Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çıkmış cnm çıkmış maşallah

Çok güzel cnm 20 dk yürüyüşte güzel bence

Günaydın kızlar sabahları kahvaltı yapamıyorum yaa ne olacak benim halim böyle ama birazdan bi meyve yerim saat 10.30 gibi 10 badem yerim kahvaltı sayılır artık

Bende yapamıyorum malesef kötü bir huy şey yapabilirsin nestle nesfit ballı bademli al ondan ye süper

Keşke bende duygusal sorunlar yaşadığımda iştahım kesilse bence bir yandan iyi bir huy ben ne bulsam yiyorumm çünkü

Nasıl oluyor o kızlar . Bende de tam aksi. Sürekli kendimi yememelisin diye durduruyorum. Akşam engel olamadım mesela küçük bir tabak kestane yedim . Şuanda da evde pasta var. Çocuklara yedirip bitircem inşallah

Hiç deme ben geçen gün arka arkaya yemediğim şey kalmadı sonra tabi midemi bozdum mahfoldum dün gelemedim hastayım diye

Kizlar cokyorgunum.oyuzden leslie 2 mil ve 20 squat birde 50ser adet yanlara dogru inip kalktim

Bence o yorgunluğa spor bile çok iyi maşallah menüyüde beğendimm

Kızlar GÜNAYDINNN
Canım menün gayet güzel görünüyo valla maşallah bu yorgunlukta bile dikkat ediyosun spor yapıyosun maşallah
Günaydın kizçeler hadi kalkın artık yeni bir gün doğdu zayıflamaya devam ediyoruz hadi
Günaydın kuzum tabikide devamm biz zayıflıcazzzz
Çok güzel cnm 20 dk yürüyüşte güzel bence
Valla canım şimdilik bu kdr oluyo zaten bunada şükür artık

Günaydın kizçeler hadi kalkın artık yeni bir gün doğdu zayıflamaya devam ediyoruz hadi

Günaydınn cnm kesinlikle zayıflamaktan vazgeçmeyin ben bugün hayatım boyunca hiç giyemem diye düşündüğüm bir kıyafeti giydim ve çok mutluyum herkeste görüp bana yakışmaz dediğim bir kıyafet almıştım bugün denedim ve sonuç muhteşem kesinlikle vazgeçmeyinnn

Günaydınn cnm valla 20 dk az değil bende o kadar vakit ayırırdım çok yapamadığım zamanlarda

Kızlar bu 88_89 kilo olduğum zaman

Eklentiler

• 2016-12-07 09.55.22.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…