Aa gerçekten mi . üzüldüm şimdi .
1saat kacta yapiyorsun. Ayni anda leslie yapabiliriz ama ben 3 yaparim
19.15 :saat kacta yapiyorsun. Ayni anda leslie yapabiliriz ama ben 3 yaparim
19.15te başlıcam canım orda mısın :))))saat kacta yapiyorsun. Ayni anda leslie yapabiliriz ama ben 3 yaparim
Bu mevsimde sulu salatalik nasil bulacagiz kaptanomSalatalık yiyebilirsin 0 kalori hemde sulu yiyecek
1
19.15 :
orada degildim malesef... misafir gelecekmis. Ben de hamur isi falan hazirladim. Peki yedim mi.. maaaaalesefffff. Bir de sana yanlis yazmisim. Ben 1 yaparim diyecegime 3 yaparim demisim. Allah soyletmis. Ben de sanirim acisini cikaracagim...19.15te başlıcam canım orda mısın :))))
bence çıkmıştır canım maşallahkızlar akşam
cacık 1 kase
2yemek kaşığı patlıcan ymeği
leslie 3 mil
30 squat
40 yere yatıp kalça indirme kaldırma
20 mekik
100er tane yanlara kollarımı indirip kaldırma
kaptanım patatesin acısı çıkmıştır umarm :)
Seni çok iyi anlıyorum canım bende suan aynı durumdayım is yerinde ne yersem aksami öyle ediyorumGünaydın kızlar:) dünkü menümü yazayım dicem ama ortada menü bile yokiyice dağıldım bu aralar... bütün gün 1 sade kahve, 2 dilim ıspanaklı börek yedim. su da sadece yarım lt içtim.
Hayır ölüm orucu tutmuyorum, hayır şok diyet yapmıyorum, evet çok zararlı biliyorum . ..duygusal anlamda sorunlar yaşadığımda her alanda etkikeniyorum...
afiyet olsun canım gayet iyi görünüyo menünKızlar öğle yemegim
1 kase Şehriye çorbası
1 kase yoğurt
3 yk orman kebabi
Iyı geceler kızlar:)@zerosima mrb nasılsın..kılo almıs bır sekılde tekrar döndum maalesef.beni tekrar aranıza alırsanız memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?