Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınn kızlar bol eksili günler olsun inşallah yarın tartı günü bugün sıfır kaçamak bekliyorum

Günaydın millet
Dün gece uyurken açlıktan ağlıcaktım resmen kalktım bir dolandım mutfağı gördüklerim beni ye beni ye diyordu sanki ama yemedim tabiki delimiyim 1 hafta azmetmiş 1 kilo vermişim niye alıyım ki tekrar
Şimdi de oturdum mis gibi kahvaltımı yapıyorum
2 haşlanmış yumurta
1kk tulum peyniri
7 zeytin
1 büyük salatalık
1 büyük sivri biber
1 çavdarlı ekmek
Oh doydum çok şükür hemde gayet sağlıklı bir şekilde
Yarın madem tartı günü öğle yemeğine kadar bir yeşilçay içerim kahvaltı geç olunca ara olarak bişey yemeyeceğim

Ooo gayet güzel cnm afiyet olsunn

KIz bu nee hepsii karbonhidrat olmuşş
Ogle yemegini yiyemedim. Ama actim ve sirket bunu yapabiliyirmus. Aksam da evde mis gibi kek vardi. Napsaydim

Saka bir yana. Bu kk da reklam gordum. Formera diye bi site. Senin icin menu hazirlayip kapina kadar getiriyorlar. Ornek menusu de inceledim. 30 tl bi ucreti var günlük. Tabiki benim butcem yok. Ama fikir hosuma gitti.

Kendime en afillisinden bir tabldot alcam. Sonra minik renklo kutular. Kendi yemegimi minik minik bunlara koyup ise getirecem. Insallah ayda 1200 tl yemek parasinin dokunmayacagi kadar gelirim olur da satin alirim.

bu ne chentiq
diyet mi kilo almak için mi?

bu ne chentiq
diyet mi kilo almak için mi?
Ay kendimi basilmis gibi hissettim. Yanlis topige geldin kardes... ay kotu reklami mi yapmayin. Enem ne utandim.. cidden utandim. Ac kalaydim da yemeyeydim o cikolatalari... himmm.. fistikli findikli bademli cikolatalari.... is yerinde ikram edince hayir diyeydimmm. Kapayaydim kollarimi... boyle yapaydimm..

Bencede utanmalisin bak bana ben hem utanç hem vicdan derken akşamı sadece yogurtla geçirdim. Kahvaltım da eti form saman gibi olanı paketin yarısını yedim ve 1 bardak süt içtim. Yaza zayıf girince o zaman istediğimiz şeyleri yiyebiliriz bacim tabii az sekilde onun için irade irade

bak böyle enselerim seni.:))

ne çikolatası?
açmalar,simitler,tostlar havada uçmuş.

ihe den organik tam buğday al.
orda nedir ismi bak bilemedim ama belediyenin.:)
baya tok tutuyor.

*kimseye söylemem,aramızda.

Napsaydım mı ??

Yemeseydin bence cnm hedef kilo vermekse bazı şeyleri kısmamız gerek değil mii

Aynen irade şart cnm aslında chentiq arkadaşımız girerken de demişti spor ağırlıklı yapacağım diye ama bu menü burdakileri de olumsuz etkiliyor

Eli sopali demiyelimde istikrarliyim ve gercekci yorumlar yapmaya basladim. Baska turlu olmuyor.
Ve motive konusuna katiliyorum. Bizim ofis full borek pogaca acma yiyor. Oglen bir kafeye falan gittigimizde kremali kahveler tatlilar yiyor. Ben bu iradeyi gosteriyorsam. Ugrasiyorsam. Benide motive edecek insan lazim. Yani burda istikrarli olan W whitequeenn var betnaz i kurtardik son anda. Oyzdn bizede lazm akil vercek insan. Ne biliyim bilmiyorum. Haksizlikta denmez tabide. Sacma da denmez. Ne diyecegimi bilemedim.
Zerosima . Es olalim tabiki canim. Snnle kilolar denk degil ama olsn artk :)))

olmazsan bu şekilde gitmez.

detaylı bakmadım ama menüler yazılırken gerçek pişmanlık duymalı,hissettirilmeli yani.:))
Haklisin soylediklerinde. Bir de şu var. Herkes evli barkli yada 20li yaslarda. Yani artik bi hayat mantigi bi hayat gorusu olan insanlar. Herkes zayiflar. Istikrari olmayanda bugun borekti yarin mantiydi derken kendini kandirir o kilolarla yasar. Sadece buraya gelip vicdan rahatlamasi yapar. Ben kendimce saglikli beslendgmr inaniyorm. Bi 80 kalorilik cikolata var dediler. Aldm onu 1 tane taaaa kac hfta once 1 tadina bakim ddm. Bu ne ya cok sekerli diyip biraktm. 2 tane almstm 1i hala duruyo. Cnku kafam mantigim onda degil. Biraz insanlarn degismesi mantigin degismesi lazm.altin gunu modunda zayiflanmaz. Sdce buraya gelip yazarsiniz.sonrada yarin dikkat ederm diyip vicdaninizi rhtlatirsinz baska bisey degismez hayatinizda. Bu siralari bu konu beni biraz rhtsiz etmeye basladi. Oyzdn bukdr icimi doktum.k bakmayin lutfen.alakasiz bi yerden cikms gibi oldm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…