Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Altına bende imzamı atıyorum
Ömrümde 2 kere başarıyla sonuçlanan zayıflama girişimim oldu bu 3. Oluyor şu an içinde bulunduğum şartlardan dolayı biraz destek motivasyona ihtiyacım var bir gruba katılayım bir yarış olsun birbirimizi motive edelim istedim ama umduğumu bulamıyorum
Ben aç kaldıkça burda okuduğum şeyleri canım ister oldu :)
Yazıktır arkadaşlar madem bir yola girdiniz yazık etmeyin kendinize gereğini yapın
Ödül koyun kendinize mesela cuma tartıda istediğiniz rakamı görürseniz hafta sonu bir öğünde istediğinizi yiyin

çok haklısın canım. Zerosima teklif etmeseydi sana dicektim eş olalım seninle die.gruplar yarışır iyi olur. ilk girdiğimde burası daha mı iyiydi bana mı batmıyordu bilmiyorum. ama dün hele o spordan dolayı canım acıyorken bide boğazlarm şişti iltihaplı haldeyken gücüme gitti millet keyfine bakıyor ama diyet grubunda. kaptanımız iyi biri. oyüzden biraz toparlanın. eğer biraz daha böyle deevam ederse , kendi yolumuza bakalım derim.

geçen gece oldu o bana. dedimki yatakta açım ya açım :))) sonra dedimki aç uyu bak sabaha kuş gibi uyanacaksın. öyle düşüne düşüne uyumuşum. sabahta dediğin gibi kahvaltımı yptm.bak ddm dünyanın sonu değilmiş :)
kahvaltın gayet güzel. senden yarın sabah iyi bir tartı sonucu gelir gibime geliyor :)

Uyaninca Karisik bitki cayi
Sabah
4 tane zeytn
2 kk tulum peyniri
1 tatli kasigi tahin pekmez ( regl dolayisiyla tatli istiyor canim boyle kurtardim)
Ceyrek yumurta
2 dilim kepek ekmek kucuk
Ogle
Bisey yemedim asiri tok hissediyorum
1.5 litre su
1 bardak yesil cay
Yarin tarti gunu oldugu icin aksam yemegi yememeyi dusunuyorum
Bir bardak sut icicem
Kacamak olmayacak asla ki zaten 3 gundur hic yapmadim cok sukur

Boyumuz aynıydı yanılmıyorsam :)

EVet cnm herkes bazı şeylerden fedakarlık ediyorsa edilmeli bence de sonuçta burda takımca yarılıyoruz ortalamamız düşmemesi lazım

olmazsan bu şekilde gitmez.

detaylı bakmadım ama menüler yazılırken gerçek pişmanlık duymalı,hissettirilmeli yani.:))

Haklısın cnm hani kimseyi kırmak istemiyorum galiba ondan da böyle ama bu saatten sonra böyle olmayacak çünkü takım ruhu olmalı herkeste herkes sorumluluğunu bilmelii

Yok cnm sen haklısın sonuçta bu kadar irade gösterdiğin için sana destek olan kişilerden de aynı özveriyi bekliyorsun kabul edersen seni de yardımcım yapmak isterim cylnslymn ile birlikte eminim bana çok yardımcı olursunuz haftalık hedefler belirleyelim kendi aramızda hatta diğer gruplarla yarışmalar düzenleyelim günlük menü ve spor çizelgesi düzenleyelim ne dersinn ??

Kesinlikle ödül sistemi çok işe yarıyor kendimden biliyorum örneğin ben cuma günü tartılır bakardım eksiysem güzel bir sonuçsa o gün çok istediğim bişeyi yerdim ama sabahına kaldığım yerden devam ederdim aynı keza güzel bir sonuç almadığımda da daha çok spor yapıp kendimi cezalandrıırdımm

İStersen W whitequeenn ile de eş olabilirsin cnm ben destek olurum ortada :)

Gayet güzel cnm süpersinn eminim yarın güzel bir sonuç gelecek tabi regl hışmına uğramazsan :)

amaç kilo vermekse katı olmak şart canım.
yoksa bir ileri iki geri yıpratır.

amaç kilo vermekse katı olmak şart canım.
yoksa bir ileri iki geri yıpratır.

Aynen haklısın bundan sonra biraz daha istikrar sahibi olsunlar diye uğraşacağım belki de çok yumuşak yüzlüyüm diye grup böyle dağılıyor ama bundan sonra yok böyle :)

öyle ama burası kilo vermek isteyenlerin yeri.
herkes kendine çeki düzen versin ki motive olunabilinsin.

bence sporlar da menüler de onaydan geçsin.
yedim pişmanım denmesin.
yoksa uzar gider bu süreç.

hem heyecanlı hem başarılı geçer.

yarış yapabilirsininiz.
günün,haftanın en yiyi menüsü,en fazla sporu.

kıran kırana olsun kilolar gidiversin hemencik.:))))

kilo verenlerin başarı hikayelerini paylaşabilirsiniz.
resim vs.

eminim herkes o forma girmek isteyecek.

sporda en iyi olan spor kaptanı olsun.

kaçamak yapana spor cezası olabilir yarıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…