- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Altına bende imzamı atıyorumHaklisin soylediklerinde. Bir de şu var. Herkes evli barkli yada 20li yaslarda. Yani artik bi hayat mantigi bi hayat gorusu olan insanlar. Herkes zayiflar. Istikrari olmayanda bugun borekti yarin mantiydi derken kendini kandirir o kilolarla yasar. Sadece buraya gelip vicdan rahatlamasi yapar. Ben kendimce saglikli beslendgmr inaniyorm. Bi 80 kalorilik cikolata var dediler. Aldm onu 1 tane taaaa kac hfta once 1 tadina bakim ddm. Bu ne ya cok sekerli diyip biraktm. 2 tane almstm 1i hala duruyo. Cnku kafam mantigim onda degil. Biraz insanlarn degismesi mantigin degismesi lazm.altin gunu modunda zayiflanmaz. Sdce buraya gelip yazarsiniz.sonrada yarin dikkat ederm diyip vicdaninizi rhtlatirsinz baska bisey degismez hayatinizda. Bu siralari bu konu beni biraz rhtsiz etmeye basladi. Oyzdn bukdr icimi doktum.k bakmayin lutfen.alakasiz bi yerden cikms gibi oldm:)
çok haklısın canım.Altına bende imzamı atıyorum
Ömrümde 2 kere başarıyla sonuçlanan zayıflama girişimim oldu bu 3. Oluyor şu an içinde bulunduğum şartlardan dolayı biraz destek motivasyona ihtiyacım var bir gruba katılayım bir yarış olsun birbirimizi motive edelim istedim ama umduğumu bulamıyorum
Ben aç kaldıkça burda okuduğum şeyleri canım ister oldu :)
Yazıktır arkadaşlar madem bir yola girdiniz yazık etmeyin kendinize gereğini yapın
Ödül koyun kendinize mesela cuma tartıda istediğiniz rakamı görürseniz hafta sonu bir öğünde istediğinizi yiyin
geçen gece oldu o bana. dedimki yatakta açım ya açım :))) sonra dedimki aç uyu bak sabaha kuş gibi uyanacaksın. öyle düşüne düşüne uyumuşum. sabahta dediğin gibi kahvaltımı yptm.bak ddm dünyanın sonu değilmiş :)Günaydın millet
Dün gece uyurken açlıktan ağlıcaktım resmen kalktım bir dolandım mutfağı gördüklerim beni ye beni ye diyordu sanki ama yemedim tabiki delimiyim 1 hafta azmetmiş 1 kilo vermişim niye alıyım ki tekrar
Şimdi de oturdum mis gibi kahvaltımı yapıyorum
2 haşlanmış yumurta
1kk tulum peyniri
7 zeytin
1 büyük salatalık
1 büyük sivri biber
1 çavdarlı ekmek
Oh doydum çok şükür hemde gayet sağlıklı bir şekilde
Yarın madem tartı günü öğle yemeğine kadar bir yeşilçay içerim kahvaltı geç olunca ara olarak bişey yemeyeceğim
Süper ben beğendim zaten bundan sonra katı olmamın sebebi ortalamamız düşük olursa takımca ceza alıyoruz ceza almak istemiyorsanız elinizden geleni yapacaksınızz yoksa yarışmadaki bütün listeleri hazırlama görevi ellerinizden öper :)
Kaptanim soz ya bugun asla kacamak yapmicamGünaydınn kızlar bol eksili günler olsun inşallah yarın tartı günü bugün sıfır kaçamak bekliyorum
Uyuyakalmışım bugun kahvaltı yapamadım yarım muz,bir catal peynir.
Eli sopali demiyelimde istikrarliyim ve gercekci yorumlar yapmaya basladim. Baska turlu olmuyor.
Ve motive konusuna katiliyorum. Bizim ofis full borek pogaca acma yiyor. Oglen bir kafeye falan gittigimizde kremali kahveler tatlilar yiyor. Ben bu iradeyi gosteriyorsam. Ugrasiyorsam. Benide motive edecek insan lazim. Yani burda istikrarli olan W whitequeenn varbetnaz i kurtardik son anda. Oyzdn bizede lazm akil vercek insan. Ne biliyim bilmiyorum. Haksizlikta denmez tabide. Sacma da denmez. Ne diyecegimi bilemedim.
Zerosima . Es olalim tabiki canim. Snnle kilolar denk degil ama olsn artk :)))
Seve seve kaptanım en kilolu aranızda ben olduğuma göre hakediyorum sanirim
olmazsan bu şekilde gitmez.
detaylı bakmadım ama menüler yazılırken gerçek pişmanlık duymalı,hissettirilmeli yani.:))
Oglen
1kase yogurt corbasi
4kasik taze fasulye
Salata
1.5litre su
Haklisin soylediklerinde. Bir de şu var. Herkes evli barkli yada 20li yaslarda. Yani artik bi hayat mantigi bi hayat gorusu olan insanlar. Herkes zayiflar. Istikrari olmayanda bugun borekti yarin mantiydi derken kendini kandirir o kilolarla yasar. Sadece buraya gelip vicdan rahatlamasi yapar. Ben kendimce saglikli beslendgmr inaniyorm. Bi 80 kalorilik cikolata var dediler. Aldm onu 1 tane taaaa kac hfta once 1 tadina bakim ddm. Bu ne ya cok sekerli diyip biraktm. 2 tane almstm 1i hala duruyo. Cnku kafam mantigim onda degil. Biraz insanlarn degismesi mantigin degismesi lazm.altin gunu modunda zayiflanmaz. Sdce buraya gelip yazarsiniz.sonrada yarin dikkat ederm diyip vicdaninizi rhtlatirsinz baska bisey degismez hayatinizda. Bu siralari bu konu beni biraz rhtsiz etmeye basladi. Oyzdn bukdr icimi doktum.k bakmayin lutfen.alakasiz bi yerden cikms gibi oldm:)
Altına bende imzamı atıyorum
Ömrümde 2 kere başarıyla sonuçlanan zayıflama girişimim oldu bu 3. Oluyor şu an içinde bulunduğum şartlardan dolayı biraz destek motivasyona ihtiyacım var bir gruba katılayım bir yarış olsun birbirimizi motive edelim istedim ama umduğumu bulamıyorum
Ben aç kaldıkça burda okuduğum şeyleri canım ister oldu :)
Yazıktır arkadaşlar madem bir yola girdiniz yazık etmeyin kendinize gereğini yapın
Ödül koyun kendinize mesela cuma tartıda istediğiniz rakamı görürseniz hafta sonu bir öğünde istediğinizi yiyin
çok haklısın canım.Zerosima teklif etmeseydi sana dicektim eş olalım seninle die.gruplar yarışır iyi olur. ilk girdiğimde burası daha mı iyiydi bana mı batmıyordu bilmiyorum. ama dün hele o spordan dolayı canım acıyorken bide boğazlarm şişti iltihaplı haldeyken gücüme gitti millet keyfine bakıyor ama diyet grubunda. kaptanımız iyi biri. oyüzden biraz toparlanın. eğer biraz daha böyle deevam ederse , kendi yolumuza bakalım derim.
Uyaninca Karisik bitki cayi
Sabah
4 tane zeytn
2 kk tulum peyniri
1 tatli kasigi tahin pekmez ( regl dolayisiyla tatli istiyor canim boyle kurtardim)
Ceyrek yumurta
2 dilim kepek ekmek kucuk
Ogle
Bisey yemedim asiri tok hissediyorum
1.5 litre su
1 bardak yesil cay
Yarin tarti gunu oldugu icin aksam yemegi yememeyi dusunuyorum
Bir bardak sut icicem
Kacamak olmayacak asla ki zaten 3 gundur hic yapmadim cok sukur
amaç kilo vermekse katı olmak şart canım.Eli sopali demiyelimde istikrarliyim ve gercekci yorumlar yapmaya basladim. Baska turlu olmuyor.
Ve motive konusuna katiliyorum. Bizim ofis full borek pogaca acma yiyor. Oglen bir kafeye falan gittigimizde kremali kahveler tatlilar yiyor. Ben bu iradeyi gosteriyorsam. Ugrasiyorsam. Benide motive edecek insan lazim. Yani burda istikrarli olan W whitequeenn varbetnaz i kurtardik son anda. Oyzdn bizede lazm akil vercek insan. Ne biliyim bilmiyorum. Haksizlikta denmez tabide. Sacma da denmez. Ne diyecegimi bilemedim.
Zerosima . Es olalim tabiki canim. Snnle kilolar denk degil ama olsn artk :)))
amaç kilo vermekse katı olmak şart canım.
yoksa bir ileri iki geri yıpratır.
öyle ama burası kilo vermek isteyenlerin yeri.Haklisin soylediklerinde. Bir de şu var. Herkes evli barkli yada 20li yaslarda. Yani artik bi hayat mantigi bi hayat gorusu olan insanlar. Herkes zayiflar. Istikrari olmayanda bugun borekti yarin mantiydi derken kendini kandirir o kilolarla yasar. Sadece buraya gelip vicdan rahatlamasi yapar. Ben kendimce saglikli beslendgmr inaniyorm. Bi 80 kalorilik cikolata var dediler. Aldm onu 1 tane taaaa kac hfta once 1 tadina bakim ddm. Bu ne ya cok sekerli diyip biraktm. 2 tane almstm 1i hala duruyo. Cnku kafam mantigim onda degil. Biraz insanlarn degismesi mantigin degismesi lazm.altin gunu modunda zayiflanmaz. Sdce buraya gelip yazarsiniz.sonrada yarin dikkat ederm diyip vicdaninizi rhtlatirsinz baska bisey degismez hayatinizda. Bu siralari bu konu beni biraz rhtsiz etmeye basladi. Oyzdn bukdr icimi doktum.k bakmayin lutfen.alakasiz bi yerden cikms gibi oldm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?