kesinlikle... bir kerede kurtulmak için istikrar şart.
ben de bugün bi pastaneye girdim ve öyle açtım ki... kokular burnuma geliyor, ama dedim yok kardeşim bu hamur işlerini yiye yiye şiştim zaten öncekilere sayarım dedim. başım dik, alnım ak çıktım pastaneden
fakat şöyle bir durum var, ne yedikelrimizi yazalım diyoruz ama kaçamak yapanlar da örnek teşkil ediyor ve diğerleri de meyledebiliyor sanki... büyükler yapilan günah her yerde söylenmez, başkası senden duyar aman o da yapmış der, yapiverir vebali sana kalır derdi. bizim kaçamaklarda böyle oldu sanki :))
@Zerosima dün modumdan dolayı iyi hissetmiyirdum belki ondan çok yedim gibi geliyordu
Aynen canim bende gorunce sok oldum normalde 27 yasinda ama kilo iste 40 gibi duruyordu simdi bi baktim resmen sok oldum diyet yapmis spor yapmis acikinca tarcinli sut icmis ve aksam 4 ten sonra hic birsey yememis gece yatarkende yogurt pulbiber limon kuru yapmis
2 mil leslie
200 ip atlama
100 mekik tamamlandi
http://www.diyetebasliyorum.com/1-ayda-nasil-10-kilo-2975
ÇOK FAYDALI BİR TECRÜBE KIZLAR.
Aynen sade yemiyorumda1 er çay kaşığı zencefil tarçın zerdeçal katıyorum fix her akşam böyle yiyorum
Kızlar oğle yemegım eristeli yeşil mercimek çorbası
Ara;bir elma bir gün kurusu bir ceviz
Havuçta şeker çok cnm ama haşlayarak yemiş ya kalorisi azalmışyır bence :)
olur canım bana hani bi tablon vardi ya onu atar mısın?cylnslymn cnm sen menü takibi yapsan kaçamak yapanları belirlesen paylaşmayanları takip etsen
chemistry_eng canım sende sporları takip etsen olur mu ?
olur canım bana hani bi tablon vardi ya onu atar mısın?
Kaptanim sen ugrasma. Ben onu her isim baslaginin altina gunluk bisey hazirlarim.Bulup atayım cnm
sen bana bulabilir misin onu yaa yapamadım :)Kizlar Sporunuzu gun icinde bana lutfen bildiriniz.ben tabloya isaretleme yapacagim.haftanin en cok spor yapanini burda kutlariz seviniriz falan filan.
Bakalim en cok kim sporcu cikacak. Hem ne kadar hareket ettiginizi takip etmis olursunuz.
Sporlarinizi beni etiketleyerek yapinki. Tabloya rahat rahat sporlarinizi yaziyim. Haftalik degerlendirme yapariz.
Kizlar Sporunuzu gun icinde bana lutfen bildiriniz.ben tabloya isaretleme yapacagim.haftanin en cok spor yapanini burda kutlariz seviniriz falan filan.
Bakalim en cok kim sporcu cikacak. Hem ne kadar hareket ettiginizi takip etmis olursunuz.
Sporlarinizi beni etiketleyerek yapinki. Tabloya rahat rahat sporlarinizi yaziyim. Haftalik degerlendirme yapariz.
Kaptanim sen ugrasma. Ben onu her isim baslaginin altina gunluk bisey hazirlarim.
betnaz
sen bana bulabilir misin onu yaa yapamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?