- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
1.69 boyundayım senin kaç bakiyim :)Boyumuz aynıydı yanılmıyorsam :)
EVet cnm herkes bazı şeylerden fedakarlık ediyorsa edilmeli bence de sonuçta burda takımca yarılıyoruz ortalamamız düşmemesi lazım
Bizi bu irademiz kurtaracak :)geçen gece oldu o bana. dedimki yatakta açım ya açım :))) sonra dedimki aç uyu bak sabaha kuş gibi uyanacaksın. öyle düşüne düşüne uyumuşum. sabahta dediğin gibi kahvaltımı yptm.bak ddm dünyanın sonu değilmiş :)
kahvaltın gayet güzel. senden yarın sabah iyi bir tartı sonucu gelir gibime geliyor :)
ANNEİ GİBİYMİŞ 7 AY ÖNCE.Bakin arkadalar facede bi arkadasim 30 kilo vermis 7 ayda moral olsun diye yolladim sadece diyet spor ve abur cuburdan uzak durarak
NASIL VERMİŞ?Bakin arkadalar facede bi arkadasim 30 kilo vermis 7 ayda moral olsun diye yolladim sadece diyet spor ve abur cuburdan uzak durarak
olur kaptanım elimden gelen yardımı gösteririm.Yok cnm sen haklısın sonuçta bu kadar irade gösterdiğin için sana destek olan kişilerden de aynı özveriyi bekliyorsun kabul edersen seni de yardımcım yapmak isterim @cylnslymn ile birlikte eminim bana çok yardımcı olursunuz haftalık hedefler belirleyelim kendi aramızda hatta diğer gruplarla yarışmalar düzenleyelim günlük menü ve spor çizelgesi düzenleyelim ne dersinn ??
vay vay vay gayet iyi :) havucu çok yeme. doktorum salatana havuç koymayalım şimdilik demişti. karbonhidrat değeri yüksek olabilir canım. tam bilmiyorum.Bizi bu irademiz kurtaracak :)
Bende regl hışmına uğramazsam 67.9 olsa bile 67 li bir rakam görmek istiyorum eğer görürsem cts iyi bir ödül vericem kendime öğle yemeğinde :)
Bugün öğle yemeğinde 1 orta boy havuçla 4 yk közlenmiş patlıcan yedim yine dün tadı damağımda kalmıştı
Arada 1 çay bardağı laktozsuz süt 5 tane badem 1 hurma ve 1 kuru kayısı
Akşamı bekleyip görelim :)
Evett haklısın biliyorum ekmek yemedim o yüzden akşamıda oldukça hafif mümkünse sadece yoğurtla bitirmeyi düşünüyorum tabi açlık durumuma bağlı :)vay vay vay gayet iyi :) havucu çok yeme. doktorum salatana havuç koymayalım şimdilik demişti. karbonhidrat değeri yüksek olabilir canım. tam bilmiyorum.
akşam bnde yemek yok.napcm bilmiyorm:)
kesinlikle... bir kerede kurtulmak için istikrar şart.Haklisin soylediklerinde. Bir de şu var. Herkes evli barkli yada 20li yaslarda. Yani artik bi hayat mantigi bi hayat gorusu olan insanlar. Herkes zayiflar. Istikrari olmayanda bugun borekti yarin mantiydi derken kendini kandirir o kilolarla yasar. Sadece buraya gelip vicdan rahatlamasi yapar. Ben kendimce saglikli beslendgmr inaniyorm. Bi 80 kalorilik cikolata var dediler. Aldm onu 1 tane taaaa kac hfta once 1 tadina bakim ddm. Bu ne ya cok sekerli diyip biraktm. 2 tane almstm 1i hala duruyo. Cnku kafam mantigim onda degil. Biraz insanlarn degismesi mantigin degismesi lazm.altin gunu modunda zayiflanmaz. Sdce buraya gelip yazarsiniz.sonrada yarin dikkat ederm diyip vicdaninizi rhtlatirsinz baska bisey degismez hayatinizda. Bu siralari bu konu beni biraz rhtsiz etmeye basladi. Oyzdn bukdr icimi doktum.k bakmayin lutfen.alakasiz bi yerden cikms gibi oldm:)
Aynen canim bende gorunce sok oldum normalde 27 yasinda ama kilo iste 40 gibi duruyordu simdi bi baktim resmen sok oldum diyet yapmis spor yapmis acikinca tarcinli sut icmis ve aksam 4 ten sonra hic birsey yememis gece yatarkende yogurt pulbiber limon kuru yapmisANNEİ GİBİYMİŞ 7 AY ÖNCE.
öyle ama burası kilo vermek isteyenlerin yeri.
herkes kendine çeki düzen versin ki motive olunabilinsin.
bence sporlar da menüler de onaydan geçsin.
yedim pişmanım denmesin.
yoksa uzar gider bu süreç.
hem heyecanlı hem başarılı geçer.
yarış yapabilirsininiz.
günün,haftanın en yiyi menüsü,en fazla sporu.
kıran kırana olsun kilolar gidiversin hemencik.:))))
kilo verenlerin başarı hikayelerini paylaşabilirsiniz.
resim vs.
eminim herkes o forma girmek isteyecek.
1.69 boyundayım senin kaç bakiyim :)
sporda en iyi olan spor kaptanı olsun.
kaçamak yapana spor cezası olabilir yarıca.
Bakin arkadalar facede bi arkadasim 30 kilo vermis 7 ayda moral olsun diye yolladim sadece diyet spor ve abur cuburdan uzak durarak
Bizi bu irademiz kurtaracak :)
Bende regl hışmına uğramazsam 67.9 olsa bile 67 li bir rakam görmek istiyorum eğer görürsem cts iyi bir ödül vericem kendime öğle yemeğinde :)
Bugün öğle yemeğinde 1 orta boy havuçla 4 yk közlenmiş patlıcan yedim yine dün tadı damağımda kalmıştı
Arada 1 çay bardağı laktozsuz süt 5 tane badem 1 hurma ve 1 kuru kayısı
Akşamı bekleyip görelim :)
olur kaptanım elimden gelen yardımı gösteririm.
vay vay vay gayet iyi :) havucu çok yeme. doktorum salatana havuç koymayalım şimdilik demişti. karbonhidrat değeri yüksek olabilir canım. tam bilmiyorum.
akşam bnde yemek yok.napcm bilmiyorm:)
Evett haklısın biliyorum ekmek yemedim o yüzden akşamıda oldukça hafif mümkünse sadece yoğurtla bitirmeyi düşünüyorum tabi açlık durumuma bağlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?