Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Boyumuz aynıydı yanılmıyorsam :)

EVet cnm herkes bazı şeylerden fedakarlık ediyorsa edilmeli bence de sonuçta burda takımca yarılıyoruz ortalamamız düşmemesi lazım
1.69 boyundayım senin kaç bakiyim :)

Bakin arkadalar facede bi arkadasim 30 kilo vermis 7 ayda moral olsun diye yolladim sadece diyet spor ve abur cuburdan uzak durarak

Eklentiler

• FB_IMG_1484219241502.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 45
Bizi bu irademiz kurtaracak :)
Bende regl hışmına uğramazsam 67.9 olsa bile 67 li bir rakam görmek istiyorum eğer görürsem cts iyi bir ödül vericem kendime öğle yemeğinde :)
Bugün öğle yemeğinde 1 orta boy havuçla 4 yk közlenmiş patlıcan yedim yine dün tadı damağımda kalmıştı
Arada 1 çay bardağı laktozsuz süt 5 tane badem 1 hurma ve 1 kuru kayısı
Akşamı bekleyip görelim :)

olur kaptanım elimden gelen yardımı gösteririm.

vay vay vay gayet iyi :) havucu çok yeme. doktorum salatana havuç koymayalım şimdilik demişti. karbonhidrat değeri yüksek olabilir canım. tam bilmiyorum.
akşam bnde yemek yok.napcm bilmiyorm:)

vay vay vay gayet iyi :) havucu çok yeme. doktorum salatana havuç koymayalım şimdilik demişti. karbonhidrat değeri yüksek olabilir canım. tam bilmiyorum.
Evett haklısın biliyorum ekmek yemedim o yüzden akşamıda oldukça hafif mümkünse sadece yoğurtla bitirmeyi düşünüyorum tabi açlık durumuma bağlı :)

kesinlikle... bir kerede kurtulmak için istikrar şart.
ben de bugün bi pastaneye girdim ve öyle açtım ki... kokular burnuma geliyor, ama dedim yok kardeşim bu hamur işlerini yiye yiye şiştim zaten öncekilere sayarım dedim. başım dik, alnım ak çıktım pastaneden
fakat şöyle bir durum var, ne yedikelrimizi yazalım diyoruz ama kaçamak yapanlar da örnek teşkil ediyor ve diğerleri de meyledebiliyor sanki... büyükler yapilan günah her yerde söylenmez, başkası senden duyar aman o da yapmış der, yapiverir vebali sana kalır derdi. bizim kaçamaklarda böyle oldu sanki :))

@Zerosima dün modumdan dolayı iyi hissetmiyirdum belki ondan çok yedim gibi geliyordu

ANNEİ GİBİYMİŞ 7 AY ÖNCE.
Aynen canim bende gorunce sok oldum normalde 27 yasinda ama kilo iste 40 gibi duruyordu simdi bi baktim resmen sok oldum diyet yapmis spor yapmis acikinca tarcinli sut icmis ve aksam 4 ten sonra hic birsey yememis gece yatarkende yogurt pulbiber limon kuru yapmis

Kesinlikle cnm haklısınn

Gayet güzel cnm inş istediğin kiloyu görürsün yarın :)

Havuçta şeker çok cnm ama haşlayarak yemiş ya kalorisi azalmışyır bence :)

Evett haklısın biliyorum ekmek yemedim o yüzden akşamıda oldukça hafif mümkünse sadece yoğurtla bitirmeyi düşünüyorum tabi açlık durumuma bağlı :)

Yoğurda pulbiber zencefil katıp yiyebilirsin cnm metabolizma hızlandırmaya da yarıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…