ben de tabloya girmek istiyorum kızlar.
bugün 30dk callenetics.
ben de tabloya girmek istiyorum kızlar.
bugün 30dk callenetics.
Beni tebrik edin elmalı kurabiyemin tadına bile bakmadım. Ctesi ye kadar çok dikkat edicem. Ctesi küçük oğlumun doğum günü. Orda azıcık tadarim yaptıklarından. Şimdilik iyi. Birkaç gündür spor yapamadım ama çok yoğun geçiyor günler. Adım sayar hergün tebrik ediyor beni.
BendeeBen seni başka takımda yarışıyorsun sandım :)
Aksam yemicem dedim ama yedim
bi kase corba
bi tatli kasigi tahin pekmez
1 dilim ekmek
Bu ara corba agirlikli besleniyorum hergun baska bi corba yapiyorum ohh miss benim minikle birlikte iciyoruz (1 yasinda bebegim :))
Bu ara corba agirlikli besleniyorum hergun baska bi corba yapiyorum ohh miss benim minikle birlikte iciyoruz (1 yasinda bebegim :))
Kaptanim ogle yemedim ya o yuzden ac hissettim dedim en iyisi bi corba iciyim kucuk bi kase yoksa yemege saldiracaktimNeyse çok değil cnm bence
Siz bizim grupta misiniz ne zaman geldiniz ben anlamadim kendinizden biraz bshseder misiniz :)ben de tabloya girmek istiyorum kızlar.
bugün 30dk callenetics.
Kaptanim ogle yemedim ya o yuzden ac hissettim dedim en iyisi bi corba iciyim kucuk bi kase yoksa yemege saldiracaktimzaten gece 2 de 3 de yatiyorum o zamana kadar corbadN eser kalmaz :) ha 2 litre suyumu da tamamlafim sporumu da yaptim ohh rahatim artik :)
Ayy massallah canim nice guzel yaslar gorsun insallah benim 2 kizim var biri 6 biri de 1 yas 2 aylik :) ben biraz erken anne oldum 28 yasindayim :) sen kac yasindasin canim :)Betnaz benim oglumda 1 yaşında. Haftasonu doğum günümuz var inşallah
Ayy benim oğlumunda bu cts doğum günü :) 4 yaşında olcak küçüğümde 20 aylıkBetnaz benim oglumda 1 yaşında. Haftasonu doğum günümuz var inşallah
Ne güzel genç anne olmuşsun en güzeli benceAyy massallah canim nice guzel yaslar gorsun insallah benim 2 kizim var biri 6 biri de 1 yas 2 aylik :) ben biraz erken anne oldum 28 yasindayim :) sen kac yasindasin canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?