- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Oh ya ekip bir kendimize gelelim hırslanalım süper oldu bu uygulamaBir de haftalık hedef listesi getireyim yine belirleyelim lütfen bu defa biraz daha düzen hadi bakalım kızlar :)
senburda istikrarlı ve eli sopalı kim var?
herkes menu paylaşsin dedin diye yazmistim.. ama bak her serde hayir varmis. Ne guzel uygulamalar yapmissiniz. Can gelmis topige.Aynen irade şart cnm aslındachentiq arkadaşımız girerken de demişti spor ağırlıklı yapacağım diye ama bu menü burdakileri de olumsuz etkiliyor
cok guzel yazmissjn.Haklisin soylediklerinde. Bir de şu var. Herkes evli barkli yada 20li yaslarda. Yani artik bi hayat mantigi bi hayat gorusu olan insanlar. Herkes zayiflar. Istikrari olmayanda bugun borekti yarin mantiydi derken kendini kandirir o kilolarla yasar. Sadece buraya gelip vicdan rahatlamasi yapar. Ben kendimce saglikli beslendgmr inaniyorm. Bi 80 kalorilik cikolata var dediler. Aldm onu 1 tane taaaa kac hfta once 1 tadina bakim ddm. Bu ne ya cok sekerli diyip biraktm. 2 tane almstm 1i hala duruyo. Cnku kafam mantigim onda degil. Biraz insanlarn degismesi mantigin degismesi lazm.altin gunu modunda zayiflanmaz. Sdce buraya gelip yazarsiniz.sonrada yarin dikkat ederm diyip vicdaninizi rhtlatirsinz baska bisey degismez hayatinizda. Bu siralari bu konu beni biraz rhtsiz etmeye basladi. Oyzdn bukdr icimi doktum.k bakmayin lutfen.alakasiz bi yerden cikms gibi oldm:)
burdaki millet dedigin ben miyim yoksa...çok haklısın canım. @Zerosima teklif etmeseydi sana dicektim eş olalım seninle die.gruplar yarışır iyi olur. ilk girdiğimde burası daha mı iyiydi bana mı batmıyordu bilmiyorum. ama dün hele o spordan dolayı canım acıyorken bide boğazlarm şişti iltihaplı haldeyken gücüme gitti millet keyfine bakıyor ama diyet grubunda. kaptanımız iyi biri. oyüzden biraz toparlanın. eğer biraz daha böyle deevam ederse , kendi yolumuza bakalım derim.
1 seneyi gecti. Bizim topikte boyle akil vermedin yahu...öyle ama burası kilo vermek isteyenlerin yeri.
herkes kendine çeki düzen versin ki motive olunabilinsin.
bence sporlar da menüler de onaydan geçsin.
yedim pişmanım denmesin.
yoksa uzar gider bu süreç.
hem heyecanlı hem başarılı geçer.
yarış yapabilirsininiz.
günün,haftanın en yiyi menüsü,en fazla sporu.
kıran kırana olsun kilolar gidiversin hemencik.:))))
kilo verenlerin başarı hikayelerini paylaşabilirsiniz.
resim vs.
eminim herkes o forma girmek isteyecek.
Millet dedigim diyet listesi gibi yemek yemeyenlerdi. Bizimde bir canimiz var artik yeter moduna girdk:)sen
herkes menu paylaşsin dedin diye yazmistim.. ama bak her serde hayir varmis. Ne guzel uygulamalar yapmissiniz. Can gelmis topige.
cok guzel yazmissjn.
burdaki millet dedigin ben miyim yoksa...
1 seneyi gecti. Bizim topikte boyle akil vermedin yahu...masallah berakallah diyelim..
Calisan anne olmak cok zordur.arkadaslarimi goruyorm cnku.cok zorlaniyorlar. Kadin olmak dunyanin en guzel seylerinden fakat en cok zorlugu olan seylerden. Bukdr yorgunluga sevgisi icin katlaniliyor. Ve calisan bi kadin olmak ayakta dik durabilmek daha iyi maddi imkanlara sahip olmak icin yapiliyor. Isiniz kolay degil calisan anneler. Allah yardim etsin. Kreşe basladigi zaman bunlarin hepsi gececek. Sdce biraz zaman.snra birlikte cikip birlkte gireceksnz aksam eve:)bebegimin dişi çıktı sonundaaaaama beni çok yoruyor. bilmiyorum ben mi çok acemiyim, yoksa benim kızım mı cadoloz, bitap düşüyorum günün sonunda...
evet gelelim günün ozetine,
sabah yarım simit, sade nescafe, bir avuç badem.
oglen; menemen, yarım simit, beyaz peynir, 2 zeytin, maydanoz, karışık bitki çayı
ara; yine Danone yedim dayanamadım
akşam, tarhana çorbası, fırında hamsi az yağlı, bol yeşillik.
ara : tarcinli sıcak süt
bu sabah tartıda 72li bisi gördüm çok sevindim, ne zamandır 75/73 arası gidip geliyorum. inşallah yarın sabah da aynı sayıları görebilirim.
spor işine gelince, ben işten geldikten sonra sürekli bebisle ilgileniyorum, dedim ya diğer annelere maşallah diyorum bissiru iş yapıyorlar, ben mutfağı bile zor topluyorum. şu an ev darmadağın, mutfak özerkliğini ilan etti, bebis yeni uyudu ve ben çok yorgun hissediyorum. bahane yazmak değil amacım, yapana saygım sonsuz ama ben işleri toparlayamiyorum
lutfen bir daha millet keyfime bakiyor modunda yazma. Cunku o gun ben kotu beslendim. Ve ertesinden yazdigina gore sadece beni kastetmissin. Genellenmek uzdu acikcasi. Bir daha dikkat ederim.Millet dedigim diyet listesi gibi yemek yemeyenlerdi. Bizimde bir canimiz var artik yeter moduna girdk:)
Olayi kisisellestirmek seninle alakali bir durum. Ogune kadar mantilar borekler paylasan insanlarda vardi. Yani ozel degil genel bir durumdu. Biz en iyisi şoyle yapalim. Ben hic yorum yapmiyim.Gunaydin arkadaslar.
Kaptanim 64.8 ciktim bu sabah.
lutfen bir daha millet keyfime bakiyor modunda yazma. Cunku o gun ben kotu beslendim. Ve ertesinden yazdigina gore sadece beni kastetmissin. Genellenmek uzdu acikcasi. Bir daha dikkat ederim.
Yapmayın kızlar açlık sizi hassaslaştırdımı nolduOlayi kisisellestirmek seninle alakali bir durum. Ogune kadar mantilar borekler paylasan insanlarda vardi. Yani ozel degil genel bir durumdu. Biz en iyisi şoyle yapalim. Ben hic yorum yapmiyim.
Iyi gunler kizlar.
Niyetim bide kimseyi kirmak degildi ona uzuldum. Birde bu gruptaki ilk pasta borek yiyen o arkadasimiz degildi.ben genel konusmustm.ona ragmen boyle bir tepki almak hosuma gitmedi.neyse kaptanimiz yorumlar herkesn menusunu.bana dusmez ztn. Ben artik kendime bakiyim.:)Yapmayın kızlar açlık sizi hassaslaştırdımı noldu
Kilo verme yolunda herşey mübah ağır eleştrilere açık olmalıyız ki gaza gelelim dimi
Yorum tabiki yapacagiz. Ben bana sahsi yazilanlara kizmam. yumusak da olsa sert de olsa. Sadece millet diye genellenmek hosuma gitmedi o kadar. Onu da yazdim. Yoksa seni severim. Meramimi dile getirdim. Buyuyecek bir sey yok. Yorum yapilmasini istemesek burada ne isimiz var.. neyse onunuzdeki hafta listelere girecegiz yarisacagiz. Daha eglenceli olacak.. sorun yok yani..Ayrica kimseyi uzmek falan degildi niyetim. Boyle birsey olduysa affola. Yoksa kimseyi uzmek bana dusmez bana da yakismaz
Yorum olmazsa hiç tadı olmaz ki buranınNiyetim bide kimseyi kirmak degildi ona uzuldum. Birde bu gruptaki ilk pasta borek yiyen o arkadasimiz degildi.ben genel konusmustm.ona ragmen boyle bir tepki almak hosuma gitmedi.neyse kaptanimiz yorumlar herkesn menusunu.bana dusmez ztn. Ben artik kendime bakiyim.:)
Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Zaten elestirilmek degildi alindigim. Tarti farki diye bir sey var. Bir ust menude karar defteri var. Orada bulabilirsin.. tarti diye arattir cikiyor.Yorum olmazsa hiç tadı olmaz ki buranınherkes yediğini sporunu yazsa bide cuma sporunu yazsa açıkçası hiç merak edip de okuyasım gelmez grubu burda hepimiz bir rengiz her yorum fikir çok değerli beni hunharca eleştirebilirsin :) bunun için burdayım çünkü
Tebrik ederim canim. Ck guzel gitmistin bu hafta. Karsiligini ck guzel almissin.Günaydınnn
Bende bugün sevinçligillerdenim
67.5 çıktım
Evet çoğu ödem biliyorum ama 1.5 kg daha hafifim artık
Fark -1,5 yaz kaptanım
Haftaya cuma hedefim 66 yalnız şehir dışında olacağım evdeki tartıda tArtılamayacağım eve ise pazar döneceğim bu durumlarda napıyoruz kaptan ordaki tartıdan mı bildireyim sonucumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?