Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Simdi ogle yemegi vakti. Tavuk sis ve pulbiberli yogurt yiyecegim. Yanlis bisey var mi sizce ??? :)

Digital tartılar öyle malesef ben devamlı aynı yerde tartılırım o yüzden 2 cm kaydırmam bile :)

Eve

Evet, hergun tartiliyorum. Bir gun veremediysem obur gun daha fazla asilayim diye. Aslinda boyle durgunluklar moral bozuyor. Dezavantaji o. Ancak her gun tartilip kilo vermis oldugunu gormek motivasyon oluyor ve de kontrol saglayabiliyorsunuz.

Aynen cnm her gün tartılmak yanlış önce 3 günde 1 e çıkar olmazsa sonra haftada 1 yaparsın

Selamlar kızlar 5te 5 diyetine bende başladım şimdilik iyi gidiyorum akşam bozmazsam :)
Ben bugün meyve ile başladım

Sabah 1 elma

Ara tarçınlı karanfilli yeşil çay

Öğle 2 mandalina 1 elma

Su daha yarım litre oldu yaa içemiyorum azcık gazlayın beni :)

sevgili eşim chentiq ne alemdesin?

spor olayı nasıl
diyet nasıl?
Spor da diyet de iyi masallah. Bugun gene cocuklarin elverdigi olcude yapacagim insallah uzun surer. Oglen yemek yemedom şimdi kuru uzum yiyorum. Aksam da karnabahar var menude.

Spor da diyet de iyi masallah. Bugun gene cocuklarin elverdigi olcude yapacagim insallah uzun surer. Oglen yemek yemedom şimdi kuru uzum yiyorum. Aksam da karnabahar var menude.
gayet iyi bir menü.

oğlum küçükken üzerime yatardı spor yaparken.
küçük kızım da aynısını yapardı.

geçen üçü ile beraber yaptık.
benim yaptıklarımı yapamıyorlar esneklik açısından.:)

Kızlar gördüğünüz gibi analizlerde pekte başarılı değilmişiz hadi bakalım bir daha ki dönem geçelim notu :)

Malum pazartesi ve cok yogundu eve gidince yogurt salata yerim. 2.5litre su ictm bugn. Aksam eliptik ve kosmayi dusunuyorum. Kendimi neyle oyalarim diye dusunuyorum bakalim:)

Kizlar bu satirlari salondan yaziyorm. 10dk eliptik 5dk bisiklet 30dk yuruyus arti kosu. Toplamda 250kalori falan yakmisim. Yarim litre su da ictim.

Aksam activia yogurdun icine 1 kasik bugday koyup yedim birde salata.

Bitik durumdaym:)

Bugunku menum; sabah bir dilim ekmek bir haslanmis yumurta bir kac lokma domates salatalik

Oglen; tavuk ve pulbiberli yogurt

Aksam; balik ve salata

Oglen ve aksam olarak hic bu kadar doymamistim. Cunku hep corba iciyorum. Yarin kilo alacagim diye korkmaktayim :) suyumu iciyorum. Bi de sabah hibiskus cayi icmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…