- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Ayyy ne guzel olur. 20dk eliptik 30dk koşsak ne de guzel olur:)Ben yakın olsam gelirdim her gün senle :)
Ye canim afiyet olsun:)Simdi ogle yemegi vakti. Tavuk sis ve pulbiberli yogurt yiyecegim. Yanlis bisey var mi sizce ??? :)
chemistry_eng ben emziriyorum spordan sayılıyor mu?
kızlar ben bugün sabah 1 kase lifalif yedim.
oglen sek quark
ara :3 kuru kayısı
aksam, 1 kase mercimek çorbası, bol kara kara buğday salatası, 1 dilim ekmek.
az evvel azıcık sade dondurma yedim.
bugün midem garipti sabah bisi yiyesim gelmedi.
bu arada ben bugün bir şey fark ettim. tartım değişik yüzeylerde farklı gösteriyor. örneğin tartiyi sağ tarafa koydum 71,5 çıktı, biraz daha sola koydum 74,3 çıktı, başka bir yere koydum 72,6 çıktı. normalde 72lerdeyim zannediyordum. tartım bozuk sanırım ya, ben şimdi kaç kiloyum bilmiyorum
Eve
Evet, hergun tartiliyorum. Bir gun veremediysem obur gun daha fazla asilayim diye. Aslinda boyle durgunluklar moral bozuyor. Dezavantaji o. Ancak her gun tartilip kilo vermis oldugunu gormek motivasyon oluyor ve de kontrol saglayabiliyorsunuz.
Simdi ogle yemegi vakti. Tavuk sis ve pulbiberli yogurt yiyecegim. Yanlis bisey var mi sizce ??? :)
Ayyy ne guzel olur. 20dk eliptik 30dk koşsak ne de guzel olur:)
Spor da diyet de iyi masallah. Bugun gene cocuklarin elverdigi olcude yapacagim insallah uzun surer. Oglen yemek yemedom şimdi kuru uzum yiyorum. Aksam da karnabahar var menude.
gayet iyi bir menü.Spor da diyet de iyi masallah. Bugun gene cocuklarin elverdigi olcude yapacagim insallah uzun surer. Oglen yemek yemedom şimdi kuru uzum yiyorum. Aksam da karnabahar var menude.
Merhaba 3. takımcım,
478-500 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-37#post-49736642
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Ben haftalik iyi kilo veremiyorum. Bu basarisizliga katkim var malesefKızlar gördüğünüz gibi analizlerde pekte başarılı değilmişiz hadi bakalım bir daha ki dönem geçelim notu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?