Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ohoo sen neler yapmışşın eşim ya süpersin valla iyi dayanmışsn :)

Son seferinde yapmissin. Alintilayamadim ama cevapla deyince oluyor. QUOTE leri silmen lazim tek.

Kaptanim su konusunda kendine hatirlatici koyabilirsjn
Falim damla sakizli sekersiz sakiz cok susatiyor onu deneyebilirsin
Guzel bir su sisesi edinip her gittigin yere tasiyabilirsjn
Telden uygulama indirebilirsun
Mutfakta bir bardagi hep dolu koyabilirsjn gidip geldikce icip tekrar doldurursun
Tarcin maydonoz nane limon soda zencefil ile kendi kurunu olusturabilirsin hem odem atar hem tadi gizel.

mesela snn eski msjından yapıyorum bu son şeyleri.AMA SON MESAJIMDAN DEVAM EDEMİYORUM GÜNCELLEYEREK.

klavye caps lockta kalmış özür dilerim büyük yazmşm :) Zerosima

Yapmışsın ben demek istediğini anladım alıntı olarak değil benim msjım olarak çıksın diyorsun en yukarda benim adımda olan bir [ ] şu şekilde olan yer var orayı siliyorsun altta ta yine quote mi ne orayı siliyorsun cnm

Suyum önümde daima sakızı da çiğniyorum Ama soğuktan içesim gelmiyor :)

Pe
Suyum önümde daima sakızı da çiğniyorum Ama soğuktan içesim gelmiyor :)
Petegin ustune koyup limonlu ilik su olarak tuketsen. Bilemedim simdi ya.. sen guneyde degil miydin. Soguk mu oralar...

Kizlar dilara kocakin bir corba tarifini gormustum. Sizde bir bakim bakim.lahanali fln bsy.ondan mi yapsak napsak

Evet tatlım.. excel
Ekle mönüsnden ekliyorsun çiçekleri böcekleri
Hücre biçimlendirmeden de renk ve dolgu efekti kullanıyorsun.

Kizlar oglen
1Kepce etli bi corbaydi
3 4 kasik yogurt
Salata

1.5litre su

Kizlar nerelerdesiniz.
Noluyor boyle bize

Selam kizlar ben geldim cok sukur dun aksam ugurladik misafirleri bugunde temizlikle gececek sanirim hemen sunu belirteyim dayandim ve hic yemedim hersyden minik minik yedim bu arada dun 5 te 5 e baslayamadim misafirler yuzunden ama bugun sebze ile basladim cok sukur sabah domates havuc marul vs yedim gun boyle devam edecek insallah bu arada spor anlaminda 3 gunde acayip efor sarf ettim yorgunluktsn oluyorum bugunde normal spora tekrar devam insallah :)

Kuzu hosgeldin:) supersin canim. Hadi bu haftada gelsin eksiler.dayanmis pastaya borege benim arkadasim. Super:)

Ooo süpersin o zaman cnm

Kızlar öğle

1,5 kepçe kuru fasulye
1,5 yk bulgur pilavı
3 yk kadar soğan salatası

Ara 1 sade nescafe

su 1 litre oldu şükür :)

Kızlar öğle

1,5 kepçe kuru fasulye
1,5 yk bulgur pilavı
3 yk kadar soğan salatası

Ara 1 sade nescafe

su 1 litre oldu şükür :)
Afiyet olsun eşim kaptanim:) ben aksama yine activianin icine 1 yemek kasigi bugday koyup yerm.su benim 2litre oldu.hadi hadi 2litreye tamamlanacak o. Su ictikce cildinin nemlendigini icinde bir suru seyin temizlendigini dusun kaptanim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…