Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hem sabah hem akşam börek olmamış sanki onun dışında iyi

Bence de motivasyon için daha aktif olunmalı bence :) gerçi haftasonu olmasının da etkisi vardır insanlar aileleriyle vakit geçirmek ister daha çok

Durgunluk var genel oılrak doğru ama sizler kaynaşıp canlandırabilirsiniz diğer üyelerle eminim haftasonu daha durgun olduğundan size farklı gelmiş tabi

Menünü beğendim gayet güzel

Gayet güzel akşamda yememişsin zaten

Gayet iyi fikir

Alışkanlık yapıp daha sonradan bağırsak tembelliğine yol açıyor canım arada bir kullanmak mantıklı ama

İnşallah nisan bitene kadar vermiş olurum. Hafta içinden itibaren yürüyüşe başlıcam. Ben sabah tartıldım 77.5 ciktim. Siz kaç ile başladınız ve ne zamandır takımdasınız.

İstikrar ile devam edersen emin ol ki verirsin :)

Kaptanim. Hedef tablosunu getirir misin litfen

Ben aslinda 63.4 hedefleyecektim ama sabahleyin namaza kalkinca namaz kilmaya gerek olmadigini gordum. Bu hafta hayalimi gerçekleştirme olasiligim dustu yani. Iyice siskinlesmeden kilo paylassam olur mu acaba...

Öncelikle bu psikolojiden kurtul olabiliyor insan gözü dönünce yiyebiliyor bende yedm hemde hamburger yiyip nasıl olsa yedim deyip üstüne künefe de yiyene kadar ama sonra ne oldu rahatsız oldum pişman oldum o günü unutup tekrardan başladım ve başardım eminim sende başaracaksın yeter ki gerçekten isteee

Kızlar sabah;bir haşlanmış yumurta, biraz peynir,ıkı zeytın
Ögleden sonra;ızgara et,bol salata,ayran
90 dk yürüyüş,5 dk eliptik,10 dk bisiklet

Fena değiller

Aslında iyi başlamışsın ama ne diyelim :) yemişsin bir kere afiyet oldun diyeyim

Sabah
1 dilim ekmek
2 zeytin
Peynir
Yumurta
1 tane incir

Ara
Bir avuç leblebi

Öğle
1 kase ıspanaklı bulgur çorbası
3 yk kuru fasulye

Ara
1 avuç leblebi
1 tane portakal

Akşam
Bol salata
1 mandalina
1 portakal

Gayet iyi

Buranın aktif olması siz üyelerin elinde her gelen böyle düşünürse zaten bu grup hiç aktif olmaz

Ah sanki beni anlattın bir ara bende de böyleydi herkes doktora git diyordu bende aynı şeyi diyordum başım ağrıyor mu dicem diye ama benim ki 10 günden fazla sürmüştü aslında benk onu sadece kafam düşüncelerle dolu olduğu için psikolojik olduğunu biliyordum ama bunu kimseye diyemiyordum belki seninki de öyledir

Oo süper

Hadi bakalım cnm görelim seni

Günaydın.

Kahvaltimi paylaşayım.

Pazili onlet
Tere
Tahilli ekmek
Yesil zeytin
Beyaz peynir

Oglen yemek yemicem.

Dun aksam da bulgur pilavi ve kuru yedim. Bulgur pilavini kacirmis olabilirim. Ama ekmek yemedim.

Güzel bir başlangıç en azından simitten iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…