Sabah
Bir dilim ispanakli borek
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Şekersiz cay
1 tane incir
Ara
1 avuç leblebi
1 elma
Akşam
Yumurtalı kıyma
1 dilim börek
2 parca beyaz peynir
Su çok az içtim hasta olduğumdan canım su içmek istemiyor
Bugün misafir olduğundan biraz değişik menü oldu. Yarin dan itibaren daha iyi olur inş.
İyi aksamlar arkadaşlar. Sabahtan beri misafirlerle uğraşıyorum o yüzden mesaj yazamadim. Misafirleri.i yolcu edince menümü paylaşırım. Birde takımımız kaç kişiden oluşuyor diye merak ettim. Çok aktif değil gibi geldi yanılıyormuyum acaba.
Bence de motivasyon için daha aktif olunmalı bence :) gerçi haftasonu olmasının da etkisi vardır insanlar aileleriyle vakit geçirmek ister daha çok
Sabah menüm fixtir benim.
Sabah 4 bardak limonlu sıcak su
Bir haşlanmış yumurta
Yarım avokado
Üç cherry domates
Üç dilim salatalık
Yarım havuç
Bir tutam roka
Bir tutam maydanoz
Bir tutam göbek marul
Üç zeytin
Yarım yemek kaşığı beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kaşar
1/3 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen : 1 elma
Akşam : ızgara balık fileto- bol sirkeli limonlu salata
Sabah menüm fixtir benim.
Sabah 4 bardak limonlu sıcak su
Bir haşlanmış yumurta
Yarım avokado
Üç cherry domates
Üç dilim salatalık
Yarım havuç
Bir tutam roka
Bir tutam maydanoz
Bir tutam göbek marul
Üç zeytin
Yarım yemek kaşığı beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kaşar
1/3 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen : 1 elma
Akşam : ızgara balık fileto- bol sirkeli limonlu salata
Selam;
Sabah; bir haslanmis yumurta iki kucuk sosis bir dilim salam tuzsuz lor salatalik domates kucucuk bir dilim esmer ekmek
Oglen; misafirlikteydim ne pastalar ne börek ler ne kekler yendi ama benn
İki catal cilekli tart bir wasa suzme peynir biraz tuzsuz leblebi yedim
Aksam yemegi yemedim su ictim
Yarim saat yuruyus yaptim
Bilgilerinize..
Cok yazamiyorum kalabaliklasinca takip etmek zorlaştı herkesi :)
Hepimiz zayiflamak ve birbirimize destek icin variz. Bunu bilmek bile ne guzel
Neden bunlarla ugrasiyorum cunku ben kendime odul gunu ya da odul ogunu yapmiyorum. En azindan simdilik. Bezmemek icin de biraz renklendirmeye calisiyorum yediklerimi. Mesela hic kek yemedim simdiye kadar. Keki yapayim en azindan sekersiz tatalndiricili olsun yulaf kepegi ve glutensiz kara bugday unu ile ve yagsiz sut ile en az kaloriyle olsun. Bıkmayayım cayin yanina herkes bisey yerken ben de bakmayayim diye. Cunku hem karsimdakiler rahatsiz oluyor hem ben. Nasil fikir ? :)
Bu arada... kronik wc sorunum soyle cozuldu. Sinameki ictim 8saat sonra siddetli bir agri ile 5gunluk birikim su gibi bosaldi gitti. Ancak sinameki tek basına icildiginde zararliymis. Bagirsak mukozasini da atiyormus. Yani cok sık icmemek gerek.
İnşallah nisan bitene kadar vermiş olurum. Hafta içinden itibaren yürüyüşe başlıcam. Ben sabah tartıldım 77.5 ciktim. Siz kaç ile başladınız ve ne zamandır takımdasınız.
Gunaydinlar... dun isde iken yeme yemek icin hic firsatim olmadi. saat 3de bir elma yiyebildim. aksam oldgunda salata ve minik peynir yedim.. ve 2 saat sonra tekrardan bol salata aldim yedim 2 saat sonra birden aciktim.. saga sola saldiryordum etrafda yiycek bol. tatlilar pastalar icli kofteler et yemekleri. bense hic yaklasmadim ama kendime hakim olamiyordum. bir ara aciktim diye yuksek sesle konusmusum birisi sigara boregi uzati deligibi yedim. gitim bir icli koftede ben aldim. taniyamiyordum kendimi. eve geldim gece saat 1 ve ben bir kahve rengi ekmege peynir koydum yedim. birtane daha yaptim yedim. gece saat 4de uyandim yine 2 dilim ekmek ve bir avuc fistik yedim. simdi uyandim tartida sadce 1 kilo almisim. ama cok kotuyum pisgolojim bozuldu. kendimi dovmek isdiyorum.. bugun is yok ama yemege davetliyim. ve su anda dogal olarak hic ac degilim.. bana ne deseniz haklisniz. kendimden nefret ediyorum..bukadar ucuz bukadar bogazini tutamayan birisiyim isde. zaten diyet yaptigim halde 100 gram verebiliyordum bunu da kendime yaptim bir aylik yemegi bir gecede yedim
valla beni takimdan atin ben hak etmiyorum burayi. benden bir sey olmaz. nerdeyse 2 bucuk ay olsu hic kacamak yapmadim. kacamaklarim bir elma bir muzun disina hic cikmadi zar zor kilo verdim. kendime hergun dedimki tamam sen zor kilo veriyorsun. bu sekilde yavas yavas vericeksin bu sensin. kendini sev tani kabul et. hic kacamak yapmayan ben dun delirdim. tama bir dilimi yedim diger 4 dilimi niye yedim? icine kocaman yagli peynirle? tamam bu 2 ayda yemek yemege firsatim olmadigi cok gunler oldu. ama hic boyle seyler yapmadimdi. valla beni cikartin ben hic birseyi hak etmiyorum.
Kızlar sabah;bir haşlanmış yumurta, biraz peynir,ıkı zeytın
Ögleden sonra;ızgara et,bol salata,ayran
90 dk yürüyüş,5 dk eliptik,10 dk bisiklet
Sabah haslanmis yumurta iki kucuk sosis bir dilim salam domates salatalik tuzsuz lor bir wasa
Oglen; yulaf kepegi ve tatlandiriciyla kek yapmıştım bir dilim ondan bir kahve fincani nohut
Aksam; brokoli ve karides
Spor yapamadim. Rahatsizim bugun biraz. Birazdan belki biraz hoplayip ziplarim
Sabah kahvaltım
Yarım avokado
Haşlanmış yumurta
Peynir
3 cherry domates
Yarım havuç
Öğlen
Beyaz peynirli simit sandviç (gurbette simit Saray'ı görünce canım çekti :))
Akşam
200 gr sucuk ızgara
Bi kase yoğurt
Sabah
1 dilim ekmek
2 zeytin
Peynir
Yumurta
1 tane incir
Ara
Bir avuç leblebi
Öğle
1 kase ıspanaklı bulgur çorbası
3 yk kuru fasulye
Ara
1 avuç leblebi
1 tane portakal
Akşam
Bol salata
1 mandalina
1 portakal
Selam arkadaşlar burası hiç aktif bir grup değil bu nedenle motivasyon bakımından sıkıntı yaşıyorum. Ben müsadenizle burdan ayrılıp daha aktif bir gruba geçmek istiyorum. Çünkü kg vermemin en büyük engeli kendi kendimi motive edemeyişim ve dışardan desteğe ihtiyacımın olması
Gunaydin kizlar. Bol eksileri gordugumuz bir hafta olsun.
Ben nedense cok fenayim. Acayip bas donmesi, bas agrisi, bulanti var. Gecmisi okudum biraz ama basim dönünce biraktim.
Birden bire geldi. Migrenim yok. 2 gundur sabah aksam agri kesici aliyorum. Doktora gitsem ne diyecem basim agriyor mu!! Insallah psikolojiktir ve gecer...
Günaydın kızlar:)yıllık izne ayrıldım.evdeyim kısaca bi garip oldum:)
İk hafta:)kızımla vakıt geciriyorum spora gidiyorum inan dinlenmeye ihtiyacım vardı çok iyi geldi
Günaydın kızlar
Nasılsıniz bende yine iş yerindeyim sanki burdan hiç ayrılıyorum. Burda yatiyor musum gibi geliyor.
Kızlar sabah;tek yumurta sahanda yumurta,5 tane zeytin,beyaz peynir,yarım muz,yarım kivi
Ögleden sonra;bir tabak bamya,bir buçuk bardak ayran
Ara;ıkı ceviz,3 çiğ badem
Bir saat hızlı tempo yürüyüş,10 dk kol hareketi,5 dk eliptik,50 bacak hareketi
Oglen arasini 2 tane salatalikla gecirdim. Acliktan ölüyor da degilim. Bu hafta biraz disimi sıkıp iyi bir sonuc patlatmak istiyorum.
Hedefim su sekilde.
Sabah su terapisi yapacagim. Bugun baslayacaktim ama unuttum.
Kahvaltida simit yemeyecegim. Asiri seviyorum ama alternatiflere yonelecegim
Oglen is yerinde cok saglikli hafif bir menu çıkmazsa gecistirecegim.
Akşam sulu yemek olsa dahi 1 dilimden fazla yemeyecegim. Mutlaka yogurdum olacak. Aksam gezmeye gitsek dahi cay icmeyecegim. Cunku yaninda mutlaka bir sey isteniyor.
9 dan sonra zinhar agzima bir sey sokmayacagim. Sonra bu 8 e sonra 7 ye kadar dusecek.
10 dk olsa dahi mutlaka spor yapacagim.
Ve bunlari yaptim yapmadim diye bildirim de bulunacagim
Gelelim benim menume..
Sabah bir wasa haslanmis yumurta iki sosis domates salatalik tuzsuz lor
Oglen bir iki kasik cirba bir kase pulbiberli yogurt canim hicbisey yemek istemedi
Aksam iki cicek brokoli yine canim bisey yemek istemiyor..
Günaydın.
Kahvaltimi paylaşayım.
Pazili onlet
Tere
Tahilli ekmek
Yesil zeytin
Beyaz peynir
Oglen yemek yemicem.
Dun aksam da bulgur pilavi ve kuru yedim. Bulgur pilavini kacirmis olabilirim. Ama ekmek yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?