ne iş sorması ayıp olmasa ankaraya geliyorsan gel bi kahve ikram ediyimİss :))
Yaaa sevmeye basladim ben bu isi iyicebulmammı ayol siz bi zayıflayın bi çeyizi ben yapıcam, düğün alışverişlerinde beraber çıkacaz 38 beden ciciler alıcam size:)
Hahaha ankaraya hic gitmiyorum. Bursa İstanbul genellikle. Egitim icin calisitigim kurum gonderiyor :) @tudeel bilir :)))ne iş sorması ayıp olmasa ankaraya geliyorsan gel bi kahve ikram ediyim
Aynen oyle ben de geliyorummm:)kızlar ben leslie ablamla yürüyüşe çıkıyorum hadi sizde gelin
Suyu da yatmadan öncesine kadar 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum, hesap edemedim tam ama, 1,5 lt olmuşturprenses su Nekadar. menu gayet iyi
ikiye tamamlamaya çalış canımSuyu da yatmadan öncesine kadar 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum, hesap edemedim tam ama, 1,5 lt olmuştur
gülüşüm inşallah ya:) kaynım everiyim sonra kv everecem ondan sonra hayat bana güzel :))Dileğim takımımızda bekar kızımız çok illa birini kandırırsın kaynına
sporunu yapınca beni etiketle canım;lAynen oyle ben de geliyorummm:)
kız sana benim gibi elti vaadetiyorum daha ne istiyorsun çok vurarsın başını duvarlara karışmam ozaman :)
Allahim! 68li kilolar benim en son 5 sene once 1 haftaligina falan gordugum bi kilo. Nolur sen hicbirimizi hedefimize ulasmadan yolumuzdan döndürme yarabbim! Bize güç ver irade ver! Aminnnn! Mutluluktan aglarim herhalde. O derece..
Gelelim bugunku menume...
Sabah bir dilim kepekli ekmek haslanmis yumurta domates sekersiz cay
Oglen; hepsi kucuk bir tabakta olmak üzere ispanak kavurma Brüksel lahanasi yogurt
Aksam; bir tabak haslanmis brokoli
Ben her gun 1,5 2 litre su iciyorum. Ve gunde en az iki fincan sade turk kahvesi de iciyorum.
Bilgilerinize efendim:)
Aaa ben o kismi kacirmisim kaptan sen mi oldunn:)Zerosima birakti mi. Ben de diyorum neden takim kaptani gibi davraniyor
Ne biliyim sayfalar cok hizli ilerleyince kacirmisimmm bennhahaha kız Allah ne yapmasın seni ben yardımcı oldum artık takım Gülşah bacımın :)
kimi kandırabilirsem artık :)
sen he de zero çok geziyor, ben onla baş edemem:))
Ne biliyim sayfalar cok hizli ilerleyince kacirmisimmm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?