Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar
Boyum 1.65
Kilom 89.0
2 gündür karatay diyeti yapıyorum. 2 öğün şeklinde besleniyorum. Yasak olmayan yiyeceklerden istedigim kadar yiyiyorum yemeklerde.
2 çocuk annesiyim ve hedef kilom 60

Okudum kuralları, uymaya calisicam,ama belli bir program yok değil mi herkes kendi menüsünü yazıyor .

Selamun aleykum o halde herkese ilk olarak şuan ki kilomu mu yazmaliyim?

Bende geldimmm kuralları okudum katılıyorum aranıza insallahh kilo verebilirim

Ben de katilabilir miyim

Hoşgeldiniz kızllar

Ben zehra hepiniz istikrarlı olursanız yapamayacağınız bişey yok yeterki gerçekten isteyin

Günde en az 2-2,5 litre su için 10 dk da olsa spor yapın ekmeği kesin eminimki çok faydasını göreceksiniz

Ayy cnim çok saol inşallah başarcam daha önce de başardım çünkü... İnşallah bu hafta kilo veririm de güzel bi başlangıç olur benim için

İStedikten sonra neden veremeyesin cnm bak bu hafta her gün suyunu iç en az 30 dk sporunu yap sadece ekmeği kes 1 haftada 3 kg gider vereceğin kilo çok çünkü :)

İStedikten sonra neden veremeyesin cnm bak bu hafta her gün suyunu iç en az 30 dk sporunu yap sadece ekmeği kes 1 haftada 3 kg gider vereceğin kilo çok çünkü :)
Canimm yaa ekmeği birden kesersem ileriki zamanlarda kilo vermem durmaz mi sadece sabah ve öğlen yesem oda tam tahıllı ve kepekli olmasi kaydıyla.. İnşallah yaa çok vermek istiyorum artk sıkıldım bu durumdan aynalara küstüm desem inanır mısınız

İstikrarla ilerlersen emin ol herşeyi başarırsın

Oo çok güzel spor salonu o olmasa bile evde leslie jillian bir sürü spor videosu var hiç birini yapamadın diyelim ip atla inan çok faydası var

ay ne güzel oldu burası yeni gelen bütün bacılarım hoşgeldiniz sefalar getirdinşz

Cnm kahvaltıda ve öğlen ye tabiki sağlıklı karbonhidratta almamız lazım
Tambuğday çavdar tercih edebilirsin

Akşamda ekmek yerine çorba tercih edebilirsin
Ben diyetisyene gittim aslında herseyin bi matematiği var onu tutturabilirsen tıkır tıkır gidiyor

Mesela 1 kepçe çorba= 1 dlm ekmek
Menüde çorba varsa ekstra ekmek tercih etmemek lazım

Oo çok güzel spor salonu o olmasa bile evde leslie jillian bir sürü spor videosu var hiç birini yapamadın diyelim ip atla inan çok faydası var
kızı parka götürdüm o oynar Ken bende yürüyüş yaptım ohh misss

Olabilir birden kesme ben birden kesmiştim Ama çok rahat hissediyordum yemediğim zamanlarda :)

Kız benm hayatımda diyetistenlerde geçti biliyorum aslında da uygulamada problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…