Merhabalar
Boyum 1.65
Kilom 89.0
2 gündür karatay diyeti yapıyorum. 2 öğün şeklinde besleniyorum. Yasak olmayan yiyeceklerden istedigim kadar yiyiyorum yemeklerde.
2 çocuk annesiyim ve hedef kilom 60
Okudum kuralları, uymaya calisicam,ama belli bir program yok değil mi herkes kendi menüsünü yazıyor .
Selamun aleykum o halde herkeseilk olarak şuan ki kilomu mu yazmaliyim?
Bende geldimmmkuralları okudum katılıyorum aranıza insallahh kilo verebilirim
Ben de katilabilir miyim
Ayy cnim çok saol inşallah başarcam daha önce de başardım çünkü... İnşallah bu hafta kilo veririm de güzel bi başlangıç olur benim için
Canimm yaa ekmeği birden kesersem ileriki zamanlarda kilo vermem durmaz mi sadece sabah ve öğlen yesem oda tam tahıllı ve kepekli olmasi kaydıyla.. İnşallah yaa çok vermek istiyorum artk sıkıldım bu durumdan aynalara küstüm desem inanır mısınızİStedikten sonra neden veremeyesin cnm bak bu hafta her gün suyunu iç en az 30 dk sporunu yap sadece ekmeği kes 1 haftada 3 kg gider vereceğin kilo çok çünkü :)
Hayatım boyunca hep zayıf bir kızdım, hamileligimde 6 kilo aldım ,doğumda yaklaşık.iki.kilom kaldı ve ilk hafta eski.kilomdaydim
Ama.ne.olduysa emzirme dönemi.oldu kızım 2.5 yaşında cook sık emdi bende cook sık yedim şuan 65 kiloyum, hedefim 52suan o kadar imkansız geliyor ki, dilerim bu kiloma ulaşabilirim
Çok istikrarsizim ve yemek yemeği çok seviyorum yiyip de almazdim kızlar bana uyuz olurdu nazarlari değdi :)
Hele ki.emmeyi biraktik 2 yaşında, bu kez.daha da aldım meğerse emerken kalori de yakmisim hakikaten
İki.oğun yemek.istiyorum sünnet üzere. Ekmek yemicem ve tatlıdan elimden.gekdigimce.kacinicam
Herkese sağlık diliyorum en elzem şey bu , kolay.gelsin.kizlar
Birbirimizi motive edelim beraber kürdan kız olmasak da ,kiloları.verelim
Canum erzurum da yaşıyorum malum kış şartları ise bile zor gidip geliyorum yollar buz pisti gibi yürüyüş yapamıyorum ama evde spor hareketleri yapabilirim bide şimdi eşimle konuştum polis evinde spor salonu var oraya yazilabilirim
Erzurumlu musun pekiböyle bir imkan var kuzu gidebilirim inşallah gidemezsemde dediğin gibi evde bişeyler yapmaya calisicam siz bana bişeyler önerirsiniz artık burda olmadı müzik açar oynarım..
Hosbuldum:) inşallah öyle olacak, tek eksiğim gaz :) gazla çalışıyorum . Sizlerle beraber yoluna girecek herşey , bu arada yaşım 30.
Leslie dediğiniz spor internetten mi nasil yapiliyo merak ettim zumba gibi miOo çok güzel spor salonu o olmasa bile evde leslie jillian bir sürü spor videosu var hiç birini yapamadın diyelim ip atla inan çok faydası var
Peki hiç stepper spor aleti kullanan var mı? aceba
Cnm kahvaltıda ve öğlen ye tabiki sağlıklı karbonhidratta almamız lazımCanimm yaa ekmeği birden kesersem ileriki zamanlarda kilo vermem durmaz mi sadece sabah ve öğlen yesem oda tam tahıllı ve kepekli olmasi kaydıyla.. İnşallah yaa çok vermek istiyorum artk sıkıldım bu durumdan aynalara küstüm desem inanır mısınız
kızı parka götürdüm o oynar Ken bende yürüyüş yaptım ohh misssOo çok güzel spor salonu o olmasa bile evde leslie jillian bir sürü spor videosu var hiç birini yapamadın diyelim ip atla inan çok faydası var
Valla bana iyi geliyor evlenmeden önce de böyle kilo vermiştim 74 ten 60 a inmiştim nasil oldugunu anlayamadım veririm demek ki yaparim mm insallahhhhHahaha aynen kız :) çal oyna hem stres alır
Canimm yaa ekmeği birden kesersem ileriki zamanlarda kilo vermem durmaz mi sadece sabah ve öğlen yesem oda tam tahıllı ve kepekli olmasi kaydıyla.. İnşallah yaa çok vermek istiyorum artk sıkıldım bu durumdan aynalara küstüm desem inanır mısınız
Evet cnm videoları var ordan yapabilirsin 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil programları var yavaş yavas arttırabilirsinLeslie dediğiniz spor internetten mi nasil yapiliyo merak ettim zumba gibi mi
Hosbulduk canım. Saol bu gaz bi hafta yetmez bana kızlar arada gazlayin unutmayın beniiay ne güzel oldu burası yeni gelen bütün bacılarım hoşgeldiniz sefalar getirdinşz
canım hoşgeldin ben dilekLeslie dediğiniz spor internetten mi nasil yapiliyo merak ettim zumba gibi mi
Leslie dediğiniz spor internetten mi nasil yapiliyo merak ettim zumba gibi mi
Kız benm hayatımda diyetistenlerde geçti biliyorum aslında da uygulamada problemCnm kahvaltıda ve öğlen ye tabiki sağlıklı karbonhidratta almamız lazım
Tambuğday çavdar tercih edebilirsin
Akşamda ekmek yerine çorba tercih edebilirsin
Ben diyetisyene gittim aslında herseyin bi matematiği var onu tutturabilirsen tıkır tıkır gidiyor
Mesela 1 kepçe çorba= 1 dlm ekmek
Menüde çorba varsa ekstra ekmek tercih etmemek lazım
ayıp ettin yolumuz uzun bu motivasyon hedefe ulaşanakadar devam edicek canımHosbulduk canım. Saol bu gaz bi hafta yetmez bana kızlar arada gazlayin unutmayın benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?