Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Süt yapacak sağlıklı besinler tercih et hem kilo verirsin hem sütün azalmaz o zaman suyu yükselt 3 litreye kadar çıkar emziriyorsun aslında daha çok kilo vermen gerek :)
Ya aslında ben gebeligimde sadece 9 kilo aldım sorunlu bir gebelikti yemek yiyemiodum 9 ay bulantı çektim doğumdan hemen sora aldigim kilolari fazlasiyla verdim fakat mens kanamam durmadı duzelmesi için Dr doğum kontrol hapı verdi o ara evdeydim kiyafetlerimi giymiyodum hep esofmanla geziodum tartimda bozuktu bir ayın sonunda aman Allahım tartiya bi çıktım tam 15 kilo almisim ve şuan öle zor gidioki oysa normalde bile çok hızlı kilo veren biriydim

sabah (07:00)
1dlm peynir
1yumurta
2dlm ekmek
yesillik

ara(10:00)
1bardak süt
1meyve

ogle(12_13:00)
4kofte
salata
1kase çorba
1/2kase yogurt

ara(16:00)
1bardak ayran 2galeta
yada1dlm ekmek 1dlm peynir ve yesillikle mini kahvalti

aksam(19:00)
1kase corba yada 3yk makarna yada 4yk bulgur yada pirinc
8yk susuz sebze yada 6yksusuz bakliyat
salata
1/2kase yogurt

ara(21:00:
1bardak sut
2incir(sut yapar)

Sabah bi arkadaş için paylaşmıstım cnm eğer işine yararsa diğerlerinide isterim

Çok işime yarar bana bi fikir oldu zahmet olmassa digerlerinide paylasirsan çok sevinirim

Kızlar menümü paylaşım

Sabah 10.30
Avuç içi kadar pide,üç çatal peynir,3 zeytin,yarım domates,bir ç.k reçel,bir haşlanmış yumurta

Akşamüzeri 17.00
3.5 küçük hindi ızgara köfte,dört çatal pilav,4 çatal közlenmiş patlıcan salatası,bir bardak ayran

Spor:
1 saat hızlı tempo yürüyüş
5 dk eliptik
50 bacak ağırlık kaldırma
70 kol ağırlık kaldırma
50 mekik
60 iç bacak çalıştırma

2 lt su

Bugunluk yemek faslı kapanmıştır:)
Bu arada pilav yemesem iyiydi ama dayanamadım

Evet cnm bu hafta pilav makarna türü şeylere yaklaşma pek bol salata yoğurt yiyebilirsin
Seni listeye alıcaz unutma
Ama spor mükemmelll tebrik ederim cnm

Merhaba sekerler :)

Sehir disindayim bugun demistim... evet biraz zor oldu ama diyet olmaya calistimm..

Annecigim iki dilim kepekli ekmegin arasina peynir salam ve biber koymuş sabah kahvaltimi 8de bu sekilde yaptim.

Arada uc tane basak yulafli kepekli biskuvi yedim 11gibi

13:00 aktivia meyve badem parçacıkli yogurt

17:00 somon baligi sebze salatasi bir kasik haslanmis patates bir dilim ekmek

19:00 nestle nesfit cikolatali bar

Bugun de boyle kapanir. Sade kahve ictim uc dort fincan. Su icmeye de calisiyorum. Suan yoldayim cok su icemiyorum wcm gelmesin diye ama yine de 1lt icmisimdir.

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler. Liste kalabaliklastikca takibim zorlasti. Cevap veremedigim arkadaslar elbette olacaktir. Simdiden kusura bakmayin. Bol zayiflamalar dilerim.

Gun icerisinde biraz kosturmaca biraz hareketli gecti. Kalori yakmisimdir herhalde :)

3. Takım yeni üye listesi
S ssirun = başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74.5, hedef kilosu 65
Listeye girebileciği tarih: 03/03/2017
hedefyeniben = başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 74,6, hedef kilosu 62, listeye girebileceği tarih: 03/03/2017
2 21hnnsnc = başlangıç tarihi 17/02/2017, başlangıç kilosu 73.1 , hedef kilosu 58, listeye girebileceği tarih: 03/03/2017
Lightofgod87 = başlangıç tarihi 17/02/2017, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 65, listeye girebileceği tarih: 03/03/2017
@grill = başlangıç tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 76, hedef kilosu 60
Listeye girebileceği tarih: 10/03/2017
BtRt = başlama tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 65, hedef kilosu 56, listeye girebileceği tarih: 10/03/2017
@Gencanne68 = başlangıç tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 89, hedef kilosu 60, listeye girebileceği tarih: 10/03/2017
kizkurusu = başlangıç tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 65, hedef kilosu 52, listeye girebileceği tarih: 10/03/2017
N Nurumcan94 = başlangıç tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 90, hedef kilosu 65, listeye girebileceği tarih: 10/03/2017

Kızlaaar
Sabah kocaman bir bardak süt
Öğlen 5 tane yaprak sarması bir kase yoğurt
Akşam da bir sürü hamur işi var ama ben kendime yağsız yumurta kırdım 2 tane üstüne bol pul biber ve zahter 1 dilim de ekmek
2 litre de su ama daha su içerim. Yeşil çayımı akşam yatmadan içerim.
Spor olarak yine 2 durak geride indim. Temizlik yaptım. Misafir karşılayacağız. Yeter

Bence gayet iyi:)sarmaya dayanabilmişsin tebrikler ben dayanamıyorumda

Evett 3. Takımın yeni çıtırları tekrar aramıza hoşgeldiniz

S ssirun ve hedefyeniben siz daha önce geldiğiniz için mevzuya hakimsiniz

2 21hnnsnc Lightofgod87 @grill BtRt @Gencanne68 kizkurusu N Nurumcan94

Fıstıklar kurallarımızı okudunuz kabul ettiniz ve bugun itibari ile 2 haftalık deneme süreciniz başladı, menüsünü düzenli yazan, kaçamak yapmayan, katılımı ve takımla uyumu iyi olan 2 hafta sonunda listeye girer
Bu akşam itibari ile menülerinizi bekliyoruz
Zamanla tanışıp dahada kaynasıcaz sizde birbirinizle aynı şekilde ama bunun için katılım sağlamanız gerekiyor

Kısaca yapmanız gerekenler

• Hergün ne yedik ne içtik porsiyon miktarıyla ve içtiğimiz su miktarını, yaptığımız sporu bildiriyoruz
  • Diğer menü bildiren arkadaşlarımızın menülerini yorumluyoruz
  • Kaçamak yapmıyoruz, belki cuma yada cumartesi bir öğünde olabilir ama mutlaka sporla telafi ediyoruz
  • Geçmişi mutlaka takip ediyoruz, diğer türlü takımdan kopukluk oluyor
  • Her cuma en geç 12 ye kadar mutlaka ama mutlaka kilomuzu bildiriyoruz, zamanla hesaplamaları öğrenirsiniz çok takılmayın
  • Takim içi pazarteside tartılma kararı aldık, amaç haftasonu kaçamaklarını önlemek ve cumaya kadar önlem alabilmek

En önemli kurallarımız bunlar kızlar ben eminimki hepbirlikte çok güzel kilolar vericez

Cnm dışarda olamana rağmen gayet iyi
Sadece akşam hem patates hem ekmek olmamış iki karbon bir arada onun dışında gayet iyi

Maşallah cnm iradene
Kolay gelsin sana

Kızlar ben bugun akşamdan itibaren başladım.. 1 kepçe ezo çorba 4 yk yağsız yogurtlu makarna bide marul yedim. Valla evde bişey kalmamış alışverişe çıkmam lazm bol.bol sebze almalıyım

Menümm

Kahvaltı 11:00
Bol yeşillikli soğanlı yumurta salatası
1 dlm peynir, 4 zeytin, 1 tk acuka
2 ince dlm tb ekmek

Ara 14:30
Yeşilçay

Akşam 17:00
1 tabak etli kurufasulye
Salata
1 bardak ayran

Ara 19:00
Yarım nar

2 lit su
Yarım saat yuruyuş
Zerosima Fitt_anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…