- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Hosbulduk canimmm ismim aysenur 22 yaşındayım 2.5 yillik evliyim.bebeğim olmadığı halde hızlı bi şekilde kilo aldım şu anda bebek düşünüyoruz ama ben kilo vermek istiyorum boyum 1.60 kilom 90 baya sıkıyım çok belli olmuyo ama ben cok rahatsiz olmaya başladım özguvenimi yeniden kazanmak istiyorum.. hedef kilom 60 30 kilo fazlam var önümde çok yolum var nasıl olacak bilmiyorum destek bekliyorum evlendiğimde 65 kiloydum..yine o zamanlara dönmek istiyorumHoşgeldinnn
Kendinden bahsedermisin
Suanki kilon hedef kilon nedir
Destek bizden azim senden cnmHosbulduk canimmm ismim aysenur 22 yaşındayım 2.5 yillik evliyim.bebeğim olmadığı halde hızlı bi şekilde kilo aldım şu anda bebek düşünüyoruz ama ben kilo vermek istiyorum boyum 1.60 kilom 90 baya sıkıyım çok belli olmuyo ama ben cok rahatsiz olmaya başladım özguvenimi yeniden kazanmak istiyorum.. hedef kilom 60 30 kilo fazlam var önümde çok yolum var nasıl olacak bilmiyorum destek bekliyorum evlendiğimde 65 kiloydum..yine o zamanlara dönmek istiyorum
aleyküm selam.selam bebek yenisin buralarda galiba:)
hoşgeldin canım ben dilek
canan karatay sağolsun. şekersiz çaya bile alıştırdı beni :)senin metoda az değil ozamaniyi kilo vermişsin, yaptıkların yapacaklarının teminatıdır canısı:)
inşallah kızlardan fırsatım olur :)görüşürüz canım
Bebişim burqnın püf noktası bol paylaşım dır Nekadar aktif olursan okadar motive olursun ee Nekadar da motive olursan kilo vermek okadar kolay olur
hoşbuldum.Hoşgeldin:)Allah bagışlasın
Ayy cnim çok saol inşallah başarcam daha önce de başardım çünkü... İnşallah bu hafta kilo veririm de güzel bi başlangıç olur benim içinDestek bizden azim senden cnm
Maşallah pek küçük evlenmişsin
Yaşın genç cnm metabolizma canavar gibidir
İnşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın
Ozaman akşam ilk menüyle başlıyoruz tamam mı hem diğer kızlarda gelir bu hafta tanışma kaynaşmayla geçer
Tabiki başarırsın cnm kimleri mezun ettik burdanAyy cnim çok saol inşallah başarcam daha önce de başardım çünkü... İnşallah bu hafta kilo veririm de güzel bi başlangıç olur benim için
Aleykümselam cnm
Aynen öyle herkes kendine göre ama tabiki diyete uygun beslenerek menülerini yazıyor
Önce kendini tanıtabilisn suanki kilon ve hedef kilonuda yazarak
Aminnn:)aleyküm selam.
yeniyim :)
canan karatay sağolsun. şekersiz çaya bile alıştırdı beni :)
inşallah kızlardan fırsatım olur :)
iyice hantal bir şey oldum çünkü. 60 iyi benim için.
hoşbuldum.
amin. hepimizin evladını bağışlasın Allahım :)
Hoşgeldiniz:)eskiden inan bende tam anlattıgın gibiydim ne zaman dogum yaptım koptu orda herşey:)yavaş yavaş yoluna giriyor herşey zamanla yeter ki pes etmeHayatım boyunca hep zayıf bir kızdım, hamileligimde 6 kilo aldım ,doğumda yaklaşık.iki.kilom kaldı ve ilk hafta eski.kilomdaydim
Ama.ne.olduysa emzirme dönemi.oldu kızım 2.5 yaşında cook sık emdi bende cook sık yedim şuan 65 kiloyum, hedefim 52suan o kadar imkansız geliyor ki, dilerim bu kiloma ulaşabilirim
Çok istikrarsizim ve yemek yemeği çok seviyorum yiyip de almazdim kızlar bana uyuz olurdu nazarlari değdi :)
Hele ki.emmeyi biraktik 2 yaşında, bu kez.daha da aldım meğerse emerken kalori de yakmisim hakikaten
İki.oğun yemek.istiyorum sünnet üzere. Ekmek yemicem ve tatlıdan elimden.gekdigimce.kacinicam
Herkese sağlık diliyorum en elzem şey bu , kolay.gelsin.kizlar
Birbirimizi motive edelim beraber kürdan kız olmasak da ,kiloları.verelim
Canum erzurum da yaşıyorum malum kış şartları ise bile zor gidip geliyorum yollar buz pisti gibi yürüyüş yapamıyorum ama evde spor hareketleri yapabilirim bide şimdi eşimle konuştum polis evinde spor salonu var oraya yazilabilirimTabiki başarırsın cnm kimleri mezun ettik burdan
Yeterki hemen pes etme ilk zamanlar zorlanabilirsin ama zamanla inceldiğini gördükçe dahada artıcak motivasyonun
Spor yapabiliyormusun
Hayatım boyunca hep zayıf bir kızdım, hamileligimde 6 kilo aldım ,doğumda yaklaşık.iki.kilom kaldı ve ilk hafta eski.kilomdaydim
Ama.ne.olduysa emzirme dönemi.oldu kızım 2.5 yaşında cook sık emdi bende cook sık yedim şuan 65 kiloyum, hedefim 52suan o kadar imkansız geliyor ki, dilerim bu kiloma ulaşabilirim
Çok istikrarsizim ve yemek yemeği çok seviyorum yiyip de almazdim kızlar bana uyuz olurdu nazarlari değdi :)
Hele ki.emmeyi biraktik 2 yaşında, bu kez.daha da aldım meğerse emerken kalori de yakmisim hakikaten
İki.oğun yemek.istiyorum sünnet üzere. Ekmek yemicem ve tatlıdan elimden.gekdigimce.kacinicam
Herkese sağlık diliyorum en elzem şey bu , kolay.gelsin.kizlar
Birbirimizi motive edelim beraber kürdan kız olmasak da ,kiloları.verelim
Aa gerçekten mi benimde ailem erzurumda yaşıyor cnm bilirim oranın kışını,öyle bi imkan varsa süper olur olmasada evde leslie falan yapabbilirsin zamanla sana uygun bişeyler buluruzCanum erzurum da yaşıyorum malum kış şartları ise bile zor gidip geliyorum yollar buz pisti gibi yürüyüş yapamıyorum ama evde spor hareketleri yapabilirim bide şimdi eşimle konuştum polis evinde spor salonu var oraya yazilabilirim
Erzurumlu musun pekiAa gerçekten mi benimde ailem erzurumda yaşıyor cnm bilirim oranın kışını,öyle bi imkan varsa süper olur olmasada evde leslie falan yapabbilirsin zamanla sana uygun bişeyler buluruz
Hoşgeldiniz:)eskiden inan bende tam anlattıgın gibiydim ne zaman dogum yaptım koptu orda herşey:)yavaş yavaş yoluna giriyor herşey zamanla yeter ki pes etme
Ahh cnm yemek yemek sevilmez mi hepimiz bayılıyoruz kahvaltı yapıyorum öğlen ne yiycem diye düşünüyorum ama işte bir yerde dur demek lazım hem sağlık için hemde rahatça giyinip kuşanmak için
İnşallah cnm burda birbirimize destek olarak çok güzel kilolar vericez inşallah
Yarı erzurum yarı erzincan karısıkErzurumlu musun pekiböyle bir imkan var kuzu gidebilirim inşallah gidemezsemde dediğin gibi evde bişeyler yapmaya calisicam siz bana bişeyler önerirsiniz artık burda olmadı müzik açar oynarım..
Hele bi listeye gir takımı her hafta dereceye sokalım sen gazı görrHosbuldum:) inşallah öyle olacak, tek eksiğim gaz :) gazla çalışıyorum . Sizlerle beraber yoluna girecek herşey , bu arada yaşım 30.
Nasıl bi alet cnmPeki hiç stepper spor aleti kullanan var mı? aceba
İstanbul da da yaşadım ilk evlendiğimde canum orayı özlüyorum şimdi erzurum baya soğuk ısınamıyorum burda.. İstanbula göre eğlence olanakları az.. normalde Antalya liyim gözüm bi su topluluğu aradi söyle bi rahatlamak için.. alışkanlık işte deniz ı çok seviyorum özlüyorum.. ama yine de çok şükür güzel bi yer.. vercem inşallah kocami ailemi sasirticam insallahhhhYarı erzurum yarı erzincan karısık
İstanbuldaydı ailemde ama babam emekli olunca bizde evlenince oraya yerleşme kararı aldılar malum istanbul çok stresli
Bu sene gelemedim normalde 15 günde olsa geliyorum çokta seviyorum,
Aynen öyle cnm evde de yapabileceğin şeyler var burda tecrübeli arkadaşlarda var mutlaka yönlendirirler
Ben koşu bandı aldım onunla yürüyorum bide trambolinim var fırsat buldukça zıplıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?