Tam adamına söyledin gaz diyeHosbulduk canım. Saol bu gaz bi hafta yetmez bana kızlar arada gazlayin unutmayın benii
Tamam canim basliyim ben buna inşallah kız evdeki tartıda bozuldu sansimaaaaEvet cnm videoları var ordan yapabilirsin 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil programları var yavaş yavas arttırabilirsin
Biz sana istediğin kadar gaz veririrz canım hemde ücretsiz
kızı parka götürdüm o oynar Ken bende yürüyüş yaptım ohh misss
AmanınnnTamam canim basliyim ben buna inşallah kız evdeki tartıda bozuldu sansimaaaa
Valla bana iyi geliyor evlenmeden önce de böyle kilo vermiştim 74 ten 60 a inmiştim nasil oldugunu anlayamadım veririm demek ki yaparim mm insallahhhh
Bende aysenur canım Bende memnun oldum. .canım hoşgeldin ben dilek
leslie ben yapıyorum memnunum
yuotube leslie 3mil yaz çıkar
Tabikii de ya yapılacak ya alıcam o olmazsa olmaz kiiiiAmanınnn
Tartı çok önemli cnm yaptırma imkanın varsa yaptırı ver yoksa alman gerekicek
Herkese merhaba kızlar ya ben emziruorum tam olarak bulunduğu diyet uygulayamiorum ama ekmeği kestim sabah peynir zeytin kızarmış biberli dilim ekmek yedim öğlen tost yaptım aksamada karnıbahar dusunuorum spor yapamiorim ama oğlum uyudukca dans ediyorum :) sizce bu doğru bir diyetmi bana yardım edin acil nisana kdr 5 kilo vermek istiorum
Hele bi listeye gir takımı her hafta dereceye sokalım sen gazı görr
Canım sen girebildin mi 30 a ben 29,5 ta takıldım bi türlü giremiyorum
İki litre su iciorum aslında 81 le başladım şuan 78 oldum ama cok yavaş gidio yaa çok zorlanıyorum bazen sütüm azalio oğlum huysuzluk edio onada kiyamiorum işim Zor anlicaginEkmeği kesip arada bir sporunu yaparsan nisana kadar 7-8 rahat verirsin günlük suyunu da ihmal etme en az 2 litre ,:)
Hoşgeldiniz kızllar
Ben zehra hepiniz istikrarlı olursanız yapamayacağınız bişey yok yeterki gerçekten isteyin
Günde en az 2-2,5 litre su için 10 dk da olsa spor yapın ekmeği kesin eminimki çok faydasını göreceksiniz
İki litre su iciorum aslında 81 le başladım şuan 78 oldum ama cok yavaş gidio yaa çok zorlanıyorum bazen sütüm azalio oğlum huysuzluk edio onada kiyamiorum işim Zor anlicagin
Hadi bismillah başladık inşallah Zehracım
Merve ben,kizkurusu değilim evliyim geç de evlenmedim ama farklı nick olsun dedim ama.isin içinden çıkamadım
Sabah haşlanmış yumurta yedim
.ekmek yemedim
Biraz peynir
Sınırsız çay
Şekersiz içerim zaten
Şuanda su içiyorum
Ay kızlar bi mutluluk geldi bana , kilo vereceğime hiç inanmazken şimdi motive oldum resmen
Cnm senin aç kalmaman lazımİki litre su iciorum aslında 81 le başladım şuan 78 oldum ama cok yavaş gidio yaa çok zorlanıyorum bazen sütüm azalio oğlum huysuzluk edio onada kiyamiorum işim Zor anlicagin
Yani bu nedir ben kendimi 30 hissetmiyorum kiCanım.cok.tatlisin ya,inan yazarken bile inanamıyorum nasıl otuz um ben ya, bu ben.olamam.
Otuza takilicam ne diyorsak o her yıl değiştirmenin manası yok dimi ama
ben sabah bir dilim yerimKız benm hayatımda diyetistenlerde geçti biliyorum aslında da uygulamada problem
Çok sevinirim cnm yanlız benim sorunum et balık tavuk yiyemiyorum onun yerine fasulye mercimek yoğurt yumurtayla kapatiorum ama liste olursa bana bi fikir olur çünkü gerçekten sudan çıkmış balık gibiyim diyet çok yaptım ama şimdi emzirdiğim için benim yaptığım diyetler sütumu azaltioCnm senin aç kalmaman lazım
Sağlıklı beslenerekte verebilirsin kilo
Sabah yumurta peynir bol yeşillik 1 dlm ekmek
Ara öğün yapmalısın mutlaka
Süt ve meyve
Öğlen sebze yemeği yoğurt salata
Akşam protein salata yoğurt
Yatmadan gene bi ara öğün
Bence gayey güzel verirsin
İstersen arkadaş emzirirken diyetisyene gitmişti ondan listelerini alanilrim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?