Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla bana iyi geliyor evlenmeden önce de böyle kilo vermiştim 74 ten 60 a inmiştim nasil oldugunu anlayamadım veririm demek ki yaparim mm insallahhhh

Kesinlikle o bile bayağı ter attırıyor :) dur akşam spor yapamazsam doğum gününe gideceğim orda oynayayım :)

Herkese merhaba kızlar ya ben emziruorum tam olarak bulunduğu diyet uygulayamiorum ama ekmeği kestim sabah peynir zeytin kızarmış biberli dilim ekmek yedim öğlen tost yaptım aksamada karnıbahar dusunuorum spor yapamiorim ama oğlum uyudukca dans ediyorum :) sizce bu doğru bir diyetmi bana yardım edin acil nisana kdr 5 kilo vermek istiorum

Ekmeği kesip arada bir sporunu yaparsan nisana kadar 7-8 rahat verirsin günlük suyunu da ihmal etme en az 2 litre ,:)

Hele bi listeye gir takımı her hafta dereceye sokalım sen gazı görr

Canım sen girebildin mi 30 a ben 29,5 ta takıldım bi türlü giremiyorum

Canım.cok.tatlisin ya ,inan yazarken bile inanamıyorum nasıl otuz um ben ya, bu ben.olamam.

Otuza takilicam ne diyorsak o her yıl değiştirmenin manası yok dimi ama

Ekmeği kesip arada bir sporunu yaparsan nisana kadar 7-8 rahat verirsin günlük suyunu da ihmal etme en az 2 litre ,:)
İki litre su iciorum aslında 81 le başladım şuan 78 oldum ama cok yavaş gidio yaa çok zorlanıyorum bazen sütüm azalio oğlum huysuzluk edio onada kiyamiorum işim Zor anlicagin

Hadi bismillah başladık inşallah Zehracım

Merve ben,kizkurusu değilim evliyim geç de evlenmedim ama farklı nick olsun dedim ama.isin içinden çıkamadım

Sabah haşlanmış yumurta yedim
.ekmek yemedim
Biraz peynir
Sınırsız çay
Şekersiz içerim zaten
Şuanda su içiyorum

Ay kızlar bi mutluluk geldi bana , kilo vereceğime hiç inanmazken şimdi motive oldum resmen

İki litre su iciorum aslında 81 le başladım şuan 78 oldum ama cok yavaş gidio yaa çok zorlanıyorum bazen sütüm azalio oğlum huysuzluk edio onada kiyamiorum işim Zor anlicagin

Süt yapacak sağlıklı besinler tercih et hem kilo verirsin hem sütün azalmaz o zaman suyu yükselt 3 litreye kadar çıkar emziriyorsun aslında daha çok kilo vermen gerek :)

İlk başladığım gün aklıma geldi ay bir tartı heyecanı falan 3 günde 2,5 kg gitmişti nasıl motive olmuştum toplamda 17 kgma kadar verdim şimdi 5-6 kg aldım tekrardan başladım diyete :)

Cnm senin aç kalmaman lazım
Sağlıklı beslenerekte verebilirsin kilo
Sabah yumurta peynir bol yeşillik 1 dlm ekmek

Ara öğün yapmalısın mutlaka
Süt ve meyve

Öğlen sebze yemeği yoğurt salata
Akşam protein salata yoğurt
Yatmadan gene bi ara öğün

Bence gayey güzel verirsin

İstersen arkadaş emzirirken diyetisyene gitmişti ondan listelerini alanilrim senin için

Çok sevinirim cnm yanlız benim sorunum et balık tavuk yiyemiyorum onun yerine fasulye mercimek yoğurt yumurtayla kapatiorum ama liste olursa bana bi fikir olur çünkü gerçekten sudan çıkmış balık gibiyim diyet çok yaptım ama şimdi emzirdiğim için benim yaptığım diyetler sütumu azaltio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…