- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Teşekkürlerrrrr ohhSen iste fıstık düşürüyorum hemen
on numara beş yıldız afiyet olsun canım
Olsun cnm doyduğun yerde memleketinKuzuu ben antalya liyim erzurum da yaşıyorum)))
Kizz ben 2.5 bile icerim merak etme sennn suyun faydaları bitmez.. valla en güzeli hem sitres atarsın hem kilo verirsin bi taşla iki kuş dizim var bitsin hemen oynamaya basliyimmmEn az 2 olsun gene cnm
Bende bugun temizlik yaparken açtım son ses hem oynadım hem temizledim
Normalde istanbulda oturuyoruz. Ünv için gitmiştim erzuruma. Merkrzine gitmezdik biz köyümüze giderdik yazları.Kız çok olmuş gelmeyeli insan memleketini boşlar miailen nerde ki kayak öğrenmem lazım bilmiyorum.. kızak yapıyoruz anca buz patenine gitmek istiyorum aslında da işte vakit ayirmiyoruz
Tabiki de kuzumm ama söylemek istedim. . Antalyamı çok ozledimmm kumluca ya gittin mi hiç ben oraliyimOlsun cnm doyduğun yerde memleketin
Bende ıspartada okudum antalyaya çok giderdik gezmek için, antalyalı arkadasımda çoktu çok güzel yerler
Memleketimizin heryeri ayrı güzel
Benimde annemler erzurumda yaşıyor cnm6 sene oldu ayak basamadım. Bakalım kısmet eşle girilen şekli var hani saatli kiralıyosun ama çok pahalı. Birlikte giidin o kendi tarafında sen kendi tarafında girersin.
Otellerin havuzunda eşli girilebilir belki. Biz oraya hiç gitmemiştik. Ünv ile bağlantın varsa akademik personelin gittiği bi havuz da vardı. Kışın kayak buzpateni yapabilirsin. Buz pateni acayip terletiyor kayak da öyle.
Yok cnm konyaaltı ve merkeze gittimTabiki de kuzumm ama söylemek istedim. . Antalyamı çok ozledimmm kumluca ya gittin mi hiç ben oraliyim) beklerim. Gene antalya ya da
Gayet güzel cnm tam karatay olmusBende
Sabah 2 tane tereyağde yumurta
Biraz peynir
6 tane zeytin
1 çay bardağı( ince belli) kuruyemiş
Ara
Bol su
Tarçınlı süt 1 bardak
Aksam
1 kase mercimek çorbası
2 parça yağsız fırında tavuk
Salata
Yoğurt
Bundan sonra birşey yemeyeceğim.
Soda ve su ( arada tarçınlı su) günü tamamlarım.
Afiyet olsun dileğim süper tabikimenum
Sabah 11.30 bir dilim ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
4 tane sucuk dilimi ile omlet
1t.k tahin pekmez
2 parça kaşar
4gibi 1kase chia tohumu yulaf ezmesi karışımı yedim
8:00 1tabak kuru fasulye 1kase yogurt
Kahve içerim
2,5lt su 2bardak yeşil çay
30dk yuruyusZerosima
OkişTatlım ilk sayfa da kurallar var okursan sevinirim
Daha sonrada kendinden bahsedebilirsin
Çok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun. Birşey soracağım. Bu chia tohumu ne işe yarıyor aceba. Birde nasıl yiyorsun.menum
Sabah 11.30 bir dilim ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
4 tane sucuk dilimi ile omlet
1t.k tahin pekmez
2 parça kaşar
4gibi 1kase chia tohumu yulaf ezmesi karışımı yedim
8:00 1tabak kuru fasulye 1kase yogurt
Kahve içerim
2,5lt su 2bardak yeşil çay
30dk yuruyusZerosima
inşallah.Evett 3. Takımın yeni çıtırları tekrar aramıza hoşgeldiniz
Kısaca yapmanız gerekenler
En önemli kurallarımız bunlar kızlar ben eminimki hepbirlikte çok güzel kilolar vericez
- Hergün ne yedik ne içtik porsiyon miktarıyla ve içtiğimiz su miktarını, yaptığımız sporu bildiriyoruz
- Diğer menü bildiren arkadaşlarımızın menülerini yorumluyoruz
- Kaçamak yapmıyoruz, belki cuma yada cumartesi bir öğünde olabilir ama mutlaka sporla telafi ediyoruz
- Geçmişi mutlaka takip ediyoruz, diğer türlü takımdan kopukluk oluyor
- Her cuma en geç 12 ye kadar mutlaka ama mutlaka kilomuzu bildiriyoruz, zamanla hesaplamaları öğrenirsiniz çok takılmayın
- Takim içi pazarteside tartılma kararı aldık, amaç haftasonu kaçamaklarını önlemek ve cumaya kadar önlem alabilmek
Kolay gelsin cnm Allah yardımcın olsuninşallah.
asıl diyet pazartesi başlayacak inşallah.
çünkü yarın evimde boyacılar olacak.
tüm evi boyatıyorum.
sabah
2 yumurta
4 dilim ekmek
bir dilim helva
2-3 bardak şekersiz açık çay
aralarda ıvır zıvırlar (kilo sebebim onlar :))
akşam
minik kreplerden 4-5 tane
kavurma
şekersiz açık çay
spor sıfır.
çünkü tüm gün kızımı salladım. diş çıkarma zamanı :))
maalesef.Kolay gelsin cnm Allah yardımcın olsun
Çocuklarlada zor olur yardımcı olcak kimse var mı
Menüye yorum yok diyet menülerini sabırsızlıkla bekliyorum
Merkezdeyim canım Çaykara da aynen dediğin gibi her yer aynı uzaklıkta.. hiç gitmedim ya bi gideyim alışır ayağımNormalde istanbulda oturuyoruz. Ünv için gitmiştim erzuruma. Merkrzine gitmezdik biz köyümüze giderdik yazları.
Nerde oturuyosun erzurumda aslında yakınsan sık sık gidersin gerçi erz da uzak yer yok ki heryeri 1 günde gezebilir insan.
Bi alıştın mı gidersin sürekli çok zevkli
:)Amannnn hayatta katılmam
Çok zor geldi kurallar
Ama teşekkürler arkadaşlar bi de çok kalabalık kaybolurum ben burda (adminden otomatik msj geldi die buraya uğradım) hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?