İlk günün günahı olmaz canımKızlar ben bugun akşamdan itibaren başladım.. 1 kepçe ezo çorba 4 yk yağsız yogurtlu makarna bide marul yedim. Valla evde bişey kalmamış alışverişe çıkmam lazm bol.bol sebze almalıyım
Suyu şu ana kadar 1.5 litre içtim canım daha da içerim.. bide müzik açıp yarım saat oynicamm ohh erisin gobeciklerrrr yandan yandanİlk günün günahı olmaz canım
Su ne kadar içiyorsun
Erzurumda ünv okudum ah caanım erzurum çok özledim. Erzurumda ılıcaya gidebilirsin yüzmek iyi gelir hem de sıcak su ohh mis.Canum erzurum da yaşıyorum malum kış şartları ise bile zor gidip geliyorum yollar buz pisti gibi yürüyüş yapamıyorum ama evde spor hareketleri yapabilirim bide şimdi eşimle konuştum polis evinde spor salonu var oraya yazilabilirim
Canum merhaba bende bugün akşamdan itibaren başladım.. içli köfte dedin de nasil canım çekti ama iradeye sahip cikcaz bu kilolar gidecek nerelisinİyi akşamalr kzlar ben de yazayım biliyorsunuz asıl diyete pazartesi başlayacağım. Bugün baskın yedim habersiz misafirlerden malesef:)
Sabah
1 adet içli köfte
2 dilim kek
Soğan kürüm 1 bardak
1 kupa adaçayımı içtim
Arada hiçbirşey yemedim.
Sonra misafirlerim geldi
Onlarla brlkte
2 servis kaşığı kuskus salatası
1 tane de içli köfte yedim çay içtik.
Daha birşey yemem bugün
Yine soğan kürüm var.
Yarın da misafirlikte olacağım kahvaltıya.
Bu arada başlangıç kilom 64.
65 yazılmış ben mi yanlış yazdım dönüp bakmadım yazdığıma. Ama 64 ile başlıyorum
Harika menü cnm11.00 de kahvaltı haşlanmış yumurta çok az peynir şekersiz çay,çok cay ekmek yok
Aralarda su toplamda 2 lt icmisimdir şuana kadar daha da içerim
Arada iki tane hurma
Şekersiz Türk kahvesi
Bir tabak sebze yemeği bol salata ekmek yok
Gece yine Cay ve kapanis olur kızlar
Erzurum güzel canumm gel bekleriz yineErzurumda ünv okudum ah caanım erzurum çok özledim. Erzurumda ılıcaya gidebilirsin yüzmek iyi gelir hem de sıcak su ohh mis.
Erzurumluyum cnm. İçli köfteyi eşimin ailesinden öğrendim. Nefis ymk trflernde de pratik yolunu öğrrndm yapıyorum arada. Karatay diyetine göre içli köfte abartmadan yenilebilir.Canum merhaba bende bugün akşamdan itibaren başladım.. içli köfte dedin de nasil canım çekti ama iradeye sahip cikcaz bu kilolar gidecek nerelisin
Kizz benm hedef kiloya 60 yazar mısın 60 ı görmek istiyorum bunu da sayenizde basaricammHarika menü cnm
Tamam tatlım düzeltiyorum hemenİyi akşamalr kzlar ben de yazayım biliyorsunuz asıl diyete pazartesi başlayacağım. Bugün baskın yedim habersiz misafirlerden malesef:)
Sabah
1 adet içli köfte
2 dilim kek
Soğan kürüm 1 bardak
1 kupa adaçayımı içtim
Arada hiçbirşey yemedim.
Sonra misafirlerim geldi
Onlarla brlkte
2 servis kaşığı kuskus salatası
1 tane de içli köfte yedim çay içtik.
Daha birşey yemem bugün
Yine soğan kürüm var.
Yarın da misafirlikte olacağım kahvaltıya.
Bu arada başlangıç kilom 64.
65 yazılmış ben mi yanlış yazdım dönüp bakmadım yazdığıma. Ama 64 ile başlıyorum
Anamm bi erzurumlu dahaErzurumluyum cnm. İçli köfteyi eşimin ailesinden öğrendim. Nefis ymk trflernde de pratik yolunu öğrrndm yapıyorum arada. Karatay diyetine göre içli köfte abartmadan yenilebilir.
3 4 tane içli köfte bol salata ve ayran güzel bir akşam yemeğidir.
Ohh ne guzel afiyet olsun kuzummm yaramasın amaaErzurumluyum cnm. İçli köfteyi eşimin ailesinden öğrendim. Nefis ymk trflernde de pratik yolunu öğrrndm yapıyorum arada. Karatay diyetine göre içli köfte abartmadan yenilebilir.
3 4 tane içli köfte bol salata ve ayran güzel bir akşam yemeğidir.
Sen iste fıstık düşürüyorum hemenKizz benm hedef kiloya 60 yazar mısın 60 ı görmek istiyorum bunu da sayenizde basaricamm
6 sene oldu ayak basamadım. Bakalım kısmet eşle girilen şekli var hani saatli kiralıyosun ama çok pahalı. Birlikte giidin o kendi tarafında sen kendi tarafında girersin.Erzurum güzel canumm gel bekleriz yine) aynen aslında gitsek iyi olur eşle beraber girilen yerler de var mı kişisel yani
Kuzuu ben antalya liyim erzurum da yaşıyorumAnamm bi erzurumlu daha
Evet cnm haşlaması olabilir herzaman değil tabiki abartmadan
Kız çok olmuş gelmeyeli insan memleketini boşlar mi6 sene oldu ayak basamadım. Bakalım kısmet eşle girilen şekli var hani saatli kiralıyosun ama çok pahalı. Birlikte giidin o kendi tarafında sen kendi tarafında girersin.
Otellerin havuzunda eşli girilebilir belki. Biz oraya hiç gitmemiştik. Ünv ile bağlantın varsa akademik personelin gittiği bi havuz da vardı. Kışın kayak buzpateni yapabilirsin. Buz pateni acayip terletiyor kayak da öyle.
Evet pazartesi tam gaz devam açığı kapatırım cumaya kadar inş.Tamam tatlım düzeltiyorum hemen
Menüye gelince sende söylemişsin zaten diyet menüsü olmamış
Hazırlığını yapınca pazartesi daha iyi olacak eminim
En az 2 olsun gene cnmSuyu şu ana kadar 1.5 litre içtim canım daha da içerim.. bide müzik açıp yarım saat oynicamm ohh erisin gobeciklerrrr yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?