Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

11.00 de kahvaltı haşlanmış yumurta çok az peynir şekersiz çay,çok cay ekmek yok

Aralarda su toplamda 2 lt icmisimdir şuana kadar daha da içerim

Arada iki tane hurma
Şekersiz Türk kahvesi

Bir tabak sebze yemeği bol salata ekmek yok

Gece yine Cay ve kapanis olur kızlar

İyi akşamalr kzlar ben de yazayım biliyorsunuz asıl diyete pazartesi başlayacağım. Bugün baskın yedim habersiz misafirlerden malesef:)
Sabah
1 adet içli köfte
2 dilim kek
Soğan kürüm 1 bardak
1 kupa adaçayımı içtim
Arada hiçbirşey yemedim.
Sonra misafirlerim geldi
Onlarla brlkte
2 servis kaşığı kuskus salatası
1 tane de içli köfte yedim çay içtik.
Daha birşey yemem bugün
Yine soğan kürüm var.
Yarın da misafirlikte olacağım kahvaltıya.
Bu arada başlangıç kilom 64.
65 yazılmış ben mi yanlış yazdım dönüp bakmadım yazdığıma. Ama 64 ile başlıyorum

Erzurumda ünv okudum ah caanım erzurum çok özledim. Erzurumda ılıcaya gidebilirsin yüzmek iyi gelir hem de sıcak su ohh mis.

Canum merhaba bende bugün akşamdan itibaren başladım.. içli köfte dedin de nasil canım çekti ama iradeye sahip cikcaz bu kilolar gidecek nerelisin

Harika menü cnm

Erzurumda ünv okudum ah caanım erzurum çok özledim. Erzurumda ılıcaya gidebilirsin yüzmek iyi gelir hem de sıcak su ohh mis.
Erzurum güzel canumm gel bekleriz yine ) aynen aslında gitsek iyi olur eşle beraber girilen yerler de var mı kişisel yani

Canum merhaba bende bugün akşamdan itibaren başladım.. içli köfte dedin de nasil canım çekti ama iradeye sahip cikcaz bu kilolar gidecek nerelisin
Erzurumluyum cnm. İçli köfteyi eşimin ailesinden öğrendim. Nefis ymk trflernde de pratik yolunu öğrrndm yapıyorum arada. Karatay diyetine göre içli köfte abartmadan yenilebilir.
3 4 tane içli köfte bol salata ve ayran güzel bir akşam yemeğidir.

Tamam tatlım düzeltiyorum hemen
Menüye gelince sende söylemişsin zaten diyet menüsü olmamış
Hazırlığını yapınca pazartesi daha iyi olacak eminim

Anamm bi erzurumlu daha
Evet cnm haşlaması olabilir herzaman değil tabiki abartmadan

Ohh ne guzel afiyet olsun kuzummm yaramasın amaa insallaj birgün bende yapar yerm eğer zararı yoksa diyetime haşlama yapıyosun demi

Erzurum güzel canumm gel bekleriz yine ) aynen aslında gitsek iyi olur eşle beraber girilen yerler de var mı kişisel yani
6 sene oldu ayak basamadım. Bakalım kısmet eşle girilen şekli var hani saatli kiralıyosun ama çok pahalı. Birlikte giidin o kendi tarafında sen kendi tarafında girersin.
Otellerin havuzunda eşli girilebilir belki. Biz oraya hiç gitmemiştik. Ünv ile bağlantın varsa akademik personelin gittiği bi havuz da vardı. Kışın kayak buzpateni yapabilirsin. Buz pateni acayip terletiyor kayak da öyle.

3. Takım yeni üye listesi
S ssirun = başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74.5, hedef kilosu 65
Listeye girebileciği tarih: 03/03/2017
hedefyeniben = başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 74,6, hedef kilosu 62, listeye girebileceği tarih: 03/03/2017
2 21hnnsnc = başlangıç tarihi 17/02/2017, başlangıç kilosu 73.1 , hedef kilosu 58, listeye girebileceği tarih: 03/03/2017
@ozgekuaforr = başlangıç tarihi 17/02/2017, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 65, listeye girebileceği tarih: 03/03/2017
@grill = başlangıç tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 76, hedef kilosu 60
Listeye girebileceği tarih: 10/03/2017
BtRt = başlama tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 64, hedef kilosu 56, listeye girebileceği tarih: 10/03/2017
@Gencanne68 = başlangıç tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 89, hedef kilosu 60, listeye girebileceği tarih: 10/03/2017
kizkurusu = başlangıç tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 65, hedef kilosu 52, listeye girebileceği tarih: 10/03/2017
N Nurumcan94 = başlangıç tarihi 18/02/2017, başlangıç kilosu 90, hedef kilosu 60, listeye girebileceği tarih: 10/03/2017

Kız çok olmuş gelmeyeli insan memleketini boşlar mi ailen nerde ki kayak öğrenmem lazım bilmiyorum.. kızak yapıyoruz anca buz patenine gitmek istiyorum aslında da işte vakit ayirmiyoruz

Tamam tatlım düzeltiyorum hemen
Menüye gelince sende söylemişsin zaten diyet menüsü olmamış
Hazırlığını yapınca pazartesi daha iyi olacak eminim
Evet pazartesi tam gaz devam açığı kapatırım cumaya kadar inş.
Çünkü bi de adet oldum vucuttaki ödem de gider hem.
Benimki zaten haşlamaydı ve sabah akşam 1 tane yedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…