Tatlım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul etmen gerekiyor81 kiloyum inşallah 65 olmak istiyom hadi baslayalim
Evet cnm herkes kendi listesini uyguluyorHerkez kendi diyetini mi nasıl olucak banada anlatırmısınız
Bitter olmamış cnmKızlar merhaba,k.bakmayın ugrayamadım.malum iznim bitti,evi toparla,alışveriş,yarın ögle yemegimi pişirdim uzun sürdü.
Menümü paylaşayım
Sabah 10.00
Tulum peyniri,3 zeytin,bir ç.k tahin,2 ceviz,bol nane,domates,yeşil biber,iki minicik lokma pide,şekersiz çay
Ögleden sonra 16.00
4 kaşık kavurma,bir kaşık pilav,haşlanmış yogurtlu karnabahar brokoli
Ara 17.00
Şekersiz türk kahvesi,iki kare bitter
Spor:1 saat 45 dk temiz havada yürüyüş
2.5 lt su
açım ben :)Ekmek ivir zivirlar ve krepler pek lazim degil ama bence :)))
sorma. daha kaba temizlik ancak bitti. yarından itibaren kızlar fırsat verirse derin temizlik yapacağım.diyet menusu olmamış zaten pazartesı tam gaz başlıyoruz
boya işleri deme Allah kolaylık versın ne zordur bılırım ama sonra pırıl pırıl ev
kolay gelsin canım, bende yarın cam silip perde yıkıyım diyorum inşallah bi şey çıkmazsaaçım ben :)
sorma. daha kaba temizlik ancak bitti. yarından itibaren kızlar fırsat verirse derin temizlik yapacağım.
nerde ki orasıYaa bi saattir kilo verdikten sonra nasil gorunuyorsunuz basligina bakiyorum. Kilo verenlerin fotoları var. Tavsiye ederim. Cok motive edici
arkadaşım hoşgeldin ben dilekHerkez kendi diyetini mi nasıl olucak banada anlatırmısınız
aç yatmak iyidir eksileri getirir tartıdaaçım ben :)
sorma. daha kaba temizlik ancak bitti. yarından itibaren kızlar fırsat verirse derin temizlik yapacağım.
hadi bakalım bismillah diyip başlıyoruz zamanla tartıda eksilen rakamları zevkle sayıyoruz81 kiloyum inşallah 65 olmak istiyom hadi baslayalim
yarın mı başlıyorsun Rabbim yardımcın olsun bi kaç gün alışana kadar zorlar sanki evde olmaya alışıncaKızlar merhaba,k.bakmayın ugrayamadım.malum iznim bitti,evi toparla,alışveriş,yarın ögle yemegimi pişirdim uzun sürdü.
Menümü paylaşayım
Sabah 10.00
Tulum peyniri,3 zeytin,bir ç.k tahin,2 ceviz,bol nane,domates,yeşil biber,iki minicik lokma pide,şekersiz çay
Ögleden sonra 16.00
4 kaşık kavurma,bir kaşık pilav,haşlanmış yogurtlu karnabahar brokoli
Ara 17.00
Şekersiz türk kahvesi,iki kare bitter
Spor:1 saat 45 dk temiz havada yürüyüş
2.5 lt su
iki çocuk emzirirken açlık hiç olmuyor.aç yatmak iyidir eksileri getirir tartıda
yeter yeter suyunu yeşillik sebze proteinini eksik etme azalmaz o sütiki çocuk emzirirken açlık hiç olmuyor.
süt yetmez diye korkuyorum :)
valla zayıflamak için her yol denenir düşün derim :)Zayiflamak icin evlenip cocuk mu doguralim yani simdiii
emzirme 500kalori harcatıyormuş 1saat koşsan anca okadar ediyor büyük nimet vallaCanım ben 59 la hamile kaldım 25 kilo alıp 84 oldum emzirmek yaktı kiloları 2 yıl emzirdikten sonra 64.5 le bir buçuk aydır dikkat ediyorum 61.2 oldum... Yani büyük çoğunluğu emzirmeyle gitti hiç dikkat etmemiştim
zamanla 2,5 çıkar canım son kilolar biraz daha emek ister faydasını görürsünSu 2 tl ye tamamlamaya çalışıyorum genelde 1 buçuk içiyorum teşekkür ederim çikolata yemeden duramazdım iki paket yerdim şimdi bitteri iki saat çeviriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?