- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
78.0 çıktım dün sabahAma benim başlangıç kilom 89.9
Kilo hep gitmiyor ki canım gide gele eksiliyor bünye meselesi hepimiz aynı şekilde eksilemiyoruz aslında sık tartılmamak gerek motivasyon için ben sadece cumadan cumaya tartılırdım gün içinde değişiyor kiloKahvaltida haslanmis yumurta biraz da peynir yiyebildim vaktim yoktu.
Oglen tavuk sis ve yogurt yiyeceğim. Tuz cok yemiyorum zaten
Canim uzulme. Cunku vucutta ne pldugunu bilmiyoruzki. Belki odem ypti.belki ictigin suyu idrarla tam atamadi. Yani 1 gunde okdr kilo alinmaz. Oyuzden icini ferah tut.bnde snn yaptgni yapiyorm ama.vucut her gun eksilse zaten napariz ne ederiz:) oyuzden olumlu ol. Odemdir o.okdr su icmissin spor yapmissin. Biz ertesi gun hemen sonuc gormek istiyoruz.ama vucudumuza soruyor muyuz bugun tartiya hazir misin ne durumdasin die. Bilemiyoruzki canim.bu yemeyle kilo almamissindir.sen icini rhatlat:)Kahvaltida haslanmis yumurta biraz da peynir yiyebildim vaktim yoktu.
Oglen tavuk sis ve yogurt yiyeceğim. Tuz cok yemiyorum zaten
Ya ben hem gece hem sabah wc ciktim. Sinameki icmistim cunku yine de sonuc boyle. Elbette pes etmeyecegim. Ben 20gun ayni kiloda kaldigimi bilirim. Pes etmek yok
Kilo hep gitmiyor ki canım gide gele eksiliyor bünye meselesi hepimiz aynı şekilde eksilemiyoruz aslında sık tartılmamak gerek motivasyon için ben sadece cumadan cumaya tartılırdım gün içinde değişiyor kilo
Canim uzulme. Cunku vucutta ne pldugunu bilmiyoruzki. Belki odem ypti.belki ictigin suyu idrarla tam atamadi. Yani 1 gunde okdr kilo alinmaz. Oyuzden icini ferah tut.bnde snn yaptgni yapiyorm ama.vucut her gun eksilse zaten napariz ne ederiz:) oyuzden olumlu ol. Odemdir o.okdr su icmissin spor yapmissin. Biz ertesi gun hemen sonuc gormek istiyoruz.ama vucudumuza soruyor muyuz bugun tartiya hazir misin ne durumdasin die. Bilemiyoruzki canim.bu yemeyle kilo almamissindir.sen icini rhatlat:)
K Karanfil_kokuyor tatlım hedef kilonu göremedim
KarincaKadin cnm senin de başlangıç kilo ve hedef kilon
@NAZZOZZ cnm senin de hedef kilonu bulamadım geçmişte bildirirsen sevinirim
A aryemuh aynı şekilde hedef kilonu bildirmemişsin cnm
Eki Görüntüle 1956591
Öğle yemeğim
aynen öyle tutuğunu koparan bır kadınım yalnız bendede kabızlık sorunu var form cayı o içsem zararı olurmu acaba
Ben 25 yaşındayım. 2 tane erkek çocuğum var. Bu sabah tartıldim, 62.700 çıktım. Boyum 158.
Doğumdan kalan kilolarimi vermek istiyorum. 56 Kilo ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım. İkinci oğluma 67 kiloyla hamile kalıp 81 ile doğuma gittim ve su ana kadar Kilo vermeye çalışıyorum. Ama herseyden yiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Şimdilik bu kadar memnun oldum dilek.
Hosbuldum canım teşekkür ederim. Biraz güven konusunda tereddutluyum. Ama sizlerle bunu asacağım
Fıstık bulunduğun yerde bim varsa dilimli tambuğday var ben ondan alıyorum hem ince dlm
Kendim dilimleyince kendime torpil yapıyorum
Merhaba; gunu erken tamamladim. İlk menu benden gelsin o zaman..
Sabah; sosisli yagsiz omlet , bir dilim suzme peynir minik bir kepekli ekmek kosesi uc zeytin sekersiz cay
Oglen; bir kase incir uyutmasi
Aksam; yagsiz hamsi tava, yagsiz bol yesil salata
Bugun yemek isini 5te bitirdim. Sade turk kahvemi iciyorum.
8de ilacim var tok karnina antibiyotik. Bir dilim ayva yer oyle icerim.
Benden boyle efendim :)
Aaa olmaz mi askolsun yazdim ya sabah :) leslie ile 3 mil ve 40 bacak hareketi diye :) hatta leslie ile 1 mil daha yurumeyi dusunuyorum.
Yaaa. İste boylesi super oluyor gulsah. Annem uzulmedi mi uzuldu. Esin de uzulmustur yazik. Ama karsima alip konustum. Yemeyince uzuluyorsun yemeklerini o kadar emek veriyorsun ama ben yemeyince hosuna gitmiyor dedim. Ama emin ol ben fotograflara bakinca daha cok uzuluyorum anne dedim. O gunden sonra bana destek olmaya basladi. Simdi diyet yemeklerimi o yapiyor. :)
Oo super. İnsanin etrafinda buna saygi duyan insanlar oldugu surece sıkıntı yok. Mesela ablama gittigimde bir kez yemek ister misin diye sorar sonra asla ikilemez. Herkes karsimda istedigini yesin. İsrar edilmesin. Destek olunsun yeter.
Ne güzel cnm şanslısın şükür benimde öyle etrafımdakiler, çok farklı bi ortama girdiğimde de herzaman diyetteyim demiyorum mideme dokunuyo bugun biraz midem rahatsız diyip savuşturuyorum
aynen cnm su içmeden olmuyorOO kaptanım su bile içmişsin normalde sen az içerdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?