- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
tesekur ederim sen nasılsınKahvaltı
- Benim de bugünkü menüm
Peynir yumurta 4adet zeytın domates
Öğlen
Sütlü kahve elma
Aksam
Taze fasulye iki parca da tavuk göğsü 2litrede su yatana kadar yarım littre daha ıcerım yürüyüş artı evde biraz hareket aksa dan sonra cay yatmadan önce yoğurt yerım
meraba canım
Ben de iyiyim sağolasn. Menün gayet güzel inş cumaya eksileri görürüztesekur ederim sen nasılsın
Olmadı perşembe bi detoks patlatırsınızSabrediyorum ama uzuluyorum. Hem burda takimda iki kisiyiz ben zayiflamazsamZerosima zayiflamazsa olmaz ki
Afiyet olsun cnmKahvaltı
- Benim de bugünkü menüm
Peynir yumurta 4adet zeytın domates
Öğlen
Sütlü kahve elma
Aksam
Taze fasulye iki parca da tavuk göğsü 2litrede su yatana kadar yarım littre daha ıcerım yürüyüş artı evde biraz hareket aksa dan sonra cay yatmadan önce yoğurt yerım
meraba canım
Görmedim cnm ya gecmisede baktım ama göremedim bencede ederiz :)Merhaba ben seni etiketleyerek kendimi tanitmistm ama gormedin sanirim:) brbrmzi takip ederiz artik:)
Evet bugün böyle oldu ama karatyda sınırlama yok ya ona güvenerikten yedim birazdaAfiyet olsun cnm
Akşam azcık fazla gibi ama sporda var
Ayyyy bende 22 yaşındayım. Adim mehtap ankarada yaşıyorum. Ev hanimiyim aynen bende daha çok burdayım canim.Ben sana yazmıştım da gormemissin kuzu demek ki 22 yaşındayım mayıs ta 23 olcamismim aysenur erzurum da yaşıyorum antalyaliyim. Diş hemşiresiyim.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmm uzun soluklu bi kilo verme macerasi olsun insallah sen kendinden bahset ttlim
Bende çoookk severimKesinlikle katılıyorum cnm sana bende çok seviyorum kitap okumayı
Dayanamıyorum inan ki içim içimi yiyor:)Aşkolsun
Benim de yiyor ama gercekten cuma gunu surpriz olur umuduyla dayanicam :) tabii tamtersi de olabilir :) her gun tartılıp kilo veremedigimi gorsem neyse ama cuma verdim umuduyla veremedigimi gormek buyuk yikim olurdu herhalde :)Dayanamıyorum inan ki içim içimi yiyor:)
Böyle düşünme elinden gelenı yapıyorsun ben inanıyorum sanaSabrediyorum ama uzuluyorum. Hem burda takimda iki kisiyiz ben zayiflamazsamZerosima zayiflamazsa olmaz ki
Kızlar menüm
Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta, 3 yeşil zeytin,bi buçuk galeta,üç.çatal peynir,bir ç.k reçel
Öğle 12.30
Yarım tabak zeytinyağlı kabak,bir bardak ayran
Ara 16.00
İki gün kurusu,iki ceviz
Akşam 19.30
İşyerindeydim hala toplu yemek getirtildi ekmeksiz kıyma kebap,bir bardak ayran
2.5 lt su,spor yok
Akşam çorba içecektim ama 7 saat dayanamadım inan,ekmeksizde olsa yedim akşamGuzel menu bence :)
Cok yagli degilse sorun olmaz bence. Bizim de is yerinde baklava yediler bugun. Vallahi yemedimAkşam çorba içecektim ama 7 saat dayanamadım inan,ekmeksizde olsa yedim akşam
Bebisin var heralde bide Allahım bagıslasin.. bende 2 bucuk yıllık evliyim bebek düşündüğüm için basladm kilo vermeye çok almışım hiç farketmouo insan hele tartıdan uzaklaşıncaAyyyy bende 22 yaşındayım. Adim mehtap ankarada yaşıyorum. Ev hanimiyim aynen bende daha çok burdayım canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?