Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menü
10.30 zeytin peynir 1 yumurta çok az ekmek şekersiz çay
13.10 şekersiz tk 1 hurma 2 kayısı
15 1 kase mercimek çorbası
18. Şekersiz sütlü neskafe biraz kuru yemiş bi parça bitter
20. Semiz otu tel şehriyeli tavuklu çorba biraz ekemek 2 kaşık yoğurt

4 litre su

Spor yok misafir vardı çocuklarda halen uyumadı

kizkurusu merhaba nasılsın civcivinle ?? Mesajları geriye dönük okuyamadım henüz sen veya başkası yazdıysa da görmedim birazdan bakacağım :)). Yine evden uyanınca çıktım ve yeni geldim Sabah Ceviz badem zeytin birkaçtane ve Türk kahvesi. Öğlen. Bir kaşık salata bir kaşık tavuk bir kaşık makarna bir kahve (dışarda yemek zorunda kaldım). Akşam çiğköfte şekersiz çay (yine dışarda olduğumdan). İki saatten fazla yürüdüm. Chia tohumu da ekleyerek tarçın zerdeçal zencefil li yoğurdumu yiyeceğim kinoa çayımı içeceğim yeşil çayımı içeceğim ve tilya kürü çayımı da yapacağım tibet hareketlerimi ve pilates yoga nın ilk 15dk sını ve halim kalırsa lesli 3mil yapacağım

Canım bişi sorim chia tohumunun faydasını gördünmü

Canım bişi sorim chia tohumunun faydasını gördünmü
Merhaba daha dün ilk defa kullanmaya başladım bugün 2.günüm :)) zayıflatmasa da çok faydalı olduğu için devam ederim kullanmaya aktarlarda 250 gr ın fiyatıyla marketteki 500 gr ın fiyatı aynı haberiniz olsun umarım faydası olur yine aynı marketten karışık kinoa da aldım bugün başladım ona da

Bebisin var heralde bide Allahım bagıslasin.. bende 2 bucuk yıllık evliyim bebek düşündüğüm için basladm kilo vermeye çok almışım hiç farketmouo insan hele tartıdan uzaklaşınca
Evet canim 2 tane oğlum var. Allah sizede nasip etsin inşallah. Evet bencede tartıdan hiç kopmamak gerek.

:))) Herşeyi harfi harfine yazıp bir tek Türk kahvesini tk yazmışsın arkadaşım ben de gittim ona takıldım nedir nedir diye sonra beynim bastı :))

Sizin menu çok güzelmiş ve leptin e de dikkat etmişsiniz harika :)

Bende markette chia ve kiona gördüm almakta lararsız kaldım bi araştırim bakim emziriyorum sorun olmuyorsa kullanabilirim. Teşekkürler

:))) Herşeyi harfi harfine yazıp bir tek Türk kahvesini tk yazmışsın arkadaşım ben de gittim ona takıldım nedir nedir diye sonra beynim bastı :))

Ay gece gece güldüm
Kısaltma yapasım gelmiş demek.
E hem 2 çocuk uyutmaya çalış hem menü yaz bu kadar oldu

Bende markette chia ve kiona gördüm almakta lararsız kaldım bi araştırim bakim emziriyorum sorun olmuyorsa kullanabilirim. Teşekkürler
Kinoa nın içindekiler mercimekte fazlasıyla var diyor sayın Karatay ama chia hakkında olumsuz bi yorum okumasam da elbette emzirdiğiniz için hassas olmakta çok haklısınız sevgiler

İlaç kullanan varsa greyfurt bloke ettiğinden greyfurt kullanmasın arkadaşlar, bir de artık balın gerçeğini bulsak bile tarım ilaçları sebebiyle arının gezdiği bölge tam tayin edilemediğinden yine de önerilmiyor .Sadece greyfurt limonsuyu zencefil ve tarçın süper ama teşekkür ederiz bilgi paylaşımı için :))

Wc dun ve bugun yok yine
Bi kutu düzenli şekilde maxbiotik deneseniz mi acaba ? Diğerleri gibi uçuk bi fiyatı yok ve içinde inülin bulunan tek ürün bağırsaklarınızın sağlıklı çalışması için önce zararlı bakterilerin yararlı bakteriler tarafından yok edilmesi gerek yararlı bakterileri de ancak pre-pro biotiklerle alıyoruz.wc olmaması çok can sıkıcı bi durum bi de sebebini bilmiyorum şişlinliğe rağmen açlık hissini artırıyor belki mideye baskıdandır

gelecem dedim gelemedim daha mutfağı toplama işim yeni bitti bende bittim bugün
iyi geceler canlar yarına eksilerle uywnın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…