- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
Merhaba dm den bana yabancı dizi önerirseniz sevinirim konudışı olmasın diye buradan istemedim sevgilerBenim takip ettigim yabanci diziler var.oyuzden onlari telefona indiriyorm.kosu bandinda onlari izliyorm.hem vakit geciyor hemde dizileri takip edebiliyorm.:) cok guzel yabanci diziler var ya ama tavsiye ederim yani:)
Bende akşamdan beri tk ne diyorum şimdi sorsam mı diye düşünüyodum sağolun yaa:))) Herşeyi harfi harfine yazıp bir tek Türk kahvesini tk yazmışsın arkadaşım ben de gittim ona takıldım nedir nedir diye sonra beynim bastı :))
günaydınlar olsunGünaydın:)nasılsınız kızlar
Günaydın maşaallah gerçekten iyi yetmişsin kizKızlaaaar günaydın :)
hemen dün neler yaptık bi bakalım
sabah(06:15) bir adet haşlanmış yumurta üzerine zahter
bir dilim unonun çiya tohumlu ekmeği
yarım parmak kavurma
ve kocaman bir bardak süt
öğlen(13:00) yarım kase erişteli çorba
sulu köfte ama sadece köftesi(izmir köftesi değil ama top top olanlardan)
boool limonlu salata
akşam üstü(17:30) bir bardak yeşil çay
yine bi dilim çiya tohumlu ekmekle beraber bir dilim peynir ve yarım parmak helva
çünkü canım inanılmaz tatlı istiyor günde 2 3 paket çikolata yerdim birden kesince mecburen böyle şeyler oluyor
akşam (20:45) mantar kavurması
4 kaşık arpa şehriye pilavı
yatmadan yine bir yeşilçay
bu kadardaha ne olsunmuş bende az yiyorum sanıyorum yazınca baktım evi yeseymişim
Gunaydin tatlim. İyi sayilirizz. Ben bugun tartilmadim yine ama wc de cikamiyorum. Dun sinameki ictim ki bilirsiniz mushil etkisi vardir uzun sure kullanimi zararlidir hatta :) ama bana misin demedi ve 3.gun wc cikamiyorum. Diyetten once her gun saatliydi benimki soylemesi ayipGünaydın:)nasılsınız kızlar
Şehriyeli corba pilav ekmek helva daha ne olsun. Pek diyet menusu gibi degil hanii :) neyse unutuyoruz dünü:)Kızlaaaar günaydın :)
yarım parmak kavurma
boool limonlu salata
yine bi dilim çiya tohumlu ekmekle beraber bir dilim peynir ve yarım parmak helva
çünkü canım inanılmaz tatlı istiyor günde 2 3 paket çikolata yerdim birden kesince mecburen böyle şeyler oluyor
bu kadardaha ne olsunmuş bende az yiyorum sanıyorum yazınca baktım evi yeseymişim
yakın zamanda antibiyotik kullandıysan bağırsaktaki yararlı bakterilerine zarar vermiştirGunaydin tatlim. İyi sayilirizz. Ben bugun tartilmadim yine ama wc de cikamiyorum. Dun sinameki ictim ki bilirsiniz mushil etkisi vardir uzun sure kullanimi zararlidir hatta :) ama bana misin demedi ve 3.gun wc cikamiyorum. Diyetten once her gun saatliydi benimki soylemesi ayipnasil geldim bu hale yaa
akşama kadar iyi cnm ama sende söylemişsinKızlaaaar günaydın :)
yarım parmak kavurma
boool limonlu salata
Günaydın maşaallah gerçekten iyi yetmişsin kiz
Şehriyeli corba pilav ekmek helva daha ne olsun. Pek diyet menusu gibi degil hanii :) neyse unutuyoruz dünü:)
akşama kadar iyi cnm ama sende söylemişsin
helva pilav hiç olmamış
ne ceza versek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?