Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok cnm ya ben senden daha tontişim
senin boy var bende oda yok

Canım yağlı yemiyosundur ozaman. Yağ ye. Salatalarna zeytin yağını eksik etme. Yumurtanı tereyağıyla yap. Bir de doğal yoğurt doğal turşu filan varsa ye.

kızlar sizinle bişey paylaşayım hadi.

MANTAR

kızlar bu mantar manyak bişey.
şimdi malum protein diyetlerde önemli. tavuk yemek bayıyor et zaten çeyrek altından daha pahalı
burada mantar devreye giriyor gıslar.
yani benim için öyle oldu.

bir kere çeşit çeşit mantar var. ama yok anam ben güvenmem derseniz kültür mantarı var zebil gibi etten de uygun.

sabah kahvaltıda yumurtadan sıkıldın mı hoop yap bi mantarlı omlet
akşam yemekte soğan salça mantar hooop kavur yasla gitsin.
gece çok acıktın yemezsen öleceksin. hooop mantarlara azcık tuz azıcık limon damlat ver fırına veya mikrodalgaya.
pazar günü canın sıkıldı yine bişiler yemen lazım. yersen akşam saati yiyemezsin ama gece de acıkacaksın biliyosun. hooop ver iri mantarı fırına. çıkart fırından içinde light peynir maydanoz. mis gibi atıştırmalık.

kızlar mantar çok büyük bir protein kaynağı. vejeteryanlar ve veganlar protein ihtiyaçlarını mantarla karşılıyor o yüzden mantarı eksik etmeyelim

teşekkür ederiz cnm evet haklısın yemek lazım
bana kültür mantarı dokunuyor ama kanlıca diye bi mantar var çok severim ama oda herzaman bulunmuyor

Canim 2015 te tanışmış olsaydık size mantar yollardım bol bol arkadaşımın babasının korkutelinde mantar deposu var orda ona yardım ediyordum 1 sene kadar istiridye ve beyaz mantar deposuydu en kısa zamanda gidip toplayayım kendime bari :)

Günaydın ayrıca kızlar mantar ı görünce bodozlama atladim konuya kusura bakmayın ya da bakın kilolarımdan göremezsiniz :) kızlar kahvaltım 2 çevizici 1 bardak limonlu su şimdide şekersiz çay iciyorum

bol bol foto çek bu halini de öncesi sonrası yaparız sonra
çünkü bu halinden eser kalmıycak bi kaç ay sonra
Ağzından bal damlıyor valla maşallah kuzuma inşallah canım şuan ki resmimi cektireyim iş yerinde kiler paylaşayım sizinle sonrada zayiflayanlarin insallah

günaydın gençler bol sporlu kaçamaksız bir gun olsun inşallah)
dünkü menum
kahvaltı 10,30 biraz peynır ,maydonoz,çeri domates ,4 zeytın,omlet peynırlı maydonozlu

5:00,marketten kakaolu süt alıp içtim yemek yeme gibi şansım yoktu

7:00 kocaman tabak karnabahar kısır,1 tabak haşlanmış et yoğurt

arada filtre kahve içtim

45 dakıka kardio plates bolcana yuruyuş:)1bardak yeşil çay 2,5 lt su

Ben bugün üç kaşık yoğurt bi çay kasigi toz tarçın zencefil ve zerdacal karisimini yemeye baslicam gerçekten inanilmaz yağ yakio daha önce denedim fakat sebat edemedigim için tekrar kilo aldım yanlız bunu 15 kullanicaz ve 15 ,gün ara verilcek eğer istenirse tekrar başlanacak yine 15 gün kullanim 15 ,gün ara bu şekilde devam edilio ben 15 günde 3 kilo vermiştim bu karisimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…