Yok cnm protein ekmeği olarak gecio yulaf ezmesi yumurtayla falan yapilio. Protein ekmeği dediğin şeyin başka bir adı var mı hiç duymadım.
güzellik niye rezıl olasın gayet guzelsınız efemŞimdiki halim kizçeler üstümü başımı düzeltmeden çekildim yaa aman rezil olduğum siz olun :)
burdan kopma vermeme gıbı bı şansın yokBende biraz vermeye başlasam şöyle belli olacak şekilde kendimi çok iyi hissedicem bakalım devam ettiğim sürece mecbur gidecek bu yaglar
o midenin nasıl küçüldüğünede şashit olucaz bıtanenemİyiyim kuzum midem çok büyümüş ona bakıp bakıp kendime sayıyorum göbek almış başını gitmiş sen nasilsin
Teşekkür ederim kuzum eee en başta demiştim ben izmir liyim diyegüzellik niye rezıl olasın gayet guzelsınız efem
canım bu fotıyu unutmayalım aynı yerde gene foto istiyoruz 3 ay sonra öncesı sonrası yapmak ıcın
varmısın iddasına kesinlikle görünmiycekTeşekkür ederim kuzum eee en başta demiştim ben izmir liyim diyecancağızım mayıs 22 de yine aynı yerde fotoğraf çekilip paylaşım yapıcam bakalım o iğrenç yağlar görünecek mi :)
Diyet kardesim onu bnde yapiyordm.baua iyi bisey o.unutmdtm bak iyi hatirlattn:)Ben bugün üç kaşık yoğurt bi çay kasigi toz tarçın zencefil ve zerdacal karisimini yemeye baslicam gerçekten inanilmaz yağ yakio daha önce denedim fakat sebat edemedigim için tekrar kilo aldım yanlız bunu 15 kullanicaz ve 15 ,gün ara verilcek eğer istenirse tekrar başlanacak yine 15 gün kullanim 15 ,gün ara bu şekilde devam edilio ben 15 günde 3 kilo vermiştim bu karisimla
diyetdaşım nasılsın nasıl gidiyor diyet dur hemen menune bakıyımmerak etme bende seninle aynı kilodayım
lapa yapayım mı hiç yapmadım anlatıp duruyorlar dur bi düşüneyimOlmadı perşembe bi detoks patlatırsınız
prenses listeyi önemsiyoruz lakin ilk amaçımız kilo vermek liste stresine girme sakın elinden geleni yapıyosun olduğu kadarSabrediyorum ama uzuluyorum. Hem burda takimda iki kisiyiz ben zayiflamazsamZerosima zayiflamazsa olmaz ki
çok güzel eksi içinde tebrik ederim3 su bardağı su
1 su bardağı maydanoz limon kürü
1 kase peynir doğranmış mercimek çorbası.
Yumurta kırmaya üşendim bugün de çorbalı kahvaltı.
Tartıda eksiyi de gördüm. Ohhh çok mtluyum.
Cumaya hedef 1 kg inşallah
Teşekkr ederim birazdan kalkıp iş güç yapıp sonrasında da spor yapmam lazım. Şevkim arttı.çok güzel eksi içinde tebrik ederim
Sevindim diyet kardesim :) bak sen spor yapabiliosun ben yapamiorum oglandan bu ara ne gece uyuyo ne gündüz diş evresinde tüketti beniDiyet kardesim onu bnde yapiyordm.baua iyi bisey o.unutmdtm bak iyi hatirlattn:)
Bende severim ama 2 çocuk olunca okuyamıyosun pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?