Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım olur mu tabiki menülerini paylaş bizimle
Diyetisyen menüsüne boynumuz kıldan ince
Listenin başına durumunu belirterek paylaşırsan ona göre yorum yapılır
Diğer durumada üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ama Bdv daha çok üzer sıkar seni, burda biz sevincimizide hüznümüzüde paylaşıyoruz
Yani stresinide en iyi burda atarsın

Yatayım artık bugun tlf elime yapıştı çıkamadım kk dan

Herkese iyigeceler kızlar

Sağlıklı kahvaltılarda buluşalım sabah

Haftasonu kaçırınca bütün hafta telafisine uğraşıyoruz unutmayın

Filtre kahveye alisamamistim.ama smdi sekersiz seylere alistigim icebilirm die dusunuyorm:) diyetten once favorim beyaz cikolatali mocha:))))
Menun guzelmis canim
Filtre kahveyi ben de sert şekersiz tatları seven biri olarak çok severim ama öyle değilsen alışman zaman alır :)

Zerosima ; 20+15+15+40+15=115
Fitt_anne ;15+15+15+10+35=90
T tudeel ;35+30+25=90
Kahverengi211 ; 5+10+25+5+15=60
sahgull ;10+35+10=55
3.TAKIMIN HAFTALIK SPOR İNCİLERİ

@Zerosima 115 PUANLA HAFTANIN 1.

T tudeel ve @ayulduzz 90 PUANLA 2.
@Kahverengi211 60 PUANLA 3.

@sahgull kaptanım sen 4. oldun sana derece yok ama öpücük var

TEBRİKLER GENÇLER BU HAFTA DAHADA İYİ OLALIM
NERDE HAREKET ORDA BEREKET:)

Sevgili kardeşim sen üzerindeki en büyük ağırlıkları atıyosun belli ki bu dönemde.. ondan sonraki hafifliğin ben inanıyorum ki tartıya da yansıyacaktır.Profesyonel veya amatör ne yedik içtiysek bişeyler karalıyoruz buralara ,dertliyken arabesk veya blues dinlemem ,hareketli neşeli müzikler dinler kalkar oynarım yani negatif negatifi çağırıra inanırım yoksa biliyoruz bizden çok dertlileri hep var hep olacak modunu yükseltmeye çalış nolur negatif insanlarla müziklerle yazılarla uğraşma gel burda kaynatırız :)) her işin su gibi aksın .... sevgilerrr

Canim mesaj yazarken. Telefondaki o klavyede. Hani satir atladigin sey vae ya. Sag altta olur genelde. Onun yazabilrsn madde madde
Du bi deniyim
Anaaaaaa
Oluyo
Ay benim boyum devrilsin
Laa la laa laa
Arşimet yanımda bk yemiş şu an
Vay bee geç tuşu satırbaşı tuşuymuş
Kullandığın telefon sonmodel de beyin ona yetişememiş
Hihih
Çok zevkli
Laa la laaa laaa

Laa laa laa laa
Ben bunun tadını çıkarayım
Beynim yetişmeye çalışsın teknolojiye
Laa laa laaa laa
Arkdaşlar ssağ alttakii Geç tuşuuu
Satırbaşı tuşudurr bundan böyle bilineeeeee

Hanımlarrr
Tebrik ederim başarınızı
Kaptancım ve yardımcınız dilekcim
Daha nice birinciliklere
İlk 3 te sabit kalmak dileğiyle
oyy kim gelmiş spor arkadaşım gelmiş yaseminim hoşgeldın maşallah biz çok guzel başlangıç yaptık kızlarda süper e yazda geliyor derecen inmeyiz kolay kolay artık :)9.takımımla beraber inşallah tabikisi
nurcugum bitanem biz guzel bır takım olduk iyce alışınca sız dahada guzel olucak.. kız sırayla mezun edıp sızı partı yapıcaz daha burda

Bugünkü menüm 11de
Sabah 2 yumurta omlet
Biber azyağli kavurma
6 zeytin
Biraz peynir
Ara su
Saat6 aksam
2 kepce mercimek çorbası
1 tabak etli bamya yemegi
Spor stepperla 400 adım
Su 2 litreyi geçti.
afiyet olsun bebişim
nazoo senin bu menulere yorum yapacak kültür yok bende:))hacı buluruz sana diyetkardeşi bulumazsak been olurum olmamıı

çok güzel canım tebrikler.

dileğim süpersin

kızlar tebrikler çok sevindim
teşekkür ederim canım her zamanki gibi dilek klasiği işte:)
karnabahar kısırmı yedın sende ne guzel dımı :)

cuma oldugu için hadı görmiyelim patetesı pılava

canım bence haftasonuyla kısıtlı kalsın bu kalorı yukseltme ısın haftaıcı sen gene sıkı menulere dön tartıda artı görmiyelim cuma günü

cuma oldugu için öğlen yedıklerın ödul yerıne geçsın hadı

Kızlar toplam 650 ip atladım şimdide leslie 3 mile başlıyorum.
süpersin canım benim
vaavv yarın tartı sonucunu merak edıyorum
Aa böyle bi istatistik te mi vardı ?? Bunu bilmiyordum çenem düşük değildir aslında elim hızlıdır :))
kız nazoo biz prensiplerı olan profosyenel bır takımız borumu sandın sen bızı:))

haksızlık etme gayet iyi kaptanıcem

Woowww seni okudukça bana vınn vınn oluyo evde ip atlasam sallanır mıyız diye de düşünüyorum :)) atlıyamıyorum ben göğüsler ve göbek hareket edince rahatsız oluyorum (
benimde aynı memeler hopladıkça konsantrem gıdıyor:))
Filtre kahveye alisamamistim.ama smdi sekersiz seylere alistigim icebilirm die dusunuyorm:) diyetten once favorim beyaz cikolatali mocha:))))
Menun guzelmis canim
bizim kızlar ıcınce heves ettım sağolsun kocacığımda doğum gunu hedıyesı olarak aldı bana kahve makınesı ıle kahvesını:)ben beyendım şekersız içiyorum turk kahvesını zaten aynı tarz fıltre kahvede içerim bunu ben artık
Vallahi ben biraz vucudum sasirsin diye seettim
bacısı sen abla sözü dinle fazla şeyetmesın o vücüd:)

İki gun iki aydir yemedigim şeylerden yiyecegim. Azicik karbonhidrat yiyecegim. Ben bildiginiz ac gibi dolasiyordum cunku.
prenses doğru karbonhıdrat ye ama

şu listeyle yarışın içinde olsaydık yıkardık ortalıgı :)kızlar lısteyede bişey kalsın sız gırmeden mezun olacagınız bu gıdışle yoksa:))

Canm mm masallah yaa ben neden veremedim bu kadar su detoks tarifini bana da verir misin
bitanesı doğaçlama aslında mantık protein hariç vucuda bişey girmiycek,mesala sabah omlet peynır yenılebılır arada sut yada yoğurt öğlen haşlanmış tavuk yahut kıyma kavurma akşamda aynı ben kıyma kuvurup 1 kase yoğurt yemıştım boll su bıtkı cayı ve cardıo ıle desteklenmesı lazım
200 dr da olsa 63 lü rakamları gördüm ya çok şükür:)çok sevindim
aynı kilo olduk senle demet
Bende 69u bi gorsem ahhh ahh:)
Fitt_anne sirrini anlat bizede. Hem enerjik hatun hemde bol bol kilo veriyor. Idolumsun:)
ben bu yemelere bu kıloları goruyorsam herkes gorur yeterkı kendınıze ınanın ve elınızden gelenın en ıyısını yapın canım benım teşekkur ederım öncelikle bu haftanın bence verılmış tek kılosu 1.2 gerısı odemdı regldim çünkü 1.2 de bol spor ve pro detoksu ile verdım ..ben dıyetımı 9. takımda Mefkurem sultanımın tavsıyelerıyle detoksla desteklenebılecegını öğrendım ve faydasını gördum takılma duraklama yaşamadın arada yapılan detokslar metoyu bi kendıne getırıyor ..lakın işin sırrı sık sık olmıyacak ya ayda 1 hafta şeklinde yada haftada 1 gun detoks diğer gunler normal beslenme şekındede yapılabılınılır

çiğ karnıbaharı rondodan gecırıyoz
evet canım çiiğ
Kızlar utanarak yazıyorum
Geçen hafta 70.900
Bu hafta . 70.700 -200

Bu hafta hiç biryere gitmicem
artı olmaman bıle ıyı
Mesajları şimdi okuyacağım kilom 77,4

ben fazla takılmıyorum illa öğlen öğününü yiycem diye aslında vucdu dınlemek lazım aç değilsen kahveyle geçiştirilebilinir amma bence sırf iki öğün yiycem dıye ac olup akşama beklemek sıkıntı cıkarabılır ,çok acıkmanın etkısıyle yemeklere saldırma gibi ..ben burda konuştuklarım kendı tecrubelerıme dayanarak konuşuyorum misal ben kendımı çok iyi tanıyorum bedenımede ne ıyı gelır ne durumda iştah patlaması yaşar, spor öncesi içtiğim kahvenın benı nekadar enerjık yaptığını zaman ıcınde öğrendım .vucudun senı yonlendırecktır ona bırak ama nefsınle karıştırma .yeri gelecek sağlam proteın agırlıklı bır kahvaltı yaptıgın zaman öğlen yeem ıstemıyceksın ya ben gıbı kahve ıle yada ufak bır ara ıle gecıstıreceksın ,bazende az kahvaltı yaptığın zamanlar olabılır ozamanda akşamı beklemen doğru değildir ,biran önce doğru besınlerı vucudun alman gerekır.geçen spordu pazardı eve gıremedım mutıs acıktım ve bılıyorumkı daha fazla acıkırsam kan şekerım dusecek ,gırdım hemen bır markete sut aldım ıçtim bı sure götürdü o beni..ben listelere saatlere uyup beslenmem ömür billah sürdüremem onu zaman ıcınde kendı yaşam tarzıma uygun beslenme şeklım oluştu bu şekilde kılo verdım ,bu şekilde ılerlersemde korayabılırım bılıyorum..

Allah'ıma çok şükür abisi de var ama bu başka küçük olduğuna bakmayın her işimi o yapar evi bile süpürüyor Allah bağışlasın cümlemizinkini
hay maşşallah pekde tatlı RABBIM saglıklı hzurlu ömürler nasıp etsın kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…