Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S ssirun tatlımm enerjin çok güzel ancak biraz daha katılım sağlaman lazım, ne kadar çok katılım okadar motivasyon, biliyorum yoğun geçiyor günler ama birazcık daha özveriyle olur bence, hem haftaya listeye girme imkanın var ve bunun için yeterli katılım şart

@Furha63 cnm misafirlikten dolayı bişey demiyorum bu hafta telefisini yaparsın

KarincaKadin cnm katılımın çok ama çok yetersiz seni tanıyamadık bile , msj larını sayarken bol miktarda BDV mesajına rastladım demekki vaktinde var ozaman daha çok ilgi alaka bekliyoruz takımcak

Aa böyle bi istatistik te mi vardı ?? Bunu bilmiyordum çenem düşük değildir aslında elim hızlıdır :))

Menümm

Kahvaltı
2 wasa, 1 dlm peynir
4 çeri domates

Ara
Filtrekahve

Öğle
3 kaşık taze fasulye
Salata
2 kaşık pilav

Ara
Activia

Akşam
4 kaşık kadar menemen
1 dlm peynir
3 zeytin, 2 dlm tb ekmek

2 lit su

Biraz cuma menüsü oldu

Filtre kahveye alisamamistim.ama smdi sekersiz seylere alistigim icebilirm die dusunuyorm:) diyetten once favorim beyaz cikolatali mocha:))))
Menun guzelmis canim

kahvaltı
10. 00 mantar
Domates
Salata
Az peynir

Yolda bir tane topkek yedim
16.30 kuru fasülye 2 kaşık pilav
Su içmeye çalışıyorum yolda içmedim

9.30
Bir yumurta
Salatalık domates biber maydanoz dereotu
3 dilim peynir
13.00
Biraz kuru üzüm ceviz fındık
15.00
Bir kase kisir
19.30
Yarım porsiyon mantı
Bugün biraz cokmu bilemedim

Bugünkü menüm 11de
Sabah 2 yumurta omlet
Biber azyağli kavurma
6 zeytin
Biraz peynir
Ara su
Saat6 aksam
2 kepce mercimek çorbası
1 tabak etli bamya yemegi
Spor stepperla 400 adım
Su 2 litreyi geçti.

Menülere tek tek baktımmm kızlar
Cumadan dolayı çok detaylı yorum yapmıyorum
Ufak tefek kazalar olmuş

Yarın itibari ile sıkı tutuyoruzz

Aksamki ekmek haricinde sıkıntı yok gibi sanki :) pilav da oglen yemissin :)

Filtre kahveye alisamamistim.ama smdi sekersiz seylere alistigim icebilirm die dusunuyorm:) diyetten once favorim beyaz cikolatali mocha:))))
Menun guzelmis canim
Ben türkkahvesinide şekersiz içtiğim için çok sevdim filtrekahveyi, faydalarınıda okuyunca hem işyerinde ayıltıyor daha dinç oluyorum
Sağol cnmm

İki gun iki aydir yemedigim şeylerden yiyecegim. Azicik karbonhidrat yiyecegim. Ben bildiginiz ac gibi dolasiyordum cunku.

İki gun iki aydir yemedigim şeylerden yiyecegim. Azicik karbonhidrat yiyecegim. Ben bildiginiz ac gibi dolasiyordum cunku.
Pazar günü annem ve ablamin dogum gunu. İkisi bir olunca annecigimin yaptigi pastadan cok ince bir dilim yiyebilir miyim sahgull ?? Ben bu zamana kadar 2 ay bitecek bir kez bile odul gunu yapmadim. Kacamaklarim bile yok. Bir catali gecmedim asla ne diyosun??

Kendimle alakalı kısma resmen sesli güldüm:)
Çok tatlısınız.
Kendimle alakalı anlatmam gerekenler tam olarak neler onu bilmiyorum ama sorarsanız taviki anlatırım
Diyet listemi çok paylaşmıyorum çünkü belki herkese uymaz, çünkü diyetisyenle çalışıyorum ve bir sağlık sıkıntısına (3 yada 4 diyetisyenim) uygun ayarlanmış bir listem var. Açıkcası çokta hızlı kilo veremiyorum.
Bunu dışında hem boşanıyorum hem iş hayatı şu aralar çok yoğun biraz bunalmuş durumda gibi hissediyorum kendimi belki onun için bdv'ye bakıyorum. Yani bak tek dertli sen değilsin diyorum kendime.
Ama uyarı şeklinizi çok sevdim

Tmm cnm izin sana ama spor yaparsın demi en azından oynarsın bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…