Kim ki ?Tatlım nick mi
Değiltirdin bende niye etiketlenmiyo diyorum
Aa böyle bi istatistik te mi vardı ?? Bunu bilmiyordum çenem düşük değildir aslında elim hızlıdır :))Veee yeni üyelerimiz msj sayıları
@ropdesambir ------> 134 msj
SolitaryWitch ---------> 98 msj
@shimarik ----------> 95 msj
@Gencanne68 --------> 85 msj
@Nurumcan94 --------> 75 msj
@Kaydasay77 ----------> 73 msj
@BtRt --------> 53 msj
@Yasnira ---------> 48 msj
@ciwan_annesi -------> 41 msj
@ozgekuaforr ---------->41 msj
S ssirun ------->>> 27 msj
@Furha63 --------- >> 26 msj
KarincaKadin -------->> 12 msj
Ropdesambir cnmKim ki ?
Woowww seni okudukça bana vınn vınn oluyo evde ip atlasam sallanır mıyız diye de düşünüyorum :)) atlıyamıyorum ben göğüsler ve göbek hareket edince rahatsız oluyorumKızlar toplam 650 ip atladım şimdide leslie 3 mile başlıyorum.
Filtre kahveye alisamamistim.ama smdi sekersiz seylere alistigim icebilirm die dusunuyorm:) diyetten once favorim beyaz cikolatali mocha:))))Menümm
Kahvaltı
2 wasa, 1 dlm peynir
4 çeri domates
Ara
Filtrekahve
Öğle
3 kaşık taze fasulye
Salata
2 kaşık pilav
Ara
Activia
Akşam
4 kaşık kadar menemen
1 dlm peynir
3 zeytin, 2 dlm tb ekmek
2 lit su
Biraz cuma menüsü oldu
kahvaltı
10. 00 mantar
Domates
Salata
Az peynir
Yolda bir tane topkek yedim
16.30 kuru fasülye 2 kaşık pilav
Su içmeye çalışıyorum yolda içmedim
9.30
Bir yumurta
Salatalık domates biber maydanoz dereotu
3 dilim peynir
13.00
Biraz kuru üzüm ceviz fındık
15.00
Bir kase kisir
19.30
Yarım porsiyon mantı
Bugün biraz cokmu bilemedim
İyı aksamlar kızlar bugünkü menum
Sütlü turk kahvesi iki kasık yumurtalı ıspanak 1tane küçük havuç
Öğlen tavuk sote salata közlenmiş kırmızı biber
Aksam
1turk kahvesi küçük 2parca çikolatayla
İki çatal da burma kadayıf
3saattir yürüyorum suyumu da unutmadım
Bugünkü menüm 11de
Sabah 2 yumurta omlet
Biber azyağli kavurma
6 zeytin
Biraz peynir
Ara su
Saat6 aksam
2 kepce mercimek çorbası
1 tabak etli bamya yemegi
Spor stepperla 400 adım
Su 2 litreyi geçti.
*** 13.30 Türk kahvesi (şekersiz) 5badem 5ceviz Tilya çayı *** 16.30 1adet kaşarlı hamburger köftesi(katkısız) kinoa çayı *** 20.30 1adet hamburger köftesi,2bardak mandra sütü,çay(şekersiz). *** Toplamda 2 lt su, maden suyu Leptin zavallım uyurken çalışacak artık amaaa 3 saat yürüdüm patilerim ağrıyor. *** Tibet hareketleri yoğurt kürü birdaha tilya ve 2 lt daha su Uyuyana kadar yapacaklarım tabi sabaha karşı uyuyacağım , *** çok kilo veren arkadaşların hepsine çooook sevindim darısı başıma :)). *** kızkurusu bıraktı gitti tektabanca beni ama ben böyle ortada herkese mavi boncuk kamu malı konumunda mutluyum :)))
Menüm sabah7.50 :ılık limonlu şu 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 çubuk peynir 4 zeytin roka ara10.00 : yarım elma öğle13.00 ; ton balıklı salata 1 dilim ekmek ara;16.30 activia aksam19.00 karnıbahar kısır 1 bardak ayran 2.5 litre detoks suyu daha da içerim bide danss ettim 1 bardak tarçınlı süt ve yoğurt kuru mi de yaparım gün bitti
Sabah
1 bardak su
Sutlu omlet
Yarim kibrit kutusu peynir
2 zeytin
1 dilim tam tahilli
Oglen
Doner vardi. Biraz ondan yedim.
2Kasik pilav yedm.sehriye corbasi vardi.ha pilav ha sehriye corbasi ddm.ztn guzel olmuyor.
Yagsiz salata
3 4 kasik yogurt
Aksam
Kayinvalidemdydm.
5 6 adet kofte
Bol salata
3 adet fln firinda patates
Su
2.5litre
Kizlar bugun kaloriyi yukselttim biraz. Gunde 700 kaloriyi gecmiyordum. Cok az biliyorum..
Sabah; bir dilim azicik tereyagli kepekli ekmek
Yarim haslanmis yumurta
Azicik peynir domates
Oglen; tavuk corbasi yarim dilim ekmek
Sonra da arkadaslarin makarnasindan iki catal tirtikladim bir de bir et durumun 5te 1ini yedim
Bir kase yogurt
Ara; bir kare bitter cikolata bir kare derken bir parca yanii :) bir lokma diyelim
Aksam; az porsiyon haslanmis brokoli
Ara; yarim kan portakali
2bucuk lt su sekersiz turk kahvesi
Kızlar tebrikler sonuçlara çok sevindim.
İnşallah hep böyle devam eder.
Çok heveslendim gaza geldim kalkıp fazşadan spor yaparım bu gazla.
Bugünkü menüyü yazayım.
Sabah 11.30- 12.00 gbi
1 bardak maydnz limon kürü
2 haşlanmş yumurta
7 zeytin
2 parmak kalnlğnda beyaz peynir
Zeytinyağlı salata
Akşam 19.30-20.00 gibi
1 tabak etli kuru fasülye
1 kase salata
3 bardak ayran
100 kez ip atladım.düzensiz mekik harekeltleri yaptım.
3 lt su içtim.
Bugünlk bkdr
Menü
10 1 yumurta 3 zeytin çok az peynir biraz tereyağ 1 dilim kepek ekmek
14. Minik bi dilim kek 1 kurabiye 1 bardak meyve suyu (bebek görmeye gittik öğle yemeği yerine yedim. )
16.
1 bardk tarçınlı süt
17. Gibi çok acık brokoli haşladım yoğurtlu yedim
18 . 2. Biarada neskafe
19.30 mantar yemeği 2 kaşık pilav 1 bardak ayaran 2 lokma ekmek salat
3 litere su 200 ip
5.Gün
Sabah: 08:40 250ml mama
Ara: 13:00 bir haşlanmış yumurta yüzde75'i.
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir yağsız az tuzlu
Öğle: 14:00 1 el ayası kadar ızgara tavuk yarım kase yoğurt
Ara: 18:20. Avucumun yarısı kadar tavuk ızgara bi kaşık yoğurt
Ara20 iki haşlanmış yumurta sadece beyazları (ilaç içicem diye yoksa günü bitirmiştim)
Aksamki ekmek haricinde sıkıntı yok gibi sanki :) pilav da oglen yemissin :)Menümm
Kahvaltı
2 wasa, 1 dlm peynir
4 çeri domates
Ara
Filtrekahve
Öğle
3 kaşık taze fasulye
Salata
2 kaşık pilav
Ara
Activia
Akşam
4 kaşık kadar menemen
1 dlm peynir
3 zeytin, 2 dlm tb ekmek
2 lit su
Biraz cuma menüsü oldu
Ben türkkahvesinide şekersiz içtiğim için çok sevdim filtrekahveyi, faydalarınıda okuyunca hem işyerinde ayıltıyor daha dinç oluyorumFiltre kahveye alisamamistim.ama smdi sekersiz seylere alistigim icebilirm die dusunuyorm:) diyetten once favorim beyaz cikolatali mocha:))))
Menun guzelmis canim
Vallahi ben biraz vucudum sasirsin diye seettimMenülere tek tek baktımmm kızlar
Cumadan dolayı çok detaylı yorum yapmıyorum
Ufak tefek kazalar olmuş
Yarın itibari ile sıkı tutuyoruzz
Evet cnm akşam yemek yapamadım kahvaltıyla geçiştirdik sıfır kaçamak yarın devamm inşallahAksamki ekmek haricinde sıkıntı yok gibi sanki :) pilav da oglen yemissin :)
Tmm fıstıkVallahi ben biraz vucudum sasirsin diye seettim
Pazar günü annem ve ablamin dogum gunu. İkisi bir olunca annecigimin yaptigi pastadan cok ince bir dilim yiyebilir miyimİki gun iki aydir yemedigim şeylerden yiyecegim. Azicik karbonhidrat yiyecegim. Ben bildiginiz ac gibi dolasiyordum cunku.
Ama sonrasında gene aç bırakmak yokİki gun iki aydir yemedigim şeylerden yiyecegim. Azicik karbonhidrat yiyecegim. Ben bildiginiz ac gibi dolasiyordum cunku.
Kendimle alakalı kısma resmen sesli güldüm:)S ssirun tatlımm enerjin çok güzel ancak biraz daha katılım sağlaman lazım, ne kadar çok katılım okadar motivasyon, biliyorum yoğun geçiyor günler ama birazcık daha özveriyle olur bence, hem haftaya listeye girme imkanın var ve bunun için yeterli katılım şart
@Furha63 cnm misafirlikten dolayı bişey demiyorum bu hafta telefisini yaparsın
KarincaKadin cnm katılımın çok ama çok yetersiz seni tanıyamadık bile , msj larını sayarken bol miktarda BDV mesajına rastladım demekki vaktinde var ozaman daha çok ilgi alaka bekliyoruz takımcak
Tmm cnm izin sana ama spor yaparsın demi en azından oynarsın bol bolPazar günü annem ve ablamin dogum gunu. İkisi bir olunca annecigimin yaptigi pastadan cok ince bir dilim yiyebilir miyimsahgull ?? Ben bu zamana kadar 2 ay bitecek bir kez bile odul gunu yapmadim. Kacamaklarim bile yok. Bir catali gecmedim asla ne diyosun??
Tamammm :) evet spor yapacagim :)) merak etmeyin :)) takilma kismini atlatiyorum sayilir. Wc de duzene girerse keyfime degmeyin :))Tmm cnm izin sana ama spor yaparsın demi en azından oynarsın bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?