- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
oyy kim gelmiş spor arkadaşım gelmiş yaseminim hoşgeldınmaşallah biz çok guzel başlangıç yaptık kızlarda süper e yazda geliyor derecen inmeyiz kolay kolay artık :)9.takımımla beraber inşallah tabikisi
nurcugum bitanem biz guzel bır takım olduk iyce alışınca sız dahada guzel olucak.. kız sırayla mezun edıp sızı partı yapıcaz daha burda
afiyet olsun bebişim
nazoo senin bu menulere yorum yapacak kültür yok bende:))hacı buluruz sana diyetkardeşi bulumazsak been olurum olmamıı
vaavv yarın tartı sonucunu merak edıyorum
kız nazoo biz prensiplerı olan profosyenel bır takımız borumu sandın sen bızı:))
benimde aynı memeler hopladıkça konsantrem gıdıyor:
kesınlıkle saf proteın on numara dun wc cıkamadım ve bır gun önce karnabahar yedıydım su tutmuş osankı şişirdiydi zaten bilemedim şimdi
bitanesı doğaçlama aslında mantık protein hariç vucuda bişey girmiycek,mesala sabah omlet peynır yenılebılır arada sut yada yoğurt öğlen haşlanmış tavuk yahut kıyma kavurma akşamda aynı ben kıyma kuvurup 1 kase yoğurt yemıştım boll su bıtkı cayı ve cardıo ıle desteklenmesı lazım
artı olmaman bıle ıyı
ben fazla takılmıyorum illa öğlen öğününü yiycem diye aslında vucdu dınlemek lazım aç değilsen kahveyle geçiştirilebilinir amma bence sırf iki öğün yiycem dıye ac olup akşama beklemek sıkıntı cıkarabılır ,çok acıkmanın etkısıyle yemeklere saldırma gibi ..ben burda konuştuklarım kendı tecrubelerıme dayanarak konuşuyorum misal ben kendımı çok iyi tanıyorum bedenımede ne ıyı gelır ne durumda iştah patlaması yaşar, spor öncesi içtiğim kahvenın benı nekadar enerjık yaptığını zaman ıcınde öğrendım .vucudun senı yonlendırecktır ona bırak ama nefsınle karıştırma .yeri gelecek sağlam proteın agırlıklı bır kahvaltı yaptıgın zaman öğlen yeem ıstemıyceksın ya ben gıbı kahve ıle yada ufak bır ara ıle gecıstıreceksın ,bazende az kahvaltı yaptığın zamanlar olabılır ozamanda akşamı beklemen doğru değildir ,biran önce doğru besınlerı vucudun alman gerekır.geçen spordu pazardı eve gıremedım mutıs acıktım ve bılıyorumkı daha fazla acıkırsam kan şekerım dusecek ,gırdım hemen bır markete sut aldım ıçtim bı sure götürdü o beni..ben listelere saatlere uyup beslenmem ömür billah sürdüremem onu zaman ıcınde kendı yaşam tarzıma uygun beslenme şeklım oluştu bu şekilde kılo verdım ,bu şekilde ılerlersemde korayabılırım bılıyorum..
hay maşşallah pekde tatlı RABBIM saglıklı hzurlu ömürler nasıp etsın kuzuya
Veee yeni üyelerimiz msj sayıları
@ropdesambir ------> 134 msj
SolitaryWitch ---------> 98 msj
@shimarik ----------> 95 msj
R Rossss68 --------> 85 msj
@Nurumcan94 --------> 75 msj
@Kaydasay77 ----------> 73 msj
@BtRt --------> 53 msj
@Yasnira ---------> 48 msj
@ciwan_annesi -------> 41 msj
@ozgekuaforr ---------->41 msj
@ssirun ------->>> 27 msj
@Furha63 --------- >> 26 msj
@KarincaKadin -------->> 12 msj
Kizlar bugun kaloriyi yukselttim biraz. Gunde 700 kaloriyi gecmiyordum. Cok az biliyorum..
Sabah; bir dilim azicik tereyagli kepekli ekmek
Yarim haslanmis yumurta
Azicik peynir domates
Oglen; tavuk corbasi yarim dilim ekmek
Sonra da arkadaslarin makarnasindan iki catal tirtikladim bir de bir et durumun 5te 1ini yedim
Bir kase yogurt
Ara; bir kare bitter cikolata bir kare derken bir parca yanii :) bir lokma diyelim
Aksam; az porsiyon haslanmis brokoli
Ara; yarim kan portakali
2bucuk lt su sekersiz turk kahvesi
Evet canım bi kaç ay da böyle olsun bakiimm. Alışamamıştım ötekine bide bunu deniyeyimTatlım nick mi
Değiltirdin bende niye etiketlenmiyo diyorum
@Zerosima ; 20+15+15+40+15=115
@ayulduzz ;15+15+15+10+35=90
@tudeel ;35+30+25=90
@Kahverengi211 ; 5+10+25+5+15=60
sahgull ;10+35+10=55
3.TAKIMIN HAFTALIK SPOR İNCİLERİ
@Zerosima 115 PUANLA HAFTANIN 1.
@tudeel ve @ayulduzz 90 PUANLA 2.
@Kahverengi211 60 PUANLA 3.
@sahgull kaptanım sen 4. oldun sana derece yok ama öpücük var
TEBRİKLER GENÇLER BU HAFTA DAHADA İYİ OLALIM
NERDE HAREKET ORDA BEREKET:)
Bu karnabahar kısırın tarifini bende alabilirmiyim acebaBu hafta içi iki gün biri kesin değil ama misafirim olucak taşındım diye gelmek istiyorlar.
Karnabahar kısırını tamamen hazırlasam derin dondurucuya atsam gelecekleri gün sabah çıkarsam olur mu
Aynı şekilde yeşil mercimek salatasını da atsam olur mu
Birde kepek unundan kek yapılır mı bi deniyeyim mi ne dersiniz ekmek makinesinde yaparım diye aldım da kek yapasım geldi yoksa hamur yoğurup poğaça mı yapayım onla bilemedim
Karnabahar Kısırı Tarifi İçin MalzemelerBu karnabahar kısırın tarifini bende alabilirmiyim aceba
Süper tarif teşekkürlerKarnabahar Kısırı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 orta boy karnabahar
- 2 baş kuru soğan(taze soğan da kullanabilirsiniz)
- 1 yemek kaşığı salça
- Sıvı yağ
- Kimyon. Pulbiber, karabiber
- Maydanoz
- Taze nane(kuru nane de kullanabilirsiniz)
- Limon ya da nar ekşisi
- Marul
- Karnabahar Kısırı Tarifi Yapılışı
Karnabaharın çiçek kısımlarını yıkayıp süzelim. Ardından ince bulgur boyutunda robotta çekelim. Robot yoksa rendeleyebilirsiniz. Tenceremize yağla birlikte karnabaharımızı koyup hafif yumuşayıncaya kadar kavuralım. Sonrasında salçayı, ince doğradığımız soğanı ve baharatları ekleyip kavurmaya devam edelim. Pişince altını kapatalım, ilk sıcağı çıkınca tuzunu, yeşillikleri ve ekşisini ilave edip servis edelim. Normal kısırdan hiç bir farkı olmadığını göreceksiniz, hatta daha lezzetli :) Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?