Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

O zamannnnn sevgili Dileğimmm;
@ayulduzz ne diyoruzzz????
Yaşasın meme kardeşliği(hoplayan ip atlatmayan)
Yaşasın diyet kardeşliği
Hah hah haaa dinlesin dostlarrrrr benim de artık bir diyetkardeşim varrrr
Beni sahip çık beni zayıflat beni erit beni tığ gibi et
Bana seni gerek seni deyip Yunus'tan Dileğe bağlayıp
Susuyoruzzz :))

Dün saf protein yaptım bende senin tartıdaki farkı görünce ama 200 gr dan başka giden olmadı bana
Bende pazartesi menülerimi oturtayım artık illa da öğle olsun diye uğraşmayayım bundan böyle.
Amin canım cümlemizin evladına

Hahaaa hiç çenem düşük değildir aslında ama bu hafta çok sıkıldım bdv yı de bıraktım ondan size sarmışım.

Kız bu yükselmiş hali mi az daha şaşırtırsın diye bekliyordum ben

Bu listeye hiç giremiycem sanırım.
Ama havalar düzeliyor iyi olduğum sürece çocuğu okuldan almaya giderken yürüyeyim diyorum dün denedim uzak gibi geldi ama 22 dakika da 2.5 km yi yürüdüm baya da hızlı gittim ama eşim akşam çok yavaş dedi moralim bozuldu.

Bu hafta içi iki gün biri kesin değil ama misafirim olucak taşındım diye gelmek istiyorlar.
Karnabahar kısırını tamamen hazırlasam derin dondurucuya atsam gelecekleri gün sabah çıkarsam olur mu
Aynı şekilde yeşil mercimek salatasını da atsam olur mu

Birde kepek unundan kek yapılır mı bi deniyeyim mi ne dersiniz ekmek makinesinde yaparım diye aldım da kek yapasım geldi yoksa hamur yoğurup poğaça mı yapayım onla bilemedim

Bu karnabahar kısırın tarifini bende alabilirmiyim aceba

Bu karnabahar kısırın tarifini bende alabilirmiyim aceba
Karnabahar Kısırı Tarifi İçin Malzemeler
  • 1 orta boy karnabahar
  • 2 baş kuru soğan(taze soğan da kullanabilirsiniz)
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Sıvı yağ
  • Kimyon. Pulbiber, karabiber
  • Maydanoz
  • Taze nane(kuru nane de kullanabilirsiniz)
  • Limon ya da nar ekşisi
  • Marul
  • Karnabahar Kısırı Tarifi Yapılışı
    Karnabaharın çiçek kısımlarını yıkayıp süzelim. Ardından ince bulgur boyutunda robotta çekelim. Robot yoksa rendeleyebilirsiniz. Tenceremize yağla birlikte karnabaharımızı koyup hafif yumuşayıncaya kadar kavuralım. Sonrasında salçayı, ince doğradığımız soğanı ve baharatları ekleyip kavurmaya devam edelim. Pişince altını kapatalım, ilk sıcağı çıkınca tuzunu, yeşillikleri ve ekşisini ilave edip servis edelim. Normal kısırdan hiç bir farkı olmadığını göreceksiniz, hatta daha lezzetli :) Afiyet olsun.

Süper tarif teşekkürler

Çok ta anlaşılmıyor karnabahar olduğu tam da misafirlere yapmalık. Niye yemiyor yesene diye tutturamayacaklar

Gunaydin kizlar.
Birazdan evden cikacagim.tabiat parkina gidiyoruz bugn arkadaslarla. Kahvalti yapip dogada yuruyus yapacagiz. Nehirler flm filan. :) coook mutluyum. Herkese iyi haftasonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…