- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Bdv ne yaahuu cahil kaldimmmmHahaaa hiç çenem düşük değildir aslında ama bu hafta çok sıkıldım bdv yı de bıraktım ondan size sarmışım.
Hahahah du hastt diyorum ben de severim :)Rammstein du hastttt diyorm @NAZZOZZ :))
Yasemin levy perdono diyorm sana. Dinle bi. Tarzlar farkli ama. Fridanin filmindeki goruntulerle bi video ya. Ben ordan dinliyorm. Cooook seviyorummm
Hahah evet cok alismasin dedimKız bu yükselmiş hali mi az daha şaşırtırsın diye bekliyordum ben
Ooo cancan ya:)) kafa dengi oldgnu hissetmstm snnde:)))Hahahah du hastt diyorum ben de severim :)
Gencligimde rocker takilirdim yaslandimOoo cancan ya:)) kafa dengi oldgnu hissetmstm snnde:)))
Yaaa sorma. Linkin park dinlerdik. Metalica dinlerdik. Ister istemez smdi kafa okdr cekmio. Husnu arkan birsen tezer ceylan ertem dinliyorm. Bu 3u bana yetiyor:)Gencligimde rocker takilirdim yaslandim
günaydın arkadaşlar cumletenYaaa sorma. Linkin park dinlerdik. Metalica dinlerdik. Ister istemez smdi kafa okdr cekmio. Husnu arkan birsen tezer ceylan ertem dinliyorm. Bu 3u bana yetiyor:)
Ben hala dinliyorumYaaa sorma. Linkin park dinlerdik. Metalica dinlerdik. Ister istemez smdi kafa okdr cekmio. Husnu arkan birsen tezer ceylan ertem dinliyorm. Bu 3u bana yetiyor:)
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 506. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 17 şubat - 24 şubat)
TAKİM DERECELERİ
10. Takım..............%1,772
3.Takım.................%1,690
9. Takım..................%0,940
BİREYSEL DERECELER
1. Nesli Han (10.takım) ........%3,01
2. Zerosima (3. Takım).........%2,81
3. Firslayd (10.takım) .........% 2,44
2.liğinizi tebrik ederim sevgili kardeş takımcım
Zerosima sana ayrı tebrik gelsin kuzum
9.takımdan sevgilerle...
@Gencanne68 kuzum cokk tebrik ederim seniii böyle bir takımda sizinle olmaktan gerçekten çok mutluyum keşke daha önce katilsaydim da bu kilolardan erkenden kurtulsaydim ama geç değil inşallah vericem bu azimle...Zerosima @Yasnira @Ropdesambir hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim basarilarmizin devamını dilerim güzel bi grup olduğumuza inaniyorum arada bi gaz vermeyi unutmayın ben ilk haftaya göre az verdim ama artacak insallahhhh )
@Gencanne68 kuzum cokk tebrik ederim seniii böyle bir takımda sizinle olmaktan gerçekten çok mutluyum keşke daha önce katilsaydim da bu kilolardan erkenden kurtulsaydim ama geç değil inşallah vericem bu azimle...Zerosima @Yasnira @Ropdesambir hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim basarilarmizin devamını dilerim güzel bi grup olduğumuza inaniyorum arada bi gaz vermeyi unutmayın ben ilk haftaya göre az verdim ama artacak insallahhhh )
Bugünkü menüm 11de
Sabah 2 yumurta omlet
Biber azyağli kavurma
6 zeytin
Biraz peynir
Ara su
Saat6 aksam
2 kepce mercimek çorbası
1 tabak etli bamya yemegi
Spor stepperla 400 adım
Su 2 litreyi geçti.
*** 13.30 Türk kahvesi (şekersiz) 5badem 5ceviz Tilya çayı *** 16.30 1adet kaşarlı hamburger köftesi(katkısız) kinoa çayı *** 20.30 1adet hamburger köftesi,2bardak mandra sütü,çay(şekersiz). *** Toplamda 2 lt su, maden suyu Leptin zavallım uyurken çalışacak artık amaaa 3 saat yürüdüm patilerim ağrıyor. *** Tibet hareketleri yoğurt kürü birdaha tilya ve 2 lt daha su Uyuyana kadar yapacaklarım tabi sabaha karşı uyuyacağım , *** çok kilo veren arkadaşların hepsine çooook sevindim darısı başıma :)). *** kızkurusu bıraktı gitti tektabanca beni ama ben böyle ortada herkese mavi boncuk kamu malı konumunda mutluyum :)))
Menüm sabah7.50 :ılık limonlu şu 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 çubuk peynir 4 zeytin roka ara10.00 : yarım elma öğle13.00 ; ton balıklı salata 1 dilim ekmek ara;16.30 activia aksam19.00 karnıbahar kısır 1 bardak ayran 2.5 litre detoks suyu daha da içerim bide danss ettim 1 bardak tarçınlı süt ve yoğurt kuru mi de yaparım gün bitti
Kizlar bugun kaloriyi yukselttim biraz. Gunde 700 kaloriyi gecmiyordum. Cok az biliyorum..
Sabah; bir dilim azicik tereyagli kepekli ekmek
Yarim haslanmis yumurta
Azicik peynir domates
Oglen; tavuk corbasi yarim dilim ekmek
Sonra da arkadaslarin makarnasindan iki catal tirtikladim bir de bir et durumun 5te 1ini yedim
Bir kase yogurt
Ara; bir kare bitter cikolata bir kare derken bir parca yanii :) bir lokma diyelim
Aksam; az porsiyon haslanmis brokoli
Ara; yarim kan portakali
2bucuk lt su sekersiz turk kahvesi
Kızlar tebrikler sonuçlara çok sevindim.
İnşallah hep böyle devam eder.
Çok heveslendim gaza geldim kalkıp fazşadan spor yaparım bu gazla.
Bugünkü menüyü yazayım.
Sabah 11.30- 12.00 gbi
1 bardak maydnz limon kürü
2 haşlanmş yumurta
7 zeytin
2 parmak kalnlğnda beyaz peynir
Zeytinyağlı salata
Akşam 19.30-20.00 gibi
1 tabak etli kuru fasülye
1 kase salata
3 bardak ayran
100 kez ip atladım.düzensiz mekik harekeltleri yaptım.
3 lt su içtim.
Bugünlk bkdr
Menü
10 1 yumurta 3 zeytin çok az peynir biraz tereyağ 1 dilim kepek ekmek
14. Minik bi dilim kek 1 kurabiye 1 bardak meyve suyu (bebek görmeye gittik öğle yemeği yerine yedim. )
16.
1 bardk tarçınlı süt
17. Gibi çok acık brokoli haşladım yoğurtlu yedim
18 . 2. Biarada neskafe
19.30 mantar yemeği 2 kaşık pilav 1 bardak ayaran 2 lokma ekmek salat
3 litere su 200 ip
Kızlar toplam 650 ip atladım şimdide leslie 3 mile başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?