5.Gün
Sabah: 08:40 250ml mama
Ara: 13:00 bir haşlanmış yumurta yüzde75'i.
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir yağsız az tuzlu
Öğle: 14:00 1 el ayası kadar ızgara tavuk yarım kase yoğurt
Ara: 18:20. Avucumun yarısı kadar tavuk ızgara bi kaşık yoğurt
Ara20 iki haşlanmış yumurta sadece beyazları (ilaç içicem diye yoksa günü bitirmiştim)
Woowww seni okudukça bana vınn vınn oluyo evde ip atlasam sallanır mıyız diye de düşünüyorum :)) atlıyamıyorum ben göğüsler ve göbek hareket edince rahatsız oluyorum(
Ben türkkahvesinide şekersiz içtiğim için çok sevdim filtrekahveyi, faydalarınıda okuyunca hem işyerinde ayıltıyor daha dinç oluyorum
Sağol cnmm
Zerosima ; 20+15+15+40+15=115
Fitt_anne ;15+15+15+10+35=90
T tudeel ;35+30+25=90
Kahverengi211 ; 5+10+25+5+15=60
sahgull ;10+35+10=55
3.TAKIMIN HAFTALIK SPOR İNCİLERİ
@Zerosima 115 PUANLA HAFTANIN 1.
T tudeel ve @ayulduzz 90 PUANLA 2.
@Kahverengi211 60 PUANLA 3.
@sahgull kaptanım sen 4. oldun sana derece yok ama öpücük var
TEBRİKLER GENÇLER BU HAFTA DAHADA İYİ OLALIM
NERDE HAREKET ORDA BEREKET:)
Sevgili kardeşim sen üzerindeki en büyük ağırlıkları atıyosun belli ki bu dönemde.. ondan sonraki hafifliğin ben inanıyorum ki tartıya da yansıyacaktır.Profesyonel veya amatör ne yedik içtiysek bişeyler karalıyoruz buralara ,dertliyken arabesk veya blues dinlemem ,hareketli neşeli müzikler dinler kalkar oynarım yani negatif negatifi çağırıra inanırım yoksa biliyoruz bizden çok dertlileri hep var hep olacak modunu yükseltmeye çalış nolur negatif insanlarla müziklerle yazılarla uğraşma gel burda kaynatırız :)) her işin su gibi aksın .... sevgilerrr
Bdv ne yaahuu cahil kaldimmmm
demetim bende senin hesap hava güzelken spor yapıyım dışarda istiyorumGünaydın kızlar:) nasılsınız? Kahvaltıya annemlere geldım,kızımı parka götürdüm birazdanda spora gidecem inş.sizde ne var ne yok:)
maşallah maşallah nazara gelmeyelim inşallahSelamlar kızlar hepinizi tekrar tebrik ederimm harikayızz biz süper bir takımızz
Uuu kız eritmişsin bile keki kurabiyeyi :)
eşine söyle kafasını kırarım onun:) zayıflama sürecinde motiveye ihtiyaçımız var bizim, hemde hızlı yürüyüş bellini zorlayabilir boşver kuzumBu listeye hiç giremiycem sanırım.
Ama havalar düzeliyor iyi olduğum sürece çocuğu okuldan almaya giderken yürüyeyim diyorum dün denedim uzak gibi geldi ama 22 dakika da 2.5 km yi yürüdüm baya da hızlı gittim ama eşim akşam çok yavaş dedi moralim bozuldu.
merhaba canım kız uyuyunca da bi spor patlatırsın oh misMerhaba bende kahvaltı yaptım evi topladım kızımı uyutuyom.
daha ne olsun yeterki düzenli olsun canımİnşallah hatta sonra bo 100 tane daha atladım 750 ye tamamladım. Çocuklar erken uyusa daha çok spor yapıcam ama olduğu kadar.
Kk da bir derdim var bölümü var ya orasıBdv ne yaahuu cahil kaldimmmm
gece takımda nöbetteydim bende :) sabahta uydum valla 11 kadar iyi oldu kendime geldimBide çenem düşük olsa ne olur acaba şuraya bak bi sayfayı doldurdum
Nerde bu millet uyuyonuz mu gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?