- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Saka gibi!! Ama burasi Türkiye. Umarim oyle birsey olmamistir..Sorma hızlı yürüyeyim dedim de bugün yerimden kıpırdayamıyom belim kalçam felaket.
Bide sorma başıma ne geldi. Eşim gitti sonucu göstermeye;
Emar sonucunda doktor diyoki son ameliyatta sanırım bişey unutulmuş. Veya bişey takmış beline ama emarda anlaşılmıyor çarşambaya kadar yazdığım ilaçları içsin yerinden kalkmasın spor egzersiz bişey kaldırmak yasak demiş çarşambayı iple çekiyorum.
Fakat anlamadığım ben ameliyattan sonra kontrol emarı da çekindim fizik tedavi bitince de çekildim bişey olsa orda niye çıkmadı ne olabilir aklım almıyo hani belde fıtık tümör filan olsa diycem ama bilgisayardan eşime de göstermiş bak demiş ucu sivri uzun bişey demiş anlam veremedim kemik filan mı kırıldı ki ama kırılsa şuan benim felaket acılar içinde olmam gerekmez mi ki çok ağrım olsa da dayanılıyor.. kafamda deli sorular zaman geçmiyo sıkıntıdan patlıyorum
UmarımSaka gibi!! Ama burasi Türkiye. Umarim oyle birsey olmamistir..
:))dur kız çayımı içip öyle, sen çık ben yetişirim sana:)
BendeeKız seni tanımadan çok sevdimm :)
En güzeli canım:)eşimle gittigim için salona gidiyorum mecbur.havalar az daha ısınsın akşam yürüyüşlerimiz başlar yakında eşimledemetim bende senin hesap hava güzelken spor yapıyım dışarda istiyorum
Allah kolaylıklar versin canımÇok şükür cnm bende çalışıyorum malesef maraba gibi :)
Allah kolaylıklar versin canım
Hepsini mi yedinMaalesef dayanamayıp sütlaç yedim akşam daha dikkatli davranmam gerek
Bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi cocukta çok ağladı kendimi sütlaça sarilmakta buldum sanırımHepsini mi yedin
4bucukta gunu kapamissin acikmayacak misin? Spor harikaKızlar menüm
Sabah 10.00
Çok az sucuklu yumurta,çok az peynir,bir t.k tahin,iki ceviz,avuç içi kadar ekmek,yeşil biber
Öğleden sonra 16.30
Yarım tabak bamya,üç kaşık pilav,iki kaşık yoğurt,iki kaşık kısır
2 lt su
Spor:
Bir buçuk saat hızlı tempo yürüyüş
50 mekik
100 iç bacak çalıştırma
50 kol ağırlık kaldırma
50 bacak ağırlık kaldırma
5 dk eliptik
Bu günlük bu kadar:)
Zannnetmiyorum ama çok acıkırsam yarım greyfurt yerım:)4bucukta gunu kapamissin acikmayacak misin? Spor harika
Menü güzel kısır varken pilav olmasaydı süper süper olurmş. Spor da var ohh gitsn yağlarKızlar menüm
Sabah 10.00
Çok az sucuklu yumurta,çok az peynir,bir t.k tahin,iki ceviz,avuç içi kadar ekmek,yeşil biber
Öğleden sonra 16.30
Yarım tabak bamya,üç kaşık pilav,iki kaşık yoğurt,iki kaşık kısır
2 lt su
Spor:
Bir buçuk saat hızlı tempo yürüyüş
50 mekik
100 iç bacak çalıştırma
50 kol ağırlık kaldırma
50 bacak ağırlık kaldırma
5 dk eliptik
Bu günlük bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?