yok anam oralara bulaşmamak lazım dert tasa değil pozitif enerji lazım şu dönemde bizeKk da bir derdim var bölümü var ya orası
Sorma hızlı yürüyeyim dedim de bugün yerimden kıpırdayamıyom belim kalçam felaket.eşine söyle kafasını kırarım onun:) zayıflama sürecinde motiveye ihtiyaçımız var bizim, hemde hızlı yürüyüş bellini zorlayabilir boşver kuzum
karnabahar rondodan geçirip buzluğa atılırda öbür türlü bilemedim, bence olur kepek unundan lakin misafire deneme den önce sen eve bi yap ya olmazsa stres olursun misafir geleceği gün yoksaBu hafta içi iki gün biri kesin değil ama misafirim olucak taşındım diye gelmek istiyorlar.
Karnabahar kısırını tamamen hazırlasam derin dondurucuya atsam gelecekleri gün sabah çıkarsam olur mu
Aynı şekilde yeşil mercimek salatasını da atsam olur mu
Birde kepek unundan kek yapılır mı bi deniyeyim mi ne dersiniz ekmek makinesinde yaparım diye aldım da kek yapasım geldi yoksa hamur yoğurup poğaça mı yapayım onla bilemedim
ama sen hiç korumuyorsun kendini Çarşambaya kadar dikkat et kendine misafiri bile bu hafta alma bence.. inşallah bi sıkıntı yoktur da kemik kırılsa batar ams fıtık olsa bilemedim Çarşamba ola hayrolaSorma hızlı yürüyeyim dedim de bugün yerimden kıpırdayamıyom belim kalçam felaket.
Bide sorma başıma ne geldi. Eşim gitti sonucu göstermeye;
Emar sonucunda doktor diyoki son ameliyatta sanırım bişey unutulmuş. Veya bişey takmış beline ama emarda anlaşılmıyor çarşambaya kadar yazdığım ilaçları içsin yerinden kalkmasın spor egzersiz bişey kaldırmak yasak demiş çarşambayı iple çekiyorum.
Fakat anlamadığım ben ameliyattan sonra kontrol emarı da çekindim fizik tedavi bitince de çekildim bişey olsa orda niye çıkmadı ne olabilir aklım almıyo hani belde fıtık tümör filan olsa diycem ama bilgisayardan eşime de göstermiş bak demiş ucu sivri uzun bişey demiş anlam veremedim kemik filan mı kırıldı ki ama kırılsa şuan benim felaket acılar içinde olmam gerekmez mi ki çok ağrım olsa da dayanılıyor.. kafamda deli sorular zaman geçmiyo sıkıntıdan patlıyorum
dur kız çayımı içip öyle, sen çık ben yetişirim sana:)Kızlar hadi çıkıp yürüyelim:))
ne güzel olmuş hemde, bdv faydası olmaz sen enerjini buraya harcamaya devam :)Hahaaa hiç çenem düşük değildir aslında ama bu hafta çok sıkıldım bdv yı de bıraktım ondan size sarmışım.
Bence de kurtuldum ordan hastalık ya huune güzel olmuş hemde, bdv faydası olmaz sen enerjini buraya harcamaya devam :)
valla kuzum metom iyi ya, ben direnç kilomda da yaptım 800gr gitmişti iki günde, Perşembeleri yapalım hem haftanın şişkinliği ödemi gider tartı gerçek sonucu gösterir, diğer günler de normal kaçamaksız beslenmeDün saf protein yaptım bende senin tartıdaki farkı görünce ama 200 gr dan başka giden olmadı bana
Bende pazartesi menülerimi oturtayım artık illa da öğle olsun diye uğraşmayayım bundan böyle.
Amin canım cümlemizin evladına
Peki ben varım Perşembe'leri atak yapıyorum o zamanvalla kuzum metom iyi ya, ben direnç kilomda da yaptım 800gr gitmişti iki günde, Perşembeleri yapalım hem haftanın şişkinliği ödemi gider tartı gerçek sonucu gösterir, diğer günler de normal kaçamaksız beslenme
Günaydın kızlar:) nasılsınız? Kahvaltıya annemlere geldım,kızımı parka götürdüm birazdanda spora gidecem inş.sizde ne var ne yok:)
maşallah maşallah nazara gelmeyelim inşallah
İnşallah hatta sonra bo 100 tane daha atladım 750 ye tamamladım. Çocuklar erken uyusa daha çok spor yapıcam ama olduğu kadar.
eşine söyle kafasını kırarım onun:) zayıflama sürecinde motiveye ihtiyaçımız var bizim, hemde hızlı yürüyüş bellini zorlayabilir boşver kuzum
Ay bu kocalar hep aynı akşam 650 ip atladım diyorum iyi 6 grm vermişsindir diyor.
merhaba canım kız uyuyunca da bi spor patlatırsın oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?