Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

eşine söyle kafasını kırarım onun:) zayıflama sürecinde motiveye ihtiyaçımız var bizim, hemde hızlı yürüyüş bellini zorlayabilir boşver kuzum
Sorma hızlı yürüyeyim dedim de bugün yerimden kıpırdayamıyom belim kalçam felaket.
Bide sorma başıma ne geldi. Eşim gitti sonucu göstermeye;
Emar sonucunda doktor diyoki son ameliyatta sanırım bişey unutulmuş. Veya bişey takmış beline ama emarda anlaşılmıyor çarşambaya kadar yazdığım ilaçları içsin yerinden kalkmasın spor egzersiz bişey kaldırmak yasak demiş çarşambayı iple çekiyorum.
Fakat anlamadığım ben ameliyattan sonra kontrol emarı da çekindim fizik tedavi bitince de çekildim bişey olsa orda niye çıkmadı ne olabilir aklım almıyo hani belde fıtık tümör filan olsa diycem ama bilgisayardan eşime de göstermiş bak demiş ucu sivri uzun bişey demiş anlam veremedim kemik filan mı kırıldı ki ama kırılsa şuan benim felaket acılar içinde olmam gerekmez mi ki çok ağrım olsa da dayanılıyor.. kafamda deli sorular zaman geçmiyo sıkıntıdan patlıyorum

karnabahar rondodan geçirip buzluğa atılırda öbür türlü bilemedim, bence olur kepek unundan lakin misafire deneme den önce sen eve bi yap ya olmazsa stres olursun misafir geleceği gün yoksa

Kızlar bişey yaptım tadına doyamadım offf hemen tarif veriyorum isteyen yapsın hatta mutlaka yapın

Diyet kabak mücver;

2adet kabak (sizküçükse 4koyabilirsiniz bende yoktu)
Yarım havuç
Yarımşar Demet: yeşil soğan , dereotu , maydanoz
2yumurta
1 kabartma tozu
1subardağı kepekli un koydum tam tahıllı veya ne varsa ondan koyun
Yarım fincan zeytinyağı
Pulbiber kimyon karabiber tuz hafif de nane attım
Fırını önceden ısıttım. Aralıklarla kaşıkla bırakıp yassılaştırdım. Ve pişirdim
Soğumasını bekliyemiyor insan
25 tane çıktı 3.5 tane ben yedim biraz da çocuklar yedi onlar da bayıldı. Kalanı 17 tane buzluğa koydum hafta içi veya haftaya misafir var

ama sen hiç korumuyorsun kendini Çarşambaya kadar dikkat et kendine misafiri bile bu hafta alma bence.. inşallah bi sıkıntı yoktur da kemik kırılsa batar ams fıtık olsa bilemedim Çarşamba ola hayrola

valla kuzum metom iyi ya, ben direnç kilomda da yaptım 800gr gitmişti iki günde, Perşembeleri yapalım hem haftanın şişkinliği ödemi gider tartı gerçek sonucu gösterir, diğer günler de normal kaçamaksız beslenme

Bende kaçsr hızlıca evi toplayıp Çıkıyım

Peki ben varım Perşembe'leri atak yapıyorum o zaman

Günaydın kızlar:) nasılsınız? Kahvaltıya annemlere geldım,kızımı parka götürdüm birazdanda spora gidecem inş.sizde ne var ne yok:)

Çok şükür cnm bende çalışıyorum malesef maraba gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…