Bebeğinle kayınvalidenle böyle bir listeyi uygulayabilmiş olan takdire değer bence ne kadar azimlisin ne güzel :))10.00
4yemek kaşığı menemen
3dilim peynir
1 dilim tbugday
1 küçük çatal kavurma
13.00
Bir avuç kuru üzüm
Ceviz bir tane
16.30
Yarım kase tavuk suyu çorbası
19.30
Bir kase tavuk suyu çorbası
Bir büyük parça tavuk 2dilim patates
Kerevizli yoğurt
1 dilim ekmek
Bugünde öyle böyle geçti çok şükür kvlidemi onu yemiyonmu bunu yemiyonmu zorlamaları henüz bitmedi çay faslı var birazdan tatlı yemiyor musun diyecek bu arada 2 litre su içtim 15 dk yurudum bebeğim ateşli bugün diş cikartacak sanirim ..
Geçmiş olsun acil şifalar oğluna,sen de sağlığına kendine dikkat et ki geri döndüğünde tatlı tatlı yarışalım sevgilerrS.aleykum kardeşler
Ben bu haftada annemler de kalmak zorundayım. Oğlum hastalandı iğneleri var 14 tane. Burada sağlık ocağı yakin iğneleri yaptırıyorum. Yarından itibaren basliyorum. Ama telefonumda garanti den gelmedi kardesimkisinden yazmaya calisicam. Artik ne kadar elime geçerse tel. Bakalım hayırlısı.
sağol cnm Allah razi olsun.bu saate kadar açmısıncanımsen
aleykum ve selam bu arada geçmiş olsun
Bu soruların bi tık üstü bu çocuk zayıflamış mı ne?olacak :) ben de emzirirken dikkat ettiğimde kendi annemden çoook duydum10.00
4yemek kaşığı menemen
3dilim peynir
1 dilim tbugday
1 küçük çatal kavurma
13.00
Bir avuç kuru üzüm
Ceviz bir tane
16.30
19.30
Kerevizli yoğurt
1 dilim ekmek
Bugünde öyle böyle geçti çok şükür kvlidemi onu yemiyonmu bunu yemiyonmu zorlamaları henüz bitmedi çay faslı var birazdan tatlı yemiyor musun diyecek bu arada 2 litre su içtim 15 dk yurudum bebeğim ateşli bugün diş cikartacak sanirim ..
Geçmiş olsn cnm tez zamanda iyileşir inş. Çocuklar hasta olmasınsağol cnm Allah razi olsun.
tesekkur ederim. Allah razi olsun. Bende azcik hastalandim. İğne vuruldum simdilik geçti. İnşallah canım yarisiriz.Geçmiş olsun acil şifalar oğluna,sen de sağlığına kendine dikkat et ki geri döndüğünde tatlı tatlı yarışalım sevgilerr
Geçmiş olsun zor bu zamanlar maalesef ama geçecek öyle düşün10.00
4yemek kaşığı menemen
3dilim peynir
1 dilim tbugday
1 küçük çatal kavurma
13.00
Bir avuç kuru üzüm
Ceviz bir tane
16.30
19.30
Kerevizli yoğurt
1 dilim ekmek
Hamur işi çok tüketiliyor galiba, belki artık sağlıklı yaşam modu ve gazıyla eve sokmazsın onlar da tükettiğiniz son unlu gıdalar olur :)))Eki Görüntüle 1959149 bu gördüğün cevizli tarçınlı kek acıktıkça bi dilim alıp yerdik bi haftadır almıyorum
Arkada görünen turuncu kurabiye hamuru iki ölçü yapıp bi tepsi pişiriyorum kalan buzluğa poğaça var orda bide haşlanmış nohut herşeyi koyuyorum velhasıl
Allah razi olsun hepinizdenGeçmiş olsn cnm tez zamanda iyileşir inş. Çocuklar hasta olmasın
babanaysa az yemıssınMenümü yazayım kızlar
Sabah 10.30 11.00 gibi
Büyük kase yoğurt
Akşam 18.30 19.00 gibi
Ton balıklı salata
Su 2lt oldu daha da içerim.
100 mekik
100 squat cezam tmmdr.
Menüm: sabah 12:00 1,5 haşlanmış yumurta 3 parmak peynir 13 zeytin (tuzsuza yakın tuzlu)1 ince belli bardak ceviz domates salatalık.1 bardak çay Yarım elma akşam18;00 ; 3 parça fırın tavuk 1 bardak ayran salata 1 avuç çiğ fındık badem 1.5 litreye yakın su 2.5 a tamamlarım yeşil çay ve gece yatmadan yoğurt kürümü de yaparım. Sporu daha yapmadim ama 50 squat 50 iç bacak çalıştırma 50 mekik 50 kol 50 kalça hareketı yapıcam günü bitircem yarın yine tartı günü inşallah eksi çıkarız hepimiz
Menümü yazayım kızlar
Sabah 10.30 11.00 gibi
Büyük kase yoğurt
Akşam 18.30 19.00 gibi
Ton balıklı salata
Su 2lt oldu daha da içerim.
100 mekik
100 squat cezam tmmdr.
Afiyet olsun süperKızlar menüm
Sabah 8.30
Bir haşlanmış yumurta,50 gr peynir,nane,domates,yeşil biber,iki tane galeta
Akşam üzeri 16.30
Balık,salata,bir kaşık humus,bir çatal patates,bir kaşık karides güveç
1.5 lt su
Leslie 3 mile,50 mekik,100 bacak hareketi,50 karın hareketi
Sevgili arkadaşlarım, bugün de proteine gömüldüm
12:00 : Türk kahvesi
16:30 : Yoğurt kürü(5kaşık yoğurtlave chia ilaveli)
5er adet ceviZ badem,2 adet az haş yumurta,8zeytin,minik beyaz peynir
7set tibet
18(saat aralığı az evet halledeceğim) 5tekirdağ köfte,minik peynir,1 ceviz,2bardak kefir,
19:00:Tilya çayı 1 fincan,yeşil çay 1 fincan
Şimdi de hayvansal gıda ve çayla şaftı kaymış kendime gerçek çay Türk çayı( değil yine o da seylan ama olsun ) yapıp kendime geleceğim biraz,
İki akşamdır psikolojik olarak ve kafatasımda bi gerginlik ateş basması hissediyorum bi daha böyle beslenmem sanırım.
Herkimel elması isminde bi taş var iki gündür o iyileştiriyor beni öyle elmas pahalılığında birşey değil erkek kuvars görünümlü ama taşların en güçlülerinden negatifi almak konusunda
Yapacaklarım (uyuyana kadar) : Çay,nescafe(zaten hiç şeker kullanmıyorum),14 set tibet
Geçmiş olsun cnm10.00
4yemek kaşığı menemen
3dilim peynir
1 dilim tbugday
1 küçük çatal kavurma
13.00
Bir avuç kuru üzüm
Ceviz bir tane
16.30
19.30
Kerevizli yoğurt
1 dilim ekmek
tesekkur ederim. Allah razi olsun. Bende azcik hastalandim. İğne vuruldum simdilik geçti. İnşallah canım yarisiriz.
Benden de sevgiler
canım yine yanlis geldi bugün baya az yemişsin yazmiştımbabanaysa az yemıssın
afiyet olsun canım bende seylan olmazsa cay icemiyorumSevgili arkadaşlarım, bugün de proteine gömüldüm
12:00 : Türk kahvesi
16:30 : Yoğurt kürü(5kaşık yoğurtlave chia ilaveli)
5er adet ceviZ badem,2 adet az haş yumurta,8zeytin,minik beyaz peynir
7set tibet
18(saat aralığı az evet halledeceğim) 5tekirdağ köfte,minik peynir,1 ceviz,2bardak kefir,
19:00:Tilya çayı 1 fincan,yeşil çay 1 fincan
Şimdi de hayvansal gıda ve çayla şaftı kaymış kendime gerçek çay Türk çayı( değil yine o da seylan ama olsun ) yapıp kendime geleceğim biraz,
İki akşamdır psikolojik olarak ve kafatasımda bi gerginlik ateş basması hissediyorum bi daha böyle beslenmem sanırım.
Herkimel elması isminde bi taş var iki gündür o iyileştiriyor beni öyle elmas pahalılığında birşey değil erkek kuvars görünümlü ama taşların en güçlülerinden negatifi almak konusunda
Yapacaklarım (uyuyana kadar) : Çay,nescafe(zaten hiç şeker kullanmıyorum),14 set tibet
Merhaba kaptanim. Bugun bir tek benim menuye yorm ypmadn. :)Kızlar artık şu keklerle böreklerle bi vedalaşın lütfen
Sık görmeye başladım menülerde
Üst üste kaçamak yapana tolerans göstermem baştan uyarayım
Zerosima cnm menü takibi için bi çizelge yapabilirmisin
Kızlar yarın itibari ile herkes menü yazdıktan sonraZerosima etiketlesin
Zehram kaçamakalarıda belirtisen sevinirim listede
Cok guzel menun ve sporun.karides hep yapcaz bu haftasonu diyip unutuyoruz:)Kızlar menüm
Sabah 8.30
Bir haşlanmış yumurta,50 gr peynir,nane,domates,yeşil biber,iki tane galeta
Akşam üzeri 16.30
Balık,salata,bir kaşık humus,bir çatal patates,bir kaşık karides güveç
1.5 lt su
Leslie 3 mile,50 mekik,100 bacak hareketi,50 karın hareketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?