- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Hem muhlama hem patates hem milfoy hem kek. Canim spor yapabilsen neysede. Biraz fazla olms sanki. Haftaici dikkat etmen gerekecek. Yarinki tartiya etki etmez umarm7.Gün
Sabah: 09:00 1 yumurtalı maydanoz dereotu ve yulaf kepekli omlet
10:40 3 çatal muhlama. 3çatal patates püre 2dilim sucuklu kaşar
Bi kase yumurta salatası tere roka maydanoz ve dereotlu bi ısırık ekmek bi ısırık simit bi ısırık yeşil elma
Ara: 12:00 gojiberyy li çay
Öğle: 15:30 en küçük boy kase sütlaç , bir ısırık milföy(kaşarlı) bir dilim cevizli tarçınlı kek. 1kupa gojiberyyli çay
Ara: 18:00. Şekersiz Türk kahvesi. Bi çatalcık mozaik pasta
Bugünlük yemem bu kadar inşallah bitti. misafirler gitti.
Gebzede yasamiyorm canim tabiat parki var die gittik:):))) benim eşim plastikte kağıtta içmez zorlarsam bi kahve zincirinde espresso alır o da bi yudum ya zaten kurtulur :)) Plastik tamam da ben önceden çok mecbur kaldığımdan alışmıştım ve kağıt bardakta da içmeyi seviyorumbu arada bellerin diye bi yer var metrocity de sadece sağlıklı yiyecekler içecekler sunan o bile plastik bardakla içecek veriyor diye meyvesularına bakaa bakaa yan tarafta camda çay içmiştik :))
Gebze bana çok uzak olduğu için bilmiyorum tabi anadolu yakasındaysan veya gebzedeysen :))) sana yakındır tabi oh ne güzel miss
Biz de çıktık caddede yürüdük :)) döndük geldik sonradan hava bozdu zaten
Dün sıfır karbonhidrat sıfır sebze protein le beslendim bitki çayı hariç
Bugün de öyle ama yarın artık sebze namına ne varsa içine gömüleceğimm :)) otçulum benn
Aslında pek etkisini görmedim ama emin de değilim daha bi kutu bitmedi hemen karar da vermek istemiyorum ama artık almam bidaha diyeyim anlaTatlım bu gojiberry li çayı hangisi diye sormuştum ama henüz almadım sence sağlıklı olması dışında senin veya herhangi bir tanıdığının incelmesine de yardımı oldu mu ??
Ayyy acuka dedin ağzımın suyunu zor topladımm acıyı çok sever ve yerdim ,öksürük krizlerini anlattığım bi kbb acıyı kes dedi kestik :/.Menüm
Kahvaltı 10:00
Kıymalı soğanlı yumurta
1 dlm peynir
1 tk acuka
1 dlm tb ekmek
Ara 13:00
1 avuç leblebi
Çay
Akşam 16:00
1 tabak etli kurufasulye
Salata
1 kaşık patlıcan yemeği
1,5 lit su
Ben de severim acukayii :)Ayyy acuka dedin ağzımın suyunu zor topladımm acıyı çok sever ve yerdim ,öksürük krizlerini anlattığım bi kbb acıyı kes dedi kestik :/.
Afiyet olsun
At isareti yaptiktan sonra nicki yaziyorsun @fur... gibiYa kızlar ben isim etiketleme yi bilmiyorum bana öğretin
Güzel bir menü olmuş canimMenüm: sabah 12:00 1,5 haşlanmış yumurta 3 parmak peynir 13 zeytin (tuzsuza yakın tuzlu)1 ince belli bardak ceviz domates salatalık.1 bardak çay Yarım elma akşam18;00 ; 3 parça fırın tavuk 1 bardak ayran salata 1 avuç çiğ fındık badem 1.5 litreye yakın su 2.5 a tamamlarım yeşil çay ve gece yatmadan yoğurt kürümü de yaparım. Sporu daha yapmadim ama 50 squat 50 iç bacak çalıştırma 50 mekik 50 kol 50 kalça hareketı yapıcam günü bitircem yarın yine tartı günü inşallah eksi çıkarız hepimiz
Tatlım önce @ işareti yapıp yanına o nicki yazmayı başlayınca sistem o harflerle başlayan nickleri gösteriyo @in yanına nick i yazınca etiketlenmiş oluyoYa kızlar ben isim etiketleme yi bilmiyorum bana öğretin
Ben de severim acukayii :)
Sagolsun eşim unutturmuyor bana:)Cok guzel menun ve sporun.karides hep yapcaz bu haftasonu diyip unutuyoruz:)
Bencede fazla olmuşHem muhlama hem patates hem milfoy hem kek. Canim spor yapabilsen neysede. Biraz fazla olms sanki. Haftaici dikkat etmen gerekecek. Yarinki tartiya etki etmez umarm
Acuka nasıl birşey,netten bakayım hemen
Ceviz ya da findikla ya da ikisi birlikte baharatli salcali kahvaltilik sos canim :)Acuka nasıl birşey,netten bakayım hemen
Acıya alerjim var ben yiyemem ama afiyet olsun:)acısız yapılmaz mı acaba ilgi çekiciCeviz ya da findikla ya da ikisi birlikte baharatli salcali kahvaltilik sos canim :)
Oleyyyy olmuş mu öğreniyorum kuzum gözün üstümde olsun.. gerçekten hic aç hissetmiyorum bak 12 de yedim 6 ya kadar anca acıktımGüzel bir menü olmuş canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?