- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Okurken agzim sulandi hahahaha.kizarmis ekmegin ustuneeeeee :) diyet bitsin. Bu isi layikiyla yapicam:))Ceviz ya da findikla ya da ikisi birlikte baharatli salcali kahvaltilik sos canim :)
Seninde menin güzel olmuş kuzu ama yoğurt çorbasında pirinç yok mu bulguru yemeseydinBenimde bu günkü menüm
Sabah melemen
4 tane zeytin
Biraz peynir
Bir avuç içi kadar kuruyemiş
Akşam
1 kase kepçe yogurt çorbasi
1 tane karniyarik küçük
1 tahta kaşık bulgur pilavı
Su 1buçuk litre 2 litreyi geçer
Spor misafirim varda stepperla 500 adim
Evet ben demiştim sana insan acıkmıyor.Oleyyyy olmuş mu öğreniyorum kuzum gözün üstümde olsun.. gerçekten hic aç hissetmiyorum bak 12 de yedim 6 ya kadar anca acıktım
Yok canim biz buğdayla yapariz. Içine normalde nohit mercimekte atariz ama ben buna atmadim.Seninde menin güzel olmuş kuzu ama yoğurt çorbasında pirinç yok mu bulguru yemeseydin
çok mutlu oldum bi faydam olduysaSüper bir yazı olmuş. Çok güzel motive oldum.
Okurken agzim sulandi hahahaha.kizarmis ekmegin ustuneeeeee :) diyet bitsin. Bu isi layikiyla yapicam:))
Benimde motive seklim şu.bu pasta bu borek dunyada son kez yapilmiyor.uretimine hala devamediliyor.ve evlerde de devamedecek. Yani sonu gelmedi.oyzdn bunu zayiflayncada yiyebilirsin tatlim diyorum kendime. :)Evet bende ençok öyle söylüyorum canımın istediği birşey o lunca zayıflayınca kararında yiyeceğim nasıl olsa diyorum. Birde bu zamana kadar yedin zaten ve şişmanladın şimdi zayıflama zamanı diyorum. Resmen kendimle konuşuyorum.
Darısı başimiza bende kamufle için üzerime ekstra yelek yada ceket giymekten sıkıldım. Zaten yaz geliyor yazın o sıcaklarda hiç çekilmiyor bu kamufilajlar. Insallah kurtulacagim bunlardanBenimde motive seklim şu.bu pasta bu borek dunyada son kez yapilmiyor.uretimine hala devamediliyor.ve evlerde de devamedecek. Yani sonu gelmedi.oyzdn bunu zayiflayncada yiyebilirsin tatlim diyorum kendime. :)
Ayrica pantolonu giydgmde kemerin surekli kullandgm o delikten artk daha icerlere gittigini gordukce.deger buna ya diyorm. Basenlerimi kapatmak icn uzun giymemeye basladktan snra dha bi rhtm:) yasasin sporrrr
Hem de wc gittim ve kıyafetsiz halimleBiliyorum gece tartılmam yanlış ve gerçeği yansıtmıyor sadece sabahtan akşama ne kadar fark olmuş bi bakayım dedim. O da ne
3 kg taaaammm üüüççç kilooo sabaha biri gitse iki kilosu benimle hadi hayırlı işler
Yapılır normal salcayla biraz bayatlamis ekmek sevdiğim baharatlar biraz sarımsak rendesi cevizici hepsini tavada biraz kavur koy küçük bir kavanoza ye sabahlarıAcıya alerjim var ben yiyemem ama afiyet olsun:)acısız yapılmaz mı acaba ilgi çekici
Gun icinde 3kilo fark bana pek normal gelmiyor. Yani odem desem.arkadas bu nsl odem.regl fln olmasi gerekir.gecende bir arkadas yazmisti gobrktr 11kg odem varms die. Bilmiyorm bilimsel bir bilgi mi de. Bana degisik bir bilgi gelmisti.ozaman hic birimizde kilo yok.onlar odem. Yagsiz pelinsu muyuz arkadaslar biz:)Biliyorum gece tartılmam yanlış ve gerçeği yansıtmıyor sadece sabahtan akşama ne kadar fark olmuş bi bakayım dedim. O da ne
3 kg taaaammm üüüççç kilooo sabaha biri gitse iki kilosu benimle hadi hayırlı işler
Emin ol yapacam:)Yapılır normal salcayla biraz bayatlamis ekmek sevdiğim baharatlar biraz sarımsak rendesi cevizici hepsini tavada biraz kavur koy küçük bir kavanoza ye sabahları
nazooo yarınki tartıyı merak ediyorum seninİvit herkes rüyasında farklı yolculuklarda gezinirken benim bilincimin hala dünyada olduğuna dair bi delil bırakayım dedim bu saatte :) iki dilim pastrma,4ceviz ve 2 minik peynir daha yiyerek kotamı aştım proteinle doyamadım bi türlü :)) iyi uykular
Canim tartilmakla hata etmissin. Tarti yanlis gostermistir.vucut bu.hani fabrikadaki makina deilki.bi taraftan hammaddeyi ver obur taraftan urunu al. Aldigin gida midede sindieimi oluyor.ise yarayanlar hucrelere gonderiliyor.yaramayan bosaltim sistemiyle atiliyor. Ama bir tuvalete gittin die vucut hepsini atti mi yani:) daha kendinede enerji ayirdi o.telas olma olumsuz olma.ayyy dunyanin sonu geldi sanki ya:)Hem de wc gittim ve kıyafetsiz halimle
Anladim kuzum afiyet olsunYok canim biz buğdayla yapariz. Içine normalde nohit mercimekte atariz ama ben buna atmadim.
Aynen kuzu hiç açlık hissetmiyorum şükür zor değil yaniEvet ben demiştim sana insan acıkmıyor.
kesinlikle çook fazla 3kilo ödem olurmu ya bence tartıda bi sıkıntı vardır, benim en fazla 1.200 fark olur sabahla akşamınGun icinde 3kilo fark bana pek normal gelmiyor. Yani odem desem.arkadas bu nsl odem.regl fln olmasi gerekir.gecende bir arkadas yazmisti gobrktr 11kg odem varms die. Bilmiyorm bilimsel bir bilgi mi de. Bana degisik bir bilgi gelmisti.ozaman hic birimizde kilo yok.onlar odem. Yagsiz pelinsu muyuz arkadaslar biz:)
Sabahla aksam arasinda 1 kilo fln oynar genelde. Yani anlatmak istedgmi anlatamiyorm ama. Asiri tuzlu fln beslenmis olmaniz gerekir die dusunuyorm bukdr vucudun abartmasi icin.aksamdan sabaha 2kilo verebiliyorsaniz bu muhtesem otesi fln bsy.benim en fazla 1 kilo fark ediyor. Ne tembel ne tuhaf bedenim var:)
Siz benim gibi spor yapsaniz dmkko eriyip gideceksiniz.ben kasimdan beri bu seruvendeym.ama ben minimum seviyede fln beslenme yapmiyorm.normal besleniyorm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?