Çiko olmamış cnm bide pasta yiycektinGunaydin kizlar :) saglam bir kahvalti ile gune basladim. Gun icinde dengeleyecegim ama :) bugun hem annemin hem ablamin d. Gunu ablamda kaliyorum. Bugun guzel bir gun olmasi ve pazar kahvaltisi olmasi sebebiyle iyi yedim diyebilirim.
Yagsiz kasarli menemen, uc dilim ekmek (ikisi cavdar biri misir unlu), maydonoz tere iki tatli kasigi cikolata :))
Ya ne bdv ymis merak ettim ben de bakacamKızlar paketlerinizi sağda solda çok kullanmayın
Bdv lerde yorum yapıp ceza almayın
Takım için biraz dikkat edin
@karıncakadın da pasif görünüyor ban yedi sanırım uyarmıstım ama
Neyse zaten katılımıda çok azdı üzülerek diskalifiye ediyorum deneme sürecinden
Temam bol harekett bol boll :))Çiko olmamış cnm bide pasta yiycektin
Bol harekett
Bugünü de beynini de bedenini de özgür tut tadını çıkarGunaydin kizlar :) saglam bir kahvalti ile gune basladim. Gun icinde dengeleyecegim ama :) bugun hem annemin hem ablamin d. Gunu ablamda kaliyorum. Bugun guzel bir gun olmasi ve pazar kahvaltisi olmasi sebebiyle iyi yedim diyebilirim.
Yagsiz kasarli menemen, uc dilim ekmek (ikisi cavdar biri misir unlu), maydonoz tere iki tatli kasigi cikolata :))
TesekkurlerBugünü de beynini de bedenini de özgür tut tadını çıkar
Ellerine sağğlıkkk güzel muhabbetleriniz olsun keyifleKızlar annemler gelecek yemege hazırlık yapıyorum k.bakmayın yazamadım çok.ara ara ugrayacam yine
Bilmemek mutlu kalmaktır der susarım :))))Beni de sonunda bdv ye bulastirdiniz ya
Isırıklı kısımlar pek güzelmiş :)) En iyi misafir 3 kişiden az gelip 3 saatten az oturandır :)) hihi kolay gelsinSabah: 09:00 1 yumurtalı maydanoz dereotu ve yulaf kepekli omlet
10:40 3 çatal muhlama. 3çatal patates püre 2dilim sucuklu kaşar
Bi kase yumurta salatası tere roka maydanoz ve dereotlu bi ısırık ekmek bi ısırık simit bi ısırık yeşil elma
Ara: 12:00 gojiberyy li çay
Misafir olunca ben
Valla akşama kadar buradalarIsırıklı kısımlar pek güzelmiş :)) En iyi misafir 3 kişiden az gelip 3 saatten az oturandır :)) hihi kolay gelsin
Sütlü Türk makedonlardan bize geçme bize adet ben de üsküplü arkadaşımda görmüştüm ilk yıllar önce çok uzun zamandır yapmadım ben de yapayım bari :) sen de üsküplü müsün ??Tünaydın kızlar gece 2gibi yattım saat 5te esim geldi uyandım sütlü turk ictım saat 9 gibi uyumusum ye nı uyandım 9a kadar biraz spor yaptım bu saate da kahvaltı yapıyorum omlet 5tane zeytin domates orgu peynır
Napalım kabul etmeseydin almışsın içeri artık :)) umarım çalışmıyosundur da dinlenme günün yenmemiştir :)) dilim de ince yaa :)) bugün pazar misafire koşturup efor da harcıyosun :))Valla akşama kadar buradalar
Benim ısırıklar dilim oldu ama daha olmaz inş.
Ben de ağzımdan girecek ilkşey olarak yoğurdumu yapayım bari :))Sabah 10.30 gibi kahvaltım 1 büyük kase yoğurt. Canım hiç bişey yemek istemiyor nedense. Midem şiş gibi. Dün yediklerimden oldu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?