Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok güzel bi mesaj Ben de yoksun sandım geriye gittikçe görüyorum.Tabiat parkı demiştin dün nerede burası ben yolda yürüyorum ancak evden çıkıp öncadde arka cadde :)) doğada yürüsem ahh misss

chemistry_eng nasılsın pazar keyfindesin galiba :)) hava miss arkadaşlar ben de minicik yürüdüm geldim
Kuzum esimle disari ciktik. Turk kahvesi iciyoruz. Bizm disimizda herkes karton bardakta iciyor meshur kahvecide. Esimde diyorki biz ayrik tip olarak turk kahvesi iciyoruz sdce dio:))) napim sevdgm kahve kalorili:)
Senin nsl geciyor gunun:)

Canim gebze tarafinda ballikayalar die bi yer varmis.aaa dedik guzel yere benzio. Arkadaslarla gittik. Super bir yerdi. Golun kiyisinda kahvalti yaptk.
Kadin dayanismasi on numaradir. Biz birbirimize destek ciktikca klişeler dayatmalar kavramlar yikilir

S.aleykum kardeşler

Ben bu haftada annemler de kalmak zorundayım. Oğlum hastalandı iğneleri var 14 tane. Burada sağlık ocağı yakin iğneleri yaptırıyorum. Yarından itibaren basliyorum. Ama telefonumda garanti den gelmedi kardesimkisinden yazmaya calisicam. Artik ne kadar elime geçerse tel. Bakalım hayırlısı.

7.Gün

Sabah: 09:00 1 yumurtalı maydanoz dereotu ve yulaf kepekli omlet
10:40 3 çatal muhlama. 3çatal patates püre 2dilim sucuklu kaşar
Bi kase yumurta salatası tere roka maydanoz ve dereotlu bi ısırık ekmek bi ısırık simit bi ısırık yeşil elma
Ara: 12:00 gojiberyy li çay

Öğle: 15:30 en küçük boy kase sütlaç , bir ısırık milföy(kaşarlı) bir dilim cevizli tarçınlı kek. 1kupa gojiberyyli çay
Ara: 18:00. Şekersiz Türk kahvesi. Bi çatalcık mozaik pasta

Bugünlük yemem bu kadar inşallah bitti. misafirler gitti.

harika valaha

Ben de ağzımdan girecek ilkşey olarak yoğurdumu yapayım bari :))
bu saate kadar açmısıncanımsen
aleykum ve selam bu arada geçmiş olsun

Menüm: sabah 12:00 1,5 haşlanmış yumurta 3 parmak peynir 13 zeytin (tuzsuza yakın tuzlu) 1 ince belli bardak ceviz domates salatalık.1 bardak çay Yarım elma akşam18;00 ; 3 parça fırın tavuk 1 bardak ayran salata 1 avuç çiğ fındık badem 1.5 litreye yakın su 2.5 a tamamlarım yeşil çay ve gece yatmadan yoğurt kürümü de yaparım. Sporu daha yapmadim ama 50 squat 50 iç bacak çalıştırma 50 mekik 50 kol 50 kalça hareketı yapıcam günü bitircem yarın yine tartı günü inşallah eksi çıkarız hepimiz

Ahh bu misafirler Ahh. ..

Tatlım bu gojiberry li çayı hangisi diye sormuştum ama henüz almadım sence sağlıklı olması dışında senin veya herhangi bir tanıdığının incelmesine de yardımı oldu mu ??

Kızlar menüm

Sabah 8.30
Bir haşlanmış yumurta,50 gr peynir,nane,domates,yeşil biber,iki tane galeta

Akşam üzeri 16.30
Balık,salata,bir kaşık humus,bir çatal patates,bir kaşık karides güveç

1.5 lt su
Leslie 3 mile,50 mekik,100 bacak hareketi,50 karın hareketi

Menu de guzel spor daa :) benim gibi karidescisiin :)

Kuzum esimle disari ciktik. Turk kahvesi iciyoruz. Bizm disimizda herkes karton bardakta iciyor meshur kahvecide. Esimde diyorki biz ayrik tip olarak turk kahvesi iciyoruz sdce dio:))) napim sevdgm kahve kalorili:)
Senin nsl geciyor gunun:)
:))) benim eşim plastikte kağıtta içmez zorlarsam bi kahve zincirinde espresso alır o da bi yudum ya zaten kurtulur :)) Plastik tamam da ben önceden çok mecbur kaldığımdan alışmıştım ve kağıt bardakta da içmeyi seviyorum bu arada bellerin diye bi yer var metrocity de sadece sağlıklı yiyecekler içecekler sunan o bile plastik bardakla içecek veriyor diye meyvesularına bakaa bakaa yan tarafta camda çay içmiştik :))
Gebze bana çok uzak olduğu için bilmiyorum tabi anadolu yakasındaysan veya gebzedeysen :))) sana yakındır tabi oh ne güzel miss
Biz de çıktık caddede yürüdük :)) döndük geldik sonradan hava bozdu zaten
Dün sıfır karbonhidrat sıfır sebze protein le beslendim bitki çayı hariç
Bugün de öyle ama yarın artık sebze namına ne varsa içine gömüleceğimm :)) otçulum benn

Menu de guzel spor daa :) benim gibi karidescisiin :)
Karı koca seviyoruz:)her h.sonu balık muhabbetimiz olur bu sefer ailemleydık.o bir çatal diye yazdıklarım tadı nasıl dıye baktıklarım:)aslında kalamarıda severım ama marketten almak gerekiyor hazır dıye arada alıyorum.eşim balık tutmayı seviyor o tuttukça dolaba stokluyorum bende:)

Sevgili arkadaşlarım, bugün de proteine gömüldüm
12:00 : Türk kahvesi
16:30 : Yoğurt kürü(5kaşık yoğurtlave chia ilaveli)
5er adet ceviZ badem,2 adet az haş yumurta,8zeytin,minik beyaz peynir
7set tibet
18(saat aralığı az evet halledeceğim) 5tekirdağ köfte,minik peynir,1 ceviz,2bardak kefir,
19:00:Tilya çayı 1 fincan,yeşil çay 1 fincan
Şimdi de hayvansal gıda ve çayla şaftı kaymış kendime gerçek çay Türk çayı( değil yine o da seylan ama olsun ) yapıp kendime geleceğim biraz,
İki akşamdır psikolojik olarak ve kafatasımda bi gerginlik ateş basması hissediyorum bi daha böyle beslenmem sanırım.
Herkimel elması isminde bi taş var iki gündür o iyileştiriyor beni öyle elmas pahalılığında birşey değil erkek kuvars görünümlü ama taşların en güçlülerinden negatifi almak konusunda
Yapacaklarım (uyuyana kadar) : Çay,nescafe(zaten hiç şeker kullanmıyorum),14 set tibet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…