- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
Çok güzel bi mesajBenim gibi spor yapani bile dogada yurumek baskaymis. Dun hic biseyim yktu.hani avmye gidince basim agrio eve dondgmzde. Dun geldk ordan.bnde hala full enerji. Gece de 2de gldk. Ama hersy sabah uyaninca ckti ortaya:) her yerim agriyor a dostlarrr:) buraya yazmaynca hayatmda bir eksiklik oluyor. Bugn dunun simitinin telafini yapicam. Sporla taclandidcm bugunu. Istanbul yagmurlu bugun. Tam evde miskinlik havasi.
Sizleri seviyorum. Burada olmayi seviyorum. Kadin dayanismasini seviyorum. Birbirimize kotu davranmadigimiz icin otekilestirmedigimiz icin seviyorum
Kuzum esimle disari ciktik. Turk kahvesi iciyoruz. Bizm disimizda herkes karton bardakta iciyor meshur kahvecide. Esimde diyorki biz ayrik tip olarak turk kahvesi iciyoruz sdce dio:))) napim sevdgm kahve kalorili:)chemistry_eng nasılsın pazar keyfindesin galiba :)) hava miss arkadaşlar ben de minicik yürüdüm geldim
Canim gebze tarafinda ballikayalar die bi yer varmis.aaa dedik guzel yere benzio. Arkadaslarla gittik. Super bir yerdi. Golun kiyisinda kahvalti yaptk.Çok güzel bi mesajBen de yoksun sandım geriye gittikçe görüyorum.Tabiat parkı demiştin dün nerede burası ben yolda yürüyorum ancak evden çıkıp öncadde arka cadde :)) doğada yürüsem ahh misss
Sagol canım benım koşturmaca bitmiyor:)ama bereketiyle geliyorEllerine sağğlıkkk güzel muhabbetleriniz olsun keyifle
harika valahaKizlar sabah yani saat 11 gibi:)
2 dilim tam tahilli
1 kk peynir
4 zeytin
2 sosis
Aksam yulaf ezmesi yicem 2 yemek kasigindan. O fazla tok tutoyor beni.
Gecede yatmadan yogurt kurumu yerim.
Spor
30Dk 3km hizli tempo yuruyus
21dk 10km interval prog. Yatay bisiklet
10Dk 1km interval prog. Eliptik bisiklet
50 mekik
yok kızSütlü Türk makedonlardan bize geçme bize adet ben de üsküplü arkadaşımda görmüştüm ilk yıllar önce çok uzun zamandır yapmadım ben de yapayım bari :) sen de üsküplü müsün ??
bu saate kadar açmısınBen de ağzımdan girecek ilkşey olarak yoğurdumu yapayım bari :))
aleykum ve selam bu arada geçmiş olsunS.aleykum kardeşler
Ben bu haftada annemler de kalmak zorundayım. Oğlum hastalandı iğneleri var 14 tane. Burada sağlık ocağı yakin iğneleri yaptırıyorum. Yarından itibaren basliyorum. Ama telefonumda garanti den gelmedi kardesimkisinden yazmaya calisicam. Artik ne kadar elime geçerse tel. Bakalım hayırlısı.
Ahh bu misafirler Ahh. ..7.Gün
Sabah: 09:00 1 yumurtalı maydanoz dereotu ve yulaf kepekli omlet
10:40 3 çatal muhlama. 3çatal patates püre 2dilim sucuklu kaşar
Bi kase yumurta salatası tere roka maydanoz ve dereotlu bi ısırık ekmek bi ısırık simit bi ısırık yeşil elma
Ara: 12:00 gojiberyy li çay
Öğle: 15:30 en küçük boy kase sütlaç , bir ısırık milföy(kaşarlı) bir dilim cevizli tarçınlı kek. 1kupa gojiberyyli çay
Ara: 18:00. Şekersiz Türk kahvesi. Bi çatalcık mozaik pasta
Bugünlük yemem bu kadar inşallah bitti. misafirler gitti.
Yiyemiyorum kahve içiyorum ilk uyanınca :)))bu saate kadar açmısıncanımsen
aleykum ve selam bu arada geçmiş olsun
Tatlım bu gojiberry li çayı hangisi diye sormuştum ama henüz almadım sence sağlıklı olması dışında senin veya herhangi bir tanıdığının incelmesine de yardımı oldu mu ??7.Gün
Sabah: 09:00 1 yumurtalı maydanoz dereotu ve yulaf kepekli omlet
10:40 3 çatal muhlama. 3çatal patates püre 2dilim sucuklu kaşar
Bi kase yumurta salatası tere roka maydanoz ve dereotlu bi ısırık ekmek bi ısırık simit bi ısırık yeşil elma
Ara: 12:00 gojiberyy li çay
Öğle: 15:30 en küçük boy kase sütlaç , bir ısırık milföy(kaşarlı) bir dilim cevizli tarçınlı kek. 1kupa gojiberyyli çay
Ara: 18:00. Şekersiz Türk kahvesi. Bi çatalcık mozaik pasta
Bugünlük yemem bu kadar inşallah bitti. misafirler gitti.
Menu de guzel spor daa :) benim gibi karidescisiin :)Kızlar menüm
Sabah 8.30
Bir haşlanmış yumurta,50 gr peynir,nane,domates,yeşil biber,iki tane galeta
Akşam üzeri 16.30
Balık,salata,bir kaşık humus,bir çatal patates,bir kaşık karides güveç
1.5 lt su
Leslie 3 mile,50 mekik,100 bacak hareketi,50 karın hareketi
:))) benim eşim plastikte kağıtta içmez zorlarsam bi kahve zincirinde espresso alır o da bi yudum ya zaten kurtulur :)) Plastik tamam da ben önceden çok mecbur kaldığımdan alışmıştım ve kağıt bardakta da içmeyi seviyorumKuzum esimle disari ciktik. Turk kahvesi iciyoruz. Bizm disimizda herkes karton bardakta iciyor meshur kahvecide. Esimde diyorki biz ayrik tip olarak turk kahvesi iciyoruz sdce dio:))) napim sevdgm kahve kalorili:)
Senin nsl geciyor gunun:)
Karı koca seviyoruz:)her h.sonu balık muhabbetimiz olur bu sefer ailemleydık.o bir çatal diye yazdıklarım tadı nasıl dıye baktıklarım:)aslında kalamarıda severım ama marketten almak gerekiyor hazır dıye arada alıyorum.eşim balık tutmayı seviyor o tuttukça dolaba stokluyorum bende:)Menu de guzel spor daa :) benim gibi karidescisiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?