Bu insanlara yaranamayız. Kilolu olsak çok şişmişsin, zayıflasak hayalet.Ayy hayalet deyince aklıma ne geldi bak
İki sene öncesi ben 90 kilolardan 62'ye düşmüşüm eczaneye girdim 8 senelik eczanem komşum. Abi dedi ki derya kardeşim bu ne hayalet gibi olmuşun. İskeletora dönmüşün
Bende acaba dedim çok mu zayıflamışım ki annem de habire çok zayıfladın bukadar olmaz diyip duruyo neyse ben biraz yiyim de 65-70 arası olayım bari dedim
Deyiş o deyiş patladı gitti 80'i görünce hooop nooluyoz dedim. Dön başa o 60'ları görmeden durmak Yok yola devam
Hobaaa
Ekürüm nasıl geçti gününBende anca geldim okudum mesajları menumu yazayım şimdi paça çorbası yaptıktan kayınpeder le onla uğraşıyordum bide kızımı uyuttum inş uyanmaz tabiki dizimde var cunkuuu
İdare ediyoruz işte kızım biraz uyudu gece ateslenmisti çünkü.gece de beşik salliyom ben ya buda spor değil miiEkürüm nasıl geçti günün
Bu 14 kg ne kadar zamanda biter sence ya da bitmeli diyeyimkovulurmu senin gibi ideal üyebiz senle daha korumayı başaracaz üç beş sene daha bizimlesin ona göre :)
Sen emziriyodun sanırım bence emziren bi anne için güzel bir menü10.30
1 haş yumurta
Domates salatalık biber maydanoz dereotu
4 dilim peynir
1 dilim kavurma
1 surum bal
2 fincan çay
14.00
Bir incir bir ceviz biraz kuru üzüm
15.30
Bir ıspanaklı gul boregi elmalı kurabiye
19.30
Bir kase şehriyeli tavuk corbasi
Bir tabak tavuklu patates yemeği
1 kase dereotlu yoğurt
Su 2litre yuruyemedim bugün cokmu acaba
İnşallah bu gece rahat uyur canımİ
İdare ediyoruz işte kızım biraz uyudu gece ateslenmisti çünkü.gece de beşik salliyom ben ya buda spor değil mii
Menün gayet güzel bence tek fazlalık yemekten patatesleri ayıklardım ben olsam10.30
1 haş yumurta
Domates salatalık biber maydanoz dereotu
4 dilim peynir
1 dilim kavurma
1 surum bal
2 fincan çay
14.00
Bir incir bir ceviz biraz kuru üzüm
15.30
Bir ıspanaklı gul boregi elmalı kurabiye
19.30
Bir kase şehriyeli tavuk corbasi
Bir tabak tavuklu patates yemeği
1 kase dereotlu yoğurt
Su 2litre yuruyemedim bugün cokmu acaba
Hahahaha:) annelere gore zaten yavrusu kuş kadar:))Ayy hayalet deyince aklıma ne geldi bak
İki sene öncesi ben 90 kilolardan 62'ye düşmüşüm eczaneye girdim 8 senelik eczanem komşum. Abi dedi ki derya kardeşim bu ne hayalet gibi olmuşun. İskeletora dönmüşün
Bende acaba dedim çok mu zayıflamışım ki annem de habire çok zayıfladın bukadar olmaz diyip duruyo neyse ben biraz yiyim de 65-70 arası olayım bari dedim
Deyiş o deyiş patladı gitti 80'i görünce hooop nooluyoz dedim. Dön başa o 60'ları görmeden durmak Yok yola devam
Hobaaa
Yaa sorma annem memlekette dün diyom ki telefonda anne yemeğimi azalttım zayıflıycam. Annem ne dese;Hahahaha:) annelere gore zaten yavrusu kuş kadar:))
Harikasın canım takip ediyorum menülerin spor tempon çok kısa sürede fit olacaksın eminimYa kaptanim bir kerede bana yorm yap ya :)))) kendimi hayalet gibi hissediyorum hahaha:)
Cnm akşam bulgur olmasaymış olurmusSabah
4bardak su
3Kasigi yulaf ezmesi
100ml sut
Ceyrek muz
1Kuru kayisi karistirip yedim.
Oglen
1Kepce sehriye corbasi
4 5 tane tavuk parcasi
Yagsiz salata
3Kasik yogurt
Aksam
1Kepce mercimek corbasi
4Kasik et sote
2Yemek kasigi bulgur pilavi
Su
2.5litre
Spor
30Dk 3km hizli tempo yuruyus
20Dk 7km interval programda yatay bisiklet
20Mekik
Hemen şimdi 25 mekik çekiyosun o zaman hadi bakimAy ekmek yazmamisimmm bir dilim tam buğday var ya şimdi nolcekkk
25 mekik neymişki arttırrrrHemen şimdi 25 mekik çekiyosun o zaman hadi bakim
Bak ben insaflıyım
Yaa benim diyetdaşım gece uyumadı bebeği hasta ama yorgun oluyo onun peşinde bide çok emziriyo yakıyo zaten kaptanım25 mekik neymişki arttırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?