Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugüne kadar olan desteğiniz için teşekkür ederim ben ayrılıyorum arkadaşlar
Bugüne kadar olan desteğiniz için teşekkür ederim ben ayrılıyorum arkadaşlar
Beni birakma arkadasim
Lutfeeeen.
Saka yapmis belliki.birbirimizi tanimiyoruz.normaldir.
Hadi bak ben sana satir atlamayi ogretmistim.onun hatri icin dur noluuurrrr.yasemin levy dinlemecesine duuuur

Güzel canim ama meyveyi sabah en azından öğlen yemeye çalış. Birde leptini unutma. Afiyet olsun.

Güzel canim ama meyveyi sabah en azından öğlen yemeye çalış. Birde leptini unutma. Afiyet olsun.
Kuzum sabah aceleyle evden çıktım öğle de dışarda yedim çalıştığım için.. aynen leptin önemli ben yarindan itibaren bi haftalık lahana çorbası diyetine başlıyorum kuzum çok övdü ler ben de yapmak istedim çorbam pişiyor şu anda sabah öğlen akşam yicem yine ara öğün yapmicam çorbayla beraber meyve yicem ilk gün kuralı bu

Cokmu protein olmuş doydunmu birde çorba nerde ben bu yediklerini bir Ogün yesem anca
Yok canım bi yumurta vardı protein bide sabahki içecek o da 100 ml. Bi kaşık da yoğurt başka protein Yok yeşil mercimeği karbonhidrat tan sayarsak
Doydum hatta akşamı yemesem olurdu. Çok da güzel olurdu sabah eksi 500'ü geçeceğime inanıyorum

@ayulduzz benim 5.5 km yürümemi spordan sayıyoz mu
Hergün 2.5 tempolu garanti yürüycem dönüşte de oğlanın enerjisine göre yürürüm yada otobüse binerim. Taşındığıma hayatıma sırf yürüyüş eklendi diye sevinicem

çay kahve sigara vazgeçilmezim, helede yoruldıysam yemek aramam çay olsun yeterki
Kahve sigara kitaplar ve
Siz tabi bide çocuklarım başka vazgeçilmezim yok
İlk vazgeçtiğim de çekirdek oldu günde bi paket bitiren ben üç dört aydır ağzıma sürmedim

Ayy hayalet deyince aklıma ne geldi bak
İki sene öncesi ben 90 kilolardan 62'ye düşmüşüm eczaneye girdim 8 senelik eczanem komşum. Abi dedi ki derya kardeşim bu ne hayalet gibi olmuşun. İskeletora dönmüşün
Bende acaba dedim çok mu zayıflamışım ki annem de habire çok zayıfladın bukadar olmaz diyip duruyo neyse ben biraz yiyim de 65-70 arası olayım bari dedim
Deyiş o deyiş patladı gitti 80'i görünce hooop nooluyoz dedim. Dön başa o 60'ları görmeden durmak Yok yola devam
Hobaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…