- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Bugüne kadar olan desteğiniz için teşekkür ederim ben ayrılıyorum arkadaşlar
Beni birakma arkadasimBugüne kadar olan desteğiniz için teşekkür ederim ben ayrılıyorum arkadaşlar
Güzel canim ama meyveyi sabah en azından öğlen yemeye çalış. Birde leptini unutma. Afiyet olsun.Menumu yazayım kızlar sabah8:30; ise geç kalmamak için hiçbişey yiyemedim 1 avuç badem ve fındık,su öğlen12;00; 1 kase mercimek çorbası 5 fındık 3 badem(kuruyemişler çiğ) ve ayran akşam18;30:4 yemek kaşığı mantar sote 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt muz 3 ceviz bide şimdi cay içiyoruz da esim bisküvi yiyodu bende 1 tanecik form bisküvi yedim ceza olarak 3 mil leslie yapıcam su; 1.5 litre oldu 2.5 a tamamlicm gece de yoğurt kürü ve gün bitti
Azimlisin arkadaşım. Incecik olacaksın insallah.Saol canım. Napayım valla bak ilk defa kaçamak yaptım oda şu incecik form bisküvisi var ya ondan
Kuzum sabah aceleyle evden çıktım öğle de dışarda yedim çalıştığım için.. aynen leptin önemli ben yarindan itibaren bi haftalık lahana çorbası diyetine başlıyorum kuzum çok övdü ler ben de yapmak istedim çorbam pişiyor şu anda sabah öğlen akşam yicem yine ara öğün yapmicam çorbayla beraber meyve yicem ilk gün kuralı buGüzel canim ama meyveyi sabah en azından öğlen yemeye çalış. Birde leptini unutma. Afiyet olsun.
Yaa dışarda olucam ya kısıtlı yiycem ama ne bulursam kendime göre artık.kaçamak mı tamda yeni başlamışken
Saol canım. Benim sen daha azimlisin masallahhAzimlisin arkadaşım. Incecik olacaksın insallah.
Harfiyen katılıyorumVe derin bir sessizlik :) espiri yapayim ortalik senlensin dedin ama enerji dibe vurdu dilek ablacim. Olsun biz seni az cok tanidik uzulme @ayulduzz
Cnm harika gidiyorsun maşallahhBenim menüm
Sabah
2 yumurtayla 1 dilim kaşar peyniri omlet
6 tane zeytin
Roka
Ara
1 fincan sütlü neskafe şekersiz
Aksam
Karnabahar ve brokoli karışık haşlama yogurtlu
Spor
600 adım stepper @ayulduzz
Gerçek olamaz diyorum şaka yapıyo benceHarfiyen katılıyorum
Yanlış anlaşılmalarıda konusarak çözebilecek seviyedeyiz hepimizde
Neysee yolumuza bakıyoruzzz
Yok canım bi yumurta vardı protein bide sabahki içecek o da 100 ml. Bi kaşık da yoğurt başka protein Yok yeşil mercimeği karbonhidrat tan sayarsakCokmu protein olmuş doydunmu birde çorba nerde ben bu yediklerini bir Ogün yesem anca
Tesekkür ederim.Cnm harika gidiyorsun maşallahh
Kahve sigara kitaplar veçay kahve sigara vazgeçilmezim, helede yoruldıysam yemek aramam çay olsun yeterki
Ya kaptanim bir kerede bana yorm yap ya :)))) kendimi hayalet gibi hissediyorum hahaha:)Cnm harika gidiyorsun maşallahh
Casper'im hayaletim ben yorum yapem gıı. napiyon nasılsın?Ya kaptanim bir kerede bana yorm yap ya :)))) kendimi hayalet gibi hissediyorum hahaha:)
Yaaa canim:) tişikkirler:)Casper'im hayaletim ben yorum yapem gıı. napiyon nasılsın?
Kaptan sana mudahaleye gerek bile duymuyor bence :))) super gidiyosun demek kiYa kaptanim bir kerede bana yorm yap ya :)))) kendimi hayalet gibi hissediyorum hahaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?