sadece kahvalti ve oglenmi yiyosun aksam ben acliktan uyuyamammmm yaaa sen nawil dayaniyosunCancağızım ben iki gün dikkat etmedim cumadan pazartesiye 2.5 Kilo aldım @Kahverengi211 sende dert etme veriliyor aç kalmak boynumuzun borcu oldu zayıflamak istiyorsak tabii ben sıkıldım bu kilolardan pazartesi gününden beri akşam yemeği yemiyorum bak 2.2 grm gitti bile böyle devam edicem ki zayifliyayim
Menü
10.30
Çeyrek bazlama 3 zeytin bkraz peynir 1 yumurta
13. 3.biarada
16. Biraz kuru fasülye 3 acı biber çok az ekmek
Birazdanada menemem yicem ekmek yemicem.
Sporda 1 saatten fazla oğlumla yürüdük alışveriş yaptık sonrada en biyere yürüyerek gittim 45 dk tempolu yürüdüm 500 ip atladın dikkat etmem lazım yoksasahgull benk takıma almaz
SüperrrrMenumu yazayım kizlar
Sabh: şişkin uyandığım için yarım muz ve çeyrek elma yedim
Öğlen: 1 kase ezo gelin çorba yarım porsiyon kuşbaşı et 1 bardak ayran
Ara; 5-7 badem 1 activia
Akşam: nohutlu buğdaylı yogurtlu soğuk çorba 1 kase biraz uydurmaca yaptım 5 6 parça fırın karnıbahar
2 litre su devamı var
Yoğurt kurumü de yaptım mı tamamdır
Spor: stepper 500 adim 20 dakika twister 100 mekik(yapcam daha )
Normalde kahvaltıda yapmıyorum canım ama bugün Akşam yemeği yemek zorunda kaldım salata ve balık yedim büyük balıklardan bu yuvarlak dilimlenmiş olandan 1 dilim yedim normalde sadece öğle yemeği yiyorum dayanabiluyorum zor değil yağlarımi hatırlıyorum iştahım gidiyorsadece kahvalti ve oglenmi yiyosun aksam ben acliktan uyuyamammmm yaaa sen nawil dayaniyosun
Ekler götürmüşsün geneBugünkü menüm kızlar Nası
11.Gün
Sabah: 8:00 limonlu su
11:00. 2minik ekler
12:00: şekersiz Türk kahve
Öğle: 14:15 3kaşık light yoğurt içine kinoalı toz karışım
Akşam: 19:40 kıymalı bürüksel lahanası 2 kaşık yoğurt
Kaptanım sınıf kahvaltısıydı pastane gibi biyer herkes bişey yiyince mecbur kaldımEkler götürmüşsün gene
Bu haftalık kaçamağın olsun cnm
Akşam süper
Cnm ilk menünMenum sabah 1dlm ekmek peynir aeytin
Ogle 8 tane yaprak sarmasi zeytinyagli
Yogurt
Ara kahve 1 lokum
Aksam 2 dlm ekmek pirasa yemwgi yogurt
Spor 1 sa yuruyus gun boyuda hep hateketliydim menum pek guzel degilll sizinkilerde unsallah ornekler alicam
Evet cnm akşam toparlamıssın
Kaptanım sınıf kahvaltısıydı pastane gibi biyer herkes bişey yiyince mecbur kaldım
Onun haricinde iyi dimi
Çok az yemissin sankiiBugünkü menüm kızlar Nası
11.Gün
Sabah: 8:00 limonlu su
11:00. 2minik ekler
12:00: şekersiz Türk kahve
Öğle: 14:15 3kaşık light yoğurt içine kinoalı toz karışım
Akşam: 19:40 kıymalı bürüksel lahanası 2 kaşık yoğurt
içindekilerEki Görüntüle 1961847 Yarın için detoks çayı yaptım
Aşırı toktum bugün hiç acıkmadım. Akşam yemeği fazla bile geldi. Sanırım yoğurda kattığım karışım işe yarıyoÇok az yemissin sankii
Süper görünüyorrEki Görüntüle 1961847 Yarın için detoks çayı yaptım
Canım çok kilo verdiren bişey değil 1 fün önceden çok yedim diye ertesi gün sadece ayran içtim canım istedikçe. Uzun süreli yapılacak birşey değil yani.Nasil nir detix acaba acarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?