İyi bari dokunmasin kontrol ette bariAşırı toktum bugün hiç acıkmadım. Akşam yemeği fazla bile geldi. Sanırım yoğurda kattığım karışım işe yarıyo
Seve seve canım ha korkacaksan şimdiden bileyimBu hafta listeyi sallıycam kıslar iddalıyım varmı yarışan benle
EyvahSeve seve :)
Senin bugün kaçtıHaftaya cuma tartıda ki foto nu istiyorum :)
Aramızda 10 kilo var kuzum gözünü pek korkutmayayim ama sen yinede korkEyvahen zorlu rakip kız bi öğle yemeği yiyon Nası geçsem seni acaba. Daha iyi oldu bak hırslandım şinci
tesekkurler canim bende yarin ucin detox cayi yapiyimm insallah menulerimi duzelticem sizinle onume geleni yemeye oylesine alistimki offCnm ilk menün
İlk yorumum
Diyet sürecinde sarma tercih etmiyoruz çünkü pirinç var içinde
Lokumu zaten söylememe gerek yok
Akşamda ekmeğin 1 dlm mi fazla
Tavsiyelere gelirsek
Kahvaltını güçlendir
Haş yum peynir bol yeşillik domates 1 dlm ekmek
Olabilir
Zeytin tuzlu ve kalorili münkün oldugunca tercih stme yada suda beklet
Öğlen akşam değiştirerek
Bir öğünde mutlaka protein salata yoğurt
Sebze salata yoğurt olarak tükete bilirsin
Bide su çok önemli en az 2 litre
83.3 canımSenin bugün kaçtı
Ben sabah unuttum aslında bişeyler içtikten sonra tartıldım 74.400 çıktım ama 73.700 sayıyorum
Sağol canım azcık kımıldama oldu:)tebrik ederim canım harikasın
Güne gittiysen az yemissin tutmussun kendiniBen de menümü yazayım malum gündeyim akşamım affola
Sabah 10 gbi
3 kaşık menemen
1 sosis
1 içli köfte
2 küp peynir
15 zeytin
Akşam 20.30 gibi
1 börek
2 mercimek köftesi
1 kaşık kuskus salatası
1 ince dilim pasta( doğum günü idi)
Eki Görüntüle 1961847 Yarın için detoks çayı yaptım
Canım belkıde bıraz yemen gerek bilemedimSorun da yemedigim halde arti cikmak... bugun biraz yuksek kalori beslendim. Su wc duzenini oturtmam ve vucudumu sasirtmam lazim
Sabah
3kasik yulaf ezmesi 100ml sut 1 kucukMuz karistirip yedim
Oglen
Haslama but
Yogurt
Yagsiz salata
Aksam
4Tane kucuk bictek.yani toplasan 1adet buyuk ederdi
2kasik bulgur pilavi
Su
2Litre
Spor yok cok vucudum agrio
Yulaf ezmesi tek basina evet tatsiz. Fakat bir tavaya 3kasik fln yada ne kdr isterseniz yilaf ezmesi koyun.ustune biraz sut biraz su yada tamamen sut koyup kaynatin.1dk icinde kendini birakiyor ztn.sonra tabakta yarim buyuk muz ezin. Ustune sicak yilaf ezmesini dokun. Karistirin.biraz kuru kayisi dilimleyin.biraz cig badem atin. Cok guzel oluyor. Tavsiye ederm.uzun sure tok tutuyor.Şu yulaf ezmesini hiç sevmedim ben
Hastamısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?