tam benim tarzım bi menuSabah
3kasik yulaf ezmesi 100ml sut 1 kucukMuz karistirip yedim
Oglen
Haslama but
Yogurt
Yagsiz salata
Aksam
4Tane kucuk bictek.yani toplasan 1adet buyuk ederdi
2kasik bulgur pilavi
Su
2Litre
Spor yok cok vucudum agrio
kaptanım harika olur hele işin ucunda yeşil vadi ile leyla varsa :) ben varım da sadece koçluk yaparım çünkü tartıyla biraz arama mesafe koydum yapabilirsem nisana kadar tartılmıycamKızlar iki grup yapıcam kura çekip
İki grup birbiri ile toplam yüzde üzerinden yarışacak
Yani bir taraf tellioğulları
Bir taraf seferoğulları
Varmısınız
bu saatte ne uykusu daha gece yeni başlıyor arkidişKızlar ben yatar herkese iyi geceler şarj bitiyo da
bir besinde lezzet değil zayıflatıyor mu tok tutuyormu onu aramak lazım:)Şu yulaf ezmesini hiç sevmedim ben
Hastamısın ?
kesinlikle yemiyceksin diyetdaş martı ayını bol eksilerle arkamızda bırakalımKızlar şu an çok tokum ama aklım halen meyvemi yesem sütmü içsem yoksa baklava var evde yemedim ondanmı yesemde. Ama yemicem tabiki
Yulaf ezmesi tek basina evet tatsiz. Fakat bir tavaya 3kasik fln yada ne kdr isterseniz yilaf ezmesi koyun.ustune biraz sut biraz su yada tamamen sut koyup kaynatin.1dk icinde kendini birakiyor ztn.sonra tabakta yarim buyuk muz ezin. Ustune sicak yilaf ezmesini dokun. Karistirin.biraz kuru kayisi dilimleyin.biraz cig badem atin. Cok guzel oluyor. Tavsiye ederm.uzun sure tok tutuyor.
Evet grip oldm malesef
ohh mis gitsin ödemeler yağlariçindekiler
2 yeşil elma kabuğu kalın. bir demet maydonoz. bir limon kabuklu. 3 tane karabiber. yaseminli yeşil çay. kabuk tarçın. taze zencefil
Eşim geldi yatıcaktık benimde şarj bitti. O salonda tv izlemeye gitti ben yatağımda ve sizleyim. Onun yanında yazmıyom dabu saatte ne uykusu daha gece yeni başlıyor arkidiş
kesinlikle yemiyceksin diyetdaş martı ayını bol eksilerle arkamızda bırakalım
çekişmeli bi yarış olacak. seninde menuleri yamana atma iyi iş çıkarırsın senEyvahen zorlu rakip kız bi öğle yemeği yiyon Nası geçsem seni acaba. Daha iyi oldu bak hırslandım şinci
evet kuzum çok keyifli olacak bol çekişmeli kilo vermeli bir hafta olacakYani 3. Takım kendi içinde iki takımla yarışacak dimi
Yaa hadi canım. Fırsatını buldum mu kaçamaklar geliyo onu naapcaz. Ama Yoook bu hafta katiyen ağzıma sürmem bişeyçekişmeli bi yarış olacak. seninde menuleri yamana atma iyi iş çıkarırsın sen
Canım kaptanlarımız da yönlendirecektir zaten seni amaKizlar benim yediklerin sabah kahvaltida domates salatalik cok az beyaz peynir 5 6 tane zeytin oglen corba aksam 6 7 kasik sade makarna yogurt 1 litre su icmisimdir spor yapamadim.
canım diyet sürecinde karbonhidrattan ne kadar uzak durursak okadar kilo vermeye katkı sağlarız.Kizlar benim yediklerin sabah kahvaltida domates salatalik cok az beyaz peynir 5 6 tane zeytin oglen corba aksam 6 7 kasik sade makarna yogurt 1 litre su icmisimdir spor yapamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?