Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

KIZLAR ISINMA TURLARI BİTTİ.. HERKES CUMA TARTI GÜNÜNÜN HEYECANINI PERŞEMBE GÜNÜN ÖNEMİNİ ANLADI..
HAFTAYADA LİSTEYE GİRECEK ARKADAŞLAR VAR Ee YAZDA GELİYOR O ZAMAN NE DİYORUZ DİYETDAŞLAR...

KELEBEK GİBİ UÇAR ARI GİBİ SOKARIM,,, ÇÜNKÜ BİZ 3.TAKIMIZ

Sabah
3kasik yulaf ezmesi 100ml sut 1 kucukMuz karistirip yedim

Oglen
Haslama but
Yogurt
Yagsiz salata

Aksam
4Tane kucuk bictek.yani toplasan 1adet buyuk ederdi
2kasik bulgur pilavi

Su
2Litre

Spor yok cok vucudum agrio
tam benim tarzım bi menu afiyet olsun

Kızlar iki grup yapıcam kura çekip

İki grup birbiri ile toplam yüzde üzerinden yarışacak

Yani bir taraf tellioğulları
Bir taraf seferoğulları

Varmısınız
kaptanım harika olur hele işin ucunda yeşil vadi ile leyla varsa :) ben varım da sadece koçluk yaparım çünkü tartıyla biraz arama mesafe koydum yapabilirsem nisana kadar tartılmıycam

Çok geçmiş olsun. Sağol bide senin tarifi deniyim bakim.

Yani 3. Takım kendi içinde iki takımla yarışacak dimi

Kizlar benim yediklerin sabah kahvaltida domates salatalik cok az beyaz peynir 5 6 tane zeytin oglen corba aksam 6 7 kasik sade makarna yogurt 1 litre su icmisimdir spor yapamadim.

DİYETDAŞLAR BU HAFTA GENEL TAKIMLARDA REHAVET VARDI YÜZDELER DÜŞÜK HAFTAYA BÜTÜN TAKIMLAR BOMBA GİBİ OLUR O YÜZDEN 3.TAKIMI DERECEYE SOKMAK İÇİN İYİ ASILMAK LAZIM, YAPABİLİRMİYİZ TABİKİ Sİ YAPARIZ

Kizlar benim yediklerin sabah kahvaltida domates salatalik cok az beyaz peynir 5 6 tane zeytin oglen corba aksam 6 7 kasik sade makarna yogurt 1 litre su icmisimdir spor yapamadim.
Canım kaptanlarımız da yönlendirecektir zaten seni ama
Yediklerin için hadi ilk gün makarna alışma süreci desek 1 litre su kabul edilemez 3'e çıkarmalısın yapamıyorsan 2.5 olsun bari
Bol eksiler

canım diyet sürecinde karbonhidrattan ne kadar uzak durursak okadar kilo vermeye katkı sağlarız.
ve su kilo vermenin olmazsa olmazı 2.5lt içmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…