Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olsun canım sen iyi olda

Herkese günaydın
Kahvaltıda chia tohumlu omlet yedim ekmeksiz iki şekersiz çay pikniğe gidiyoz. İnşallah çok yemem

Kizlar sabah 2 dlm ekmek yurta peynir birazcikta tahin helvasi yedim
Ara tarcinli sut avuc ici kadar uzum leblebi karisimi

Oglen pirasa yemegi bir haslanmis baget 1dlm 3kmek 1 turp
Birsey fatkettim bugun bise olmaz buncavik seyden deyip yedigimm kek pogaca vs kilo vermemw wngwl oluyor onceden zayiflarken agzima bir parcasini dahi surmezdimmm

az kaçamaklı bol sporlu bir pazar olsun inşallah
Sabah çıktım yeni girdim o avm o avm ye 23 Nisan kıyafeti aradık, kredi kartında kaybettim eşimi aradım iptal ettir diye Allahtan yanımda biraz nakit VARDI da işlerimi hallettim.. şimdi iş yapıcam daha yataklar duruyor toplanacak offf

13.Gün

Sabah: 10:00 ılık limonlu su
11:30 2 yumurta bol baharat yarım kaşık yulaf kepeği 1yemek kaşığı chia birer tutam maydanoz dereotu yeşil soğan omlet yaptım
2bardak açık şekersiz çay
Ara:
14:30 tuzsuz kabak çekirdeği bi avuç
15:30 1 tabak boooll yeşillikli chialı patates salatası
18:30 şekersiz minik fincan dibek kahve

2 litre su 2.5 km dağ bayırda çok yürüdüm hatta koştum
Zerosima sahgull Fitt_anne
Akşam Yok su içerim

Bende dün aradım kıyafet lcw de son kalan bi takımı aldım gömlek bi yaş küçük ama idare eder daha takatimiz kalmadı gezmeye. Gösteride giycek bitek zaten(kırmızı olduğundan hayatta giydirmem de)
Kart bi sorun olmaz inşallah
Atlattın geçmiş olsun. :)

Yarın sabahı iple çekiyorum inşallah bu sefer eksi görürüm. Patatesleri ayıklamaya çalıştım ama koca tabağı yedim yine de ühüüü pişmanım.

İnşallah canım. Annelere gidilince malum kilo alınıyor.
Hayırlısı bu hafta çok dikkat etmemiz gerek
Canım ben de geldim evime akşam yemeği pul biberli yoğurt ve yarım haşlanmış patates yedim sabah tartılıp haber veririm

çok güzel bır menü afiyet olsun canım

Bugunku menum;

Sabah 11:00 kahvalti azicik sucuklu biberli yumurta bir dilim peynir iki dilim tahilli ekmek

Oglen 14:00 bir dilim kepekli undan yapilmis havuclu cevizli kek

Aksam 19:00 yarim cigkofte durum yogurtlu salata (durumun lavasi kagit kadar ince idi) marul teptim daha cok :)

2,5 saat yurudum Fitt_anne sahgull bilgilerinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…