- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
geçmiş olsun canım sen iyi oldaKizlar 2 gune regl olcam. Bu durumlarda vucudun fazla gosterdiginin farkindaym.fakat siz yinede bu arkadasinizi he he evet he he diyin:)
Grip ilacida kullaniyorm. Cok hastayim.dunki oynamanin ziplamanin bedelini oduyorum.sirtim ck agrio hala. Ve vucudum esra sen birak bu bedeni yoluna bak modunda.hucrelerim virusleer geldii die bagiriyor.
Ve ben tartida sabah sabah +1 gordum. Bu haldeyken spora inmeyi dusunuyorm bugun. Birazcik yapiyimda vicdanim rahatlasin.
Buyur gel burda yapalim :)) nisana bisey kalmamis :)Afiyet olsun cancan:)
O keyfi nisanda h.sonu ege de yapicaz arkdslrla:)))
Kiskandim:)
Günaydın canımGünaydınlar:)
Gunaydin :)
teesekur ederim canım sanada gunaydın
Nasılsın canım bu ara pek ugrayamadım
Bende dün aradım kıyafet lcw de son kalan bi takımı aldım gömlek bi yaş küçük ama idare eder daha takatimiz kalmadı gezmeye. Gösteride giycek bitek zaten(kırmızı olduğundan hayatta giydirmem de)az kaçamaklı bol sporlu bir pazar olsun inşallah
Sabah çıktım yeni girdim o avm o avm ye 23 Nisan kıyafeti aradık, kredi kartında kaybettim eşimi aradım iptal ettir diye Allahtan yanımda biraz nakit VARDI da işlerimi hallettim.. şimdi iş yapıcam daha yataklar duruyor toplanacak offf
Canım ben de geldim evime akşam yemeği pul biberli yoğurt ve yarım haşlanmış patates yedim sabah tartılıp haber veririmİnşallah canım. Annelere gidilince malum kilo alınıyor.
Hayırlısı bu hafta çok dikkat etmemiz gerek
çok güzel bır menü afiyet olsun canım13.Gün
Sabah: 10:00 ılık limonlu su
11:30 2 yumurta bol baharat yarım kaşık yulaf kepeği 1yemek kaşığı chia birer tutam maydanoz dereotu yeşil soğan omlet yaptım
2bardak açık şekersiz çay
Ara:
14:30 tuzsuz kabak çekirdeği bi avuç
15:30 1 tabak boooll yeşillikli chialı patates salatası
18:30 şekersiz minik fincan dibek kahve
2 litre su 2.5 km dağ bayırda çok yürüdüm hatta koştum
Zerosima sahgull Fitt_anne
Akşam Yok su içerim
Nasılsın canım bu ara pek ugrayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?