yok yok versin kalça yaptı biraz onlar eriyecek :)Zerosima su an ki kilon cok iyi vermesende olur
spora bayıldımMenüm
Sabh: 12.30
1 kocaman bardak ılık limonlu şu
1 dilim tb ekmek 1 lokma peynir 4 yeşil zeytin az tuzlu 1 ceviz 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 çay bardagi sut
Öğlen 16.00
2 yemek kaşığı kısır 1 küçük çatal sufle çay ( misafirliğe gitmiştik de tadına baktım sadece)
Aksam 18.30
6 izgara köfte 1 büyük ayran 1 közlenmiş biber karadenizliler bilir kaygana (otlu krep gibi bişey ) 5 - 6 lokma, yemeği dışarda yemiştik de yediğimiz yerde sundular
1 maden suyu
1.5 litre su daha iciçem
Spor : 45 dakika stepper mekik mezdeke twister dambıl egzersuzleriFitt_anne
Bu harika haber 100 gram ne ki inşallah bende az almışımdır yarın dönüyoruz pazartesi diyet bsşlangıcıS.Aleyküm. kardeşler
Ben geldim evime döndüm çok şükür. @ayyulduz
Gelir gelmez tartıldim 61.900.
100 gr almışım yarından itibaren basliyorum menü paylasimina ve spora inşallah.
Selametle kalin
Cok az yiyosun masallahhhKızlar bugun kahvaltı yapamadım.oglen 2 3 catal penir 3 tane zeytın aksam ustu 4 parca sucuk 1 buyuk ayran 2 dılım muz 2 lıtre su
Gayet saglikli bir menuu tebriklerKızlar menüm
Sabah 09.00
Üç çatal sucuklu yumurta,çok az peynir,iki zeytin,domates,bir galeta
Öğle 14.00
Bir kase şehriye çorbası
Ara 16.00
Bir muz,7 8 tane çiğ badem
Akşam 19.30
Et güveç,salata,ayran
Babamın ve yegenımın d.günüydü bugun iki çatal yaş pasta
2 lt su
Fıstık makarna yersen doymazsınMenum sabah yulak kepekli krep peynir
Ogle 1 kase yogurt 1 tabak pirasa yemegi 2 dlm ekmek
Ara 1 elma
Aksam 4 kasik makarna yogurt birazda tavuk gogsu gun boyu 2 lt su ve detox cayi
Kizlar bennn cok acikiyorumm doymuyorum hic
Bence dinlen cnmKizlar 2 gune regl olcam. Bu durumlarda vucudun fazla gosterdiginin farkindaym.fakat siz yinede bu arkadasinizi he he evet he he diyin:)
Grip ilacida kullaniyorm. Cok hastayim.dunki oynamanin ziplamanin bedelini oduyorum.sirtim ck agrio hala. Ve vucudum esra sen birak bu bedeni yoluna bak modunda.hucrelerim virusleer geldii die bagiriyor.
Ve ben tartida sabah sabah +1 gordum. Bu haldeyken spora inmeyi dusunuyorm bugun. Birazcik yapiyimda vicdanim rahatlasin.
Duruma gore bakcam canim. Ya da bugun yediklerime dikkat edip halletcem.Bence dinlen cnm
Hem grip hem regli çok yuklenme
Menülerine dikkat et o artı bir önemli değil ödemdir zaten
üçü bir arada tüketme canım hem şeker bakımından hemde içindeki süt topunun çok zararlı olduğunu duydum sade neskafe en güzeli sütle de tatlandırabilirsin, ekleri yemeseydin iyiymiş
Evet canim bencede aksam biraz kaçmış hiç değilse içecek olmasaymış iyimişMerhabalar, dun yazamadim menumu simdi yazayim;
13:00 kahvalti menemen, peynir , iki dilim salam, iki dilim tahilli ekmek, domates
15:00 yarim kase incir uyutmasi
20:00 birkac kalamar, bir dilim peynir, sicak ot, kasarli mantar, bir tane patates koftesi, salata (birer kasik)
Yaninda da bol sekerli bir icecek. Aksam biraz kacti
chemistry_eng
Haklisin :) odul gunu yaptim dun.Evet canim bencede aksam biraz kaçmış hiç değilse içecek olmasaymış iyimiş
İnşallah canım. Annelere gidilince malum kilo alınıyor.Bu harika haber 100 gram ne ki inşallah bende az almışımdır yarın dönüyoruz pazartesi diyet bsşlangıcı
Afiyet olsun cancan:)Merhabalar, dun yazamadim menumu simdi yazayim;
13:00 kahvalti menemen, peynir , iki dilim salam, iki dilim tahilli ekmek, domates
15:00 yarim kase incir uyutmasi
20:00 birkac kalamar, bir dilim peynir, sicak ot, kasarli mantar, bir tane patates koftesi, salata (birer kasik)
Yaninda da bol sekerli bir icecek. Aksam biraz kacti
chemistry_eng
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?