vavv çokmu iyiyiz neyizKzlar bnde menümü yazayım
Sabah 11.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
İkindi 16.00
1 kase yoğurt
Akşam 19.30
Et haşlama
Salata
3lt su
Senin ismin yasemin herldeBu arada bizim isimlerimiz kizimla çiçek ismi iki tane gül almış
Nurumcan94 çok güzelMenüm
Sabah8:00
1 avuç çiğ badem
Öğlen 12:30
Az kremalı 5 kasik tavuk 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
Ara 16.00
Nescafe
17.30
Activia 5 badem
Aksm 17.30
1 kase mercimek
2 kırmızı biber dolması bulguru daha fazla pirincten
5 kasık yoğurt
2 litre su 3 e tamamlicam
Yarım litre elmalı detoks çayi
Spor: 500 adim stepper 10 dakika mezdeke 100 mekik 15 dakika twister 45 dakika suruyoFitt_anne kızceler bu arada bugün bunları sauna esofmaniyla yapıyorum acayip bişey bu )
Kuzu yaa bana da daha bugün geldi acayip ter attırıyor tavsiye ederim teşekkür ederim canimmNurumcan94 çok güzelsahuna eşofmanı faydası oluyormu acaba bendw hep merak etmiştim yahutta ter atmak zayıflamaya Nekadar etkili
benim eşimde eskiden alırdı heledw yeni evliyken ota boka çiçek alırdı:))Benim kocam da en son 2 sene önce ramazan bayramnda çiçek almıştı :))
Pahalı evet ama insanı mutlu eden birşey. Bigün gidip kendime çiçek alacağım. :))benim eşimde eskiden alırdı heledw yeni evliyken ota boka çiçek alırdı:))
şimdi almıyor çokda pahalı gerek yok onun yerine mikseri bozuldu onu alabilir mesala:)
Cumaya inş güzel bi sonuç olurvavv çokmu iyiyiz neyiz
düzenli kullan bakalım faydası olduğunu düşünürsen yaz bizeKuzu yaa bana da daha bugün geldi acayip ter attırıyor tavsiye ederim teşekkür ederim canimm
Ayy hadi inşallah bu hafta listeye gireceksiniz dikkat çekmemiz lazımCumaya inş güzel bi sonuç olur
yaşlanmışım ben onu anladım:) ilk evlendiğim zaman alınan çiçekleri uzun süre saklamışım çokda mutlu olmuştum, ama şimdi anam gibi düşür olmuşum ya :) ne gerek var yazık o verilen paraya mantığı:)Pahalı evet ama insanı mutlu eden birşey. Bigün gidip kendime çiçek alacağım. :))
antrenör cumaya sallarmıyız listeleri ne diyonVayy be takım menüler süper bugün ha gayret şunun şurası Cuma'ya ne kaldı ki
gül kokulu arkadaşım doğum günün kutlu olsunBu arada bizim isimlerimiz kizimla çiçek ismi iki tane gül almış
Evet Yasemin .nilüfer kizimdaSenin ismin yasemin herlde))
Valla çok umutluyum listeler böyle giderse. Ama bi yandan da ben gibi hiç kaçamaksız yine de sabit olanlar var bu hafta da sabit olursak diye korkuyom aslında. Bugünkü menümü gördün mü hiç bişey yemedim resmen ve felaket tempolu bi yürüyüş yaptım yarın bi eksi çıkmıyim deliririmantrenör cumaya sallarmıyız listeleri ne diyon
Dur bak eşini de bulcaz şimdi Ramis mi yoksa yada RamazanEvet Yasemin .nilüfer kizimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?