Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

spor yapıcaktım ama misafir geldi kaldı
Sabah erken kalmalıyım sabah erken kalmalıyım sabah erken kalmalıyım :) 40 kere söyleyim de olsun bari :) en büyük derdim bu sıra akşam yatmak bilmeyen sabah kalkmak bilmeyen bunun yanında erken kalkmak isteyip günü dolu dolu yaşamak isteyen gene ben:))

Nurumcan94 çok güzel sahuna eşofmanı faydası oluyormu acaba bendw hep merak etmiştim yahutta ter atmak zayıflamaya Nekadar etkili

Pahalı evet ama insanı mutlu eden birşey. Bigün gidip kendime çiçek alacağım. :))
yaşlanmışım ben onu anladım:) ilk evlendiğim zaman alınan çiçekleri uzun süre saklamışım çokda mutlu olmuştum, ama şimdi anam gibi düşür olmuşum ya :) ne gerek var yazık o verilen paraya mantığı:)

Ispanaklı Rulo Pasta Salatası İçin Gerekli Malzemeler:

Keki İçin:

400 gram ıspanak

2 yemek kaşığı sıvıyağ

tuz

karabiber

3 yumurta

1 yemek kaşığı galeta unu

2 yemek kaşığı sıvı yağ

1.5 yemek kaşığı yoğurt

5 yemek kaşığı un

1 paket kabartma tozu

ıspanaklı rulo pasta salatası

Sos Malzemeleri:

5-6 yemek kaşığı süzme yoğurt

2-3 yemek kaşığı labne peyniri

2 diş ezilmiş sarımsak

tuz

karabiber

pul biber

İçinin Malzemeleri:

Yarım demet maydanoz

Yarım demet taze soğan

5-6 adet kornişon turşu

5-6 adet közlenmiş kırmızı biber

konserve mısır

Kızlar fikir olsun normal un yetine yulaf kepeği ve kepek unu koyuyorum ve yapmaya başlıyorum şuan bi gece dolapta kalsın diye

antrenör cumaya sallarmıyız listeleri ne diyon
Valla çok umutluyum listeler böyle giderse. Ama bi yandan da ben gibi hiç kaçamaksız yine de sabit olanlar var bu hafta da sabit olursak diye korkuyom aslında. Bugünkü menümü gördün mü hiç bişey yemedim resmen ve felaket tempolu bi yürüyüş yaptım yarın bi eksi çıkmıyim deliririm

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…