zerom havalar ısındı bugün itibariyle :) 2,5lt su içşyoruzValla havalar azcık düzelse 3 litre bile içerim şimdi 1,5 bile zorluyor beni ama bu hafta zorlucam içmeye kendimi başladım hatta içmeye
selam canım. Tabikide biz kazanacağız çünkü biz seferoğullarıyız oğlumuz yakışıklı bikere :)Slm kızlar:)inş kazanacaz elimizden gelenı yapalım lütfen bu hafta.bu sevıncı biz yaşayalım
vadide bizim leyla da bizim Suphi :))Bugünden itibaren sabahları en azından işyerine yemeğimi getirmeye çalışacağım en azından daha sağlıklı olacak yediklerimde bişey yok gün içerisinde ama daha sağlıklı besleneceğim bu hafta :)
Herşey yeşilvadiyi almak için yaşasın seferoğulları :)
zerom havalar ısındı bugün itibariyle :) 2,5lt su içşyoruz
vadide bizim leyla da bizim Suphi :))
takımım harika benim size layık olmalıyım dimi amaBizim koçumuz can yaa yerim ben oniiii
Bende çok güzel başladım güne ve sabah düne göre daha eksiydim keşke dün çıkaydım
Neyse bu hafta süper olacak inanıyorum kendime :)
Gunaydin. Kahvaltimi yaptim. Kahvemi ictim.
Tartida da eksiyi gordum. Oh ne ala :)
ay ne biliyim deli etti resim büyük diyip durdu:)Haha niye ekleyememiş :)
ohh ne güzel canım daha çok eksiler görücezGunaydin. Kahvaltimi yaptim. Kahvemi ictim.
Tartida da eksiyi gordum. Oh ne ala :)
teşekkür ediyorum canımsöz söze kaptanım harfi harfine uyuyom
Eksi 19 kilo kadar insallahohh ne güzel canım daha çok eksiler görücez
Sagol cnmSüper o zaman afiyet olsunn :)
ay ne biliyim deli etti resim büyük diyip durdu:)
Bende güne 1bardak limonlu su 2tane haşlanmış yumurta 1tane domates küçük parca peynir6tane zeytinle başladım kahvaltıya yeşil çayımı demledim birazdan da afiyetle icıcem
Benimde ayni uyariyi verio.ekleyemiyorm hic:)ay ne biliyim deli etti resim büyük diyip durdu:)
Oooo super haber :))) bnde de 28beden bi kot pantln var. Bugun basenden de gecmeye basladi.artik dugmeyi kapatmaya hedeflenmem lazm. 28in icine giriyim bana yeter. 26 falan hic hedefmde yk haha:)Zaten şu milletin dış görünüşe verdiği değerden böyle değil miyizz sanki sıfır beden olunca daha iyi oluyor ya da o söyleyen kişiler çok mu zayıf sanki ben kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle yapıyorum takmıyorum artık kimseyi :)
Ha bu arada cnm sana ben 10 gündür bir haber vericem unuttum
Şu bir arkadaşla bedenimden 1 küçük pantolon almıştım ve onun için iddaya girmiştim giremezsin içine diye ya onun içine girebiliyorum yaklaşık 4 cm açıklık vardı kapanmıyordu düğmesi ama 10 gün önce giydim geldi ve gayet rahat oldu :)
Çok mutluyum çokkk
acaba tel hafızası doluda ondan mı yapıyorkiBenimde ayni uyariyi verio.ekleyemiyorm hic:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?