Eksi 19 kilo kadar insallah
hiç bişey değil yaz sonuna bitiririz 19 kiloyu bizEksi 19 kilo kadar insallah
zero senin neler yapabildiğini biliyorum ee diğer hatunlarla ispatladı bu hafta kendileri o yüzden gözüm kapalı güveniyorum sizeAynen kesinlikle bizim bekle ver gör bebeğim bu hafta
Cnm baban nasıl oldu mı anjio kaçırdım mı ben söyledinde merak ettimKızlar annemlerin komsusu nasıl kılo verdıgımı sordu:)ne yedin ne içtin nasıl spor yaptın..çok hoşuma gitti bu durum:)
teşekkür ederim canımmAfiyet olsunn cnm
Oooo super haber :))) bnde de 28beden bi kot pantln var. Bugun basenden de gecmeye basladi.artik dugmeyi kapatmaya hedeflenmem lazm. 28in icine giriyim bana yeter. 26 falan hic hedefmde yk haha:)
Spor asılıyoruz canim. Ben bugn indm ama bakim vardi salonda oyzdn yapamadan geri dondum.aksam tekrar bi bakcm.yksa leslie yaparm ustune jillian yaparm:)
Kızlar annemlerin komsusu nasıl kılo verdıgımı sordu:)ne yedin ne içtin nasıl spor yaptın..çok hoşuma gitti bu durum:)
zero senin neler yapabildiğini biliyorum ee diğer hatunlarla ispatladı bu hafta kendileri o yüzden gözüm kapalı güveniyorum size
şimdi ben 1 aydır kaçamaksız diyettim akşam k.validemler çağırdı gözleme yapacaklarmış bana kalsa yemicem ama çok ısrar edecekler nasıl atlatabilirim acaba ya
senin ev spor salonu gibi değilmiydi zaten akşamları yap işteBuggünden itibaren spora bende ağırlık vereceğim biraz daha yoruluyorum diye çok yapamıyordum ama yarım saatte olsa vereceğim kendimi :)
Aynen 26 beden pantolona gireceğim hiç aklıma gelmezdi ama isteyince oluyormuş :)
midem çok kötü bugün gözleme daha çok dokunur şimdi annecim de:)şimdi ben 1 aydır kaçamaksız diyettim akşam k.validemler çağırdı gözleme yapacaklarmış bana kalsa yemicem ama çok ısrar edecekler nasıl atlatabilirim acaba ya
Yiyormuş gibi yap hep sofradan kalkşu eksik bu eksik diye
midem çok kötü bugün gözleme daha çok dokunur şimdi annecim de:)
ayy bende de spor aleti adına yok yok yürüyüş bandı pilates seti ab shaper mekik aleti twister var şimdi trambolin alcam. Eşim diyor ki fazla bir odamız olsa spor salonu açacam sanasenin ev spor salonu gibi değilmiydi zaten akşamları yap işte
senin ev spor salonu gibi değilmiydi zaten akşamları yap işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?