Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Buggünden itibaren spora bende ağırlık vereceğim biraz daha yoruluyorum diye çok yapamıyordum ama yarım saatte olsa vereceğim kendimi :)

Aynen 26 beden pantolona gireceğim hiç aklıma gelmezdi ama isteyince oluyormuş :)

senin ev spor salonu gibi değilmiydi zaten akşamları yap işte

şimdi ben 1 aydır kaçamaksız diyettim akşam k.validemler çağırdı gözleme yapacaklarmış bana kalsa yemicem ama çok ısrar edecekler nasıl atlatabilirim acaba ya
midem çok kötü bugün gözleme daha çok dokunur şimdi annecim de:)

Yiyormuş gibi yap hep sofradan kalk şu eksik bu eksik diye

midem çok kötü bugün gözleme daha çok dokunur şimdi annecim de:)

ay iyi fikir kızlar zaten benim kızda hiç oturmaz ona bakıyor gibi yaparım. Midem bu aralar çok hassa diyim :))
kendi annem midem almıyor desem "yeme sen daha yeme diyet yapacağım diye" der der hemen ben 70 kilo olunca rahat edecek sankim

senin ev spor salonu gibi değilmiydi zaten akşamları yap işte
ayy bende de spor aleti adına yok yok yürüyüş bandı pilates seti ab shaper mekik aleti twister var şimdi trambolin alcam. Eşim diyor ki fazla bir odamız olsa spor salonu açacam sana Nitekim bunları yapacak zaman yok malesef

Kızlar telefonuma bişey oldu yaa hiç bir şekilde internete bağlanamıyorum 2.5 gb var halâ SMS de atamıyorum beni arayanlara da ulaşılamıyor diyo ama ben arayabiliyom. Bide sadece arama açıkken internet geliyo msj yazdım şimdi birini arayıp konuşma sırasında öyle gönderebilcem anca. Başına gelen var mı hiç umarım p.tesiye düzelir

Kızlar annemle konuşuyom güya size yazıyom.
Menümü yazayım.

20.Gün
71.6

Sabah: 8:30 detoks çayı
Kahvaltı: 10:00 yumurta salatası yağsız tuzsuz chia'lı
10:45 detoks çayı
Öğle:
1 kaşık mantar sote
Bi ısırık diyet kurabiye
13:30 detoks çayı
15:40 detoks çayı

Akşama da 1 yuvarlak dilim balık ve tere yerim.
Detoks çayım 3 bardak daha su 2 litre spor Yok
İnternet. Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…