ayy bende de spor aleti adına yok yok yürüyüş bandı pilates seti ab shaper mekik aleti twister var şimdi trambolin alcam. Eşim diyor ki fazla bir odamız olsa spor salonu açacam sanaNitekim bunları yapacak zaman yok malesef
Kızlar telefonuma bişey oldu yaa hiç bir şekilde internete bağlanamıyorum 2.5 gb var halâ SMS de atamıyorum beni arayanlara da ulaşılamıyor diyo ama ben arayabiliyom. Bide sadece arama açıkken internet geliyo msj yazdım şimdi birini arayıp konuşma sırasında öyle gönderebilcem anca. Başına gelen var mı hiç umarım p.tesiye düzelir
Kızlar annemle konuşuyom güya size yazıyom.
Menümü yazayım.
20.Gün
71.6
Sabah: 8:30 detoks çayı
Kahvaltı: 10:00 yumurta salatası yağsız tuzsuz chia'lı
10:45 detoks çayı
Öğle:
1 kaşık mantar sote
Bi ısırık diyet kurabiye
13:30 detoks çayı
15:40 detoks çayı
Akşama da 1 yuvarlak dilim balık ve tere yerim.
Detoks çayım 3 bardak daha su 2 litre spor Yok
İnternet. Yok
Türkcell i aradık düzelttilerHadi ya o nasıl iş inşallah düzelirr
Oldu canım çok şükür herşey yolunda damarları tıkalı değil atlattık:)Cnm baban nasıl oldu mı anjio kaçırdım mı ben söyledinde merak ettim
Afiyetler olsun:)Eki Görüntüle 1966176 Balık salata
Sporada gidiyor ama bogazı kesmediği için veremiyor.insanın gururu okşanıyor:)Ay sorarken kıskançlık etmemiştir inşallah hemen nazar değiyor çünkü :)
Ben ne yapayım kızımla oyun oynuyorum hava bozuk çok sıkıcı bigün.Selamlaaarrr napiyonus bakiimm
Birkaç saat giremedim sinirim bozuldu yaa ben bağımlı olmuşum burya
Az yazın da sohbet edek
Bende oğluma kızıyom ders yap diye diye sabahtan beri verem oldum. Babası geldi kızdı da anca gitti ödeveBen ne yapayım kızımla oyun oynuyorum hava bozuk çok sıkıcı bigün.
Beslenmeni kıstın ya ondan da olabilir.Bende oğluma kızıyom ders yap diye diye sabahtan beri verem oldum. Babası geldi kızdı da anca gitti ödeve
Cumhurbaşkanı nı dinliyoz bizde hava kötü ben çok üşüyom yaa
Bi haftadır çok fazla üşüyorum. Kanım mı düştü yine nedir
Sabah 2 3 tane ye sonra üzerine bol ılık su iç git biraz yat hrekt etme sonra kahvaltı yap anında tuvalete çıkarsınKızlar kuru kayısı hakkında bilgi alabilir miyim ne zaman yemek faydalı ya da yememek mı gerek
afiyet olsun canım gayet guzel20.Gün
71.6
Sabah: 8:30 detoks çayı
Kahvaltı: 10:00 yumurta salatası yağsız tuzsuz chia'lı
10:45 detoks çayı
Öğle:
1 kaşık mantar sote
Bi ısırık diyet kurabiye
13:30 detoks çayı
15:40 detoks çayı
Akşama da 1 yuvarlak dilim balık ve tere yerim.
Detoks çayım 3 bardak daha su 2 litre spor Yok
İnternet. Yok
Ben hem sabah hem ögleden sonra yerım.gün kurusu ceviz süper ikili :)Kızlar kuru kayısı hakkında bilgi alabilir miyim ne zaman yemek faydalı ya da yememek mı gerek
super super super canımEki Görüntüle 1966176 Balık salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?