Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aslinda her bunye icin farkli sut yapan gidalar ben balik yedigimde sutum akardii resmen birde yogurt ben en cok onlari yerdim bir arkadasimda yesil fasulye yiyince sutum cok oluyo derdi
Doğru diyorsun canım bunlar bana iyi gelenler diyeyim o zaman hehe

Seninnn dediklerininn yemesiii guzell ya canim kesinnn sutte yaparrr tahin helvasii yee miss gibi gelde sut yapmaa tahin pekmez karisimina banacan ekmegi banacan ekmegiii offffff iykiii emzirmiyommm yaaaaaa kendimden gectimm emzirenn arkadaslarrr sakin bana uymayin 65ten 90a cikmis bir zalimmmm var karsinizda

Canım şimdi tatlı deyince benim midem bulanıyor biliyor musun 2 buçuk ay olucak diyete başlayalı yemedikçe ne kadar gereksizmii boşuna şişmişiz diyor insan

kızma annesi bi tatil günleri var çocuğun kaça gidiyor senin ufaklık
Daha 1. Sınıfa gidiyo ama sıfır istek

Sporda olursa on numara beş yıldız seferoğlu
Malum cumartesi yürüyemedim ama 15-20 dk bel ve bacak egzersizi yaptım
Aslinda her bunye icin farkli sut yapan gidalar ben balik yedigimde sutum akardii resmen birde yogurt ben en cok onlari yerdim bir arkadasimda yesil fasulye yiyince sutum cok oluyo derdi

Bende paket paket tahin helvası bitirirdim. Annem gelince de hep un helvası yapardı tabi oldum duba gibi sonra uğraş dur

Kızlar 11 sene aradan sonra tekrar üniv. Sınavına gircem bakalım ne var ne Yok barajı geçerim umarım. Nolur duada unutmayın uyku muyku yok bende stresten

Süper menu canim afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…