Doğru diyorsun canım bunlar bana iyi gelenler diyeyim o zaman heheAslinda her bunye icin farkli sut yapan gidalar ben balik yedigimde sutum akardii resmen birde yogurt ben en cok onlari yerdim bir arkadasimda yesil fasulye yiyince sutum cok oluyo derdi
Valla ist da martın 25ine kadar pek iyi havalar yok. Şuan içn yağmurlu görünüyo bu hafta. Aynen iyi olsa da gezsek darlandum ya:)burasıda soğuk kapalı hava yarın güzel olsada gezsek
Seninnn dediklerininn yemesiii guzell ya canim kesinnn sutte yaparrr tahin helvasii yee miss gibi gelde sut yapmaa tahin pekmez karisimina banacan ekmegi banacan ekmegiii offffff iykiii emzirmiyommm yaaaaaa kendimden gectimm emzirenn arkadaslarrr sakin bana uymayin 65ten 90a cikmis bir zalimmmm var karsinizdaDoğru diyorsun canım bunlar bana iyi gelenler diyeyim o zaman hehe
Canım şimdi tatlı deyince benim midem bulanıyor biliyor musun 2 buçuk ay olucak diyete başlayalı yemedikçe ne kadar gereksizmii boşuna şişmişiz diyor insanSeninnn dediklerininn yemesiii guzell ya canim kesinnn sutte yaparrr tahin helvasii yee miss gibi gelde sut yapmaa tahin pekmez karisimina banacan ekmegi banacan ekmegiii offffff iykiii emzirmiyommm yaaaaaa kendimden gectimm emzirenn arkadaslarrr sakin bana uymayin 65ten 90a cikmis bir zalimmmm var karsinizda
Daha 1. Sınıfa gidiyo ama sıfır istekkızma annesi bi tatil günleri var çocuğun kaça gidiyor senin ufaklık
Malum cumartesi yürüyemedim ama 15-20 dk bel ve bacak egzersizi yaptımSporda olursa on numara beş yıldız seferoğlu
Aslinda her bunye icin farkli sut yapan gidalar ben balik yedigimde sutum akardii resmen birde yogurt ben en cok onlari yerdim bir arkadasimda yesil fasulye yiyince sutum cok oluyo derdi
Bende paket paket tahin helvası bitirirdim. Annem gelince de hep un helvası yapardı tabi oldum duba gibi sonra uğraş durDoğru diyorsun canım bunlar bana iyi gelenler diyeyim o zaman hehe
Hayyy masallah 2.5 ayda 84 ten 60 ami dustunnn Allahi. Banada bu azimden verCanım şimdi tatlı deyince benim midem bulanıyor biliyor musun 2 buçuk ay olucak diyete başlayalı yemedikçe ne kadar gereksizmii boşuna şişmişiz diyor insan
K Karanfil_kokuyor hu huuuu
Yok canım yaa emzirerek vermiştim çoğunuHayyy masallah 2.5 ayda 84 ten 60 ami dustunnn Allahi. Banada bu azimden ver
Yapmama rağmen bu kadar ucuz atlattım valla :)kelebeğim midem ağrıyor numarası yapamadın mı :)
Bir hafta mıBurdayım canım. Annemle abime geldik bi hafta kalıcaz pek giremedim bu gün.
Cnm zencefil çayı iyi geliyor mide bulantısına
Yok canım evde yoğurt yedim napcamı bilemedim de şimdi iyiyim az dahaCnm zencefil çayı iyi geliyor mide bulantısına
Kardesim de giriy sinava. Allah herkese yardim etsinnKızlar 11 sene aradan sonra tekrar üniv. Sınavına gircem bakalım ne var ne Yok barajı geçerim umarım. Nolur duada unutmayın uyku muyku yok bende stresten
Allah yardımcın olsun canimKızlar 11 sene aradan sonra tekrar üniv. Sınavına gircem bakalım ne var ne Yok barajı geçerim umarım. Nolur duada unutmayın uyku muyku yok bende stresten
İnş güzel geçer hakkında hayırlısı:)Kardesim de giriy sinava. Allah herkese yardim etsinn
Başarılar canım:)Kızlar 11 sene aradan sonra tekrar üniv. Sınavına gircem bakalım ne var ne Yok barajı geçerim umarım. Nolur duada unutmayın uyku muyku yok bende stresten
Süper menu canim afiyet olsun.Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta yarım kibrit kutusu peynir 5 yeşil zeytin 1 ceviz 1 domates 1 dilim ekmek
Aksam
Tavuk fajita 6 yemek kaşığı bol salata
2 litre su 3 litre yapcam
Yeşil elma detoks çayi 1 bardak
Birazdan türk kahvesi iciçem
Yatarken yoğurt kürü
Spor
700 stepper 100 mekik dambıl hareketleri twister 20 squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?