Bendeee tamm seni soruyordummSabah
Bir dilim tam buğday ekmeği
4kasik menemen
5dilim peynir
Bir kayısı
Çay
Ara
Kayısı ceviz fındık hurma 2 ser tane
Öğlen
Bir tabak pirasa tavası
Aksam
Bir kase yoğurt çorbası
Yarim tabak pirasa tavası
Bezelyeli bulgur pilavı
3 litre suu
Geldim çocuğu uyutuyorum net bir odadan çekiyor telde bittide ondan her an bakamıyorum bu araa
Geçmiş olsun cnm yarın toparlanınca yazarsınKızlar bugün mide bulantısı ve baş dönmesi sıkıntım vardı tuzlu yemeye gayret ettim menüm yoktu çok karışık bugün af isterim şimdi yatıyorum
Orta sayilir süt yapıyor diye bulgur tüketiyorum dereotu çok yiyodum ilk başladığımda midemi bulandırdı ara verdim onaBendeee tamm seni soruyordumm
Pilav çok değilse menü güzel cnm
biz almayalım canım zamanında çok yedik yeter bizeAnam maşallah
Ben size izin verdim yiyin için diye
Seferoğullarına hersey serbest bu hafta
Soğan tahin helvası patlamış mısır rezene çayı süte birebir canımOrta sayilir süt yapıyor diye bulgur tüketiyorum dereotu çok yiyodum ilk başladığımda midemi bulandırdı ara verdim ona
harikasın bebekBugünkü menüm
Sabah saat10da 1bardak limonlu su 2tane haşlanmış yumurta1tane.domates 1parca peynir6tane zeytin
1tane neskafe
Akşam 1tabak kıymalı kabak yemeyi
@ayyıldız 30 dakika yürüyüş 30 dakika tepinme oturdugum yerdede sürekli bacaklarımı çalıştırıyom 2litreye yakın su yatmadan önce yoğurt kürü
biz bunların içinden soğanla rezene çayını tercih edelim :)Soğan tahin helvası patlamış mısır rezene çayı süte birebir canım
bende bugün oldum yarın tartılıyım diyordum ama hiç bulaşmayım en iyisi artı çıkıcam kesin moral bozukluğuna gerek yok:)Bende sonunda söktüm oldum regli
bende gittiğşm ortamlarda dikkat edince zaten zayıfsın ne diyeti yapıyosun bu halinle diyorlar çok mutlu oluyorum :)Sporada gidiyor ama bogazı kesmediği için veremiyor.insanın gururu okşanıyor:)
Afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah 10.00
Çeyrek ekmek karışık tost,bir bardak taze portakal suyu
Akşam 18.00
Eki Görüntüle 1966206
Peynirin çeyregini kızıma yedirdim kızlar
1.5 lt su
keyfim yerine geldi ne güzel menu bu balımmMenüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta yarım kibrit kutusu peynir 5 yeşil zeytin 1 ceviz 1 domates 1 dilim ekmek
Aksam
Tavuk fajita 6 yemek kaşığı bol salata
2 litre su 3 litre yapcam
Yeşil elma detoks çayi 1 bardak
Birazdan türk kahvesi iciçem
Yatarken yoğurt kürü
Spor
700 stepper 100 mekik dambıl hareketleri twister 20 squat
kızma annesi bi tatil günleri var çocuğun kaça gidiyor senin ufaklıkBende oğluma kızıyom ders yap diye diye sabahtan beri verem oldum. Babası geldi kızdı da anca gitti ödeve
Cumhurbaşkanı nı dinliyoz bizde hava kötü ben çok üşüyom yaa
Bi haftadır çok fazla üşüyorum. Kanım mı düştü yine nedir
burasıda soğuk kapalı hava yarın güzel olsada gezsekBen ne yapayım kızımla oyun oynuyorum hava bozuk çok sıkıcı bigün.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine,iyi gecelerKızlar bugün mide bulantısı ve baş dönmesi sıkıntım vardı tuzlu yemeye gayret ettim menüm yoktu çok karışık bugün af isterim şimdi yatıyorum
Sporda olursa on numara beş yıldız seferoğlu20.Gün
71.6
Sabah: 8:30 detoks çayı
Kahvaltı: 10:00 yumurta salatası yağsız tuzsuz chia'lı
10:45 detoks çayı
Öğle:
1 kaşık mantar sote
Bi ısırık diyet kurabiye
13:30 detoks çayı
15:40 detoks çayı
Akşama da 1 yuvarlak dilim balık ve tere yerim.
Detoks çayım 3 bardak daha su 2 litre spor Yok
İnternet. Yok
kelebeğim midem ağrıyor numarası yapamadın mı :)Selam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
Bir kalın dilim peynir
Altı adet yeşil zeytin
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
100 gram Haşlanmış tavuk göğsü
Bir kase marul salatası
Bir elma
Ara
Türk kahvesi
Maden suyu
Akşam yemeğinden önce
3 adet kuru kayısı
Akşam
Bir parça gozleme en fazla beş lokma gelir
1 bardak ayran
3 lt su
Yatmadan önce ip atlarim 100 tane
Aslinda her bunye icin farkli sut yapan gidalar ben balik yedigimde sutum akardii resmen birde yogurt ben en cok onlari yerdim bir arkadasimda yesil fasulye yiyince sutum cok oluyo derdiSoğan tahin helvası patlamış mısır rezene çayı süte birebir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?